Προς το περιεχόμενο

Wi-fi κωδικοί routers...

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά χρειάζομαι βοήθεια..χτες πήρα το iPad απο το eBay και έχω και το iPhone 4 με λίγα λόγια είμαι gadgetακιας και έχω πολλά πράγματα και αυτό που με απασχολεί είναι το Wi-fi. Δεν έχω Wi-fi σπίτι μου αλλά έχει ο γείτονας και όλοι η περιοχή και το έχουν κλειδομενο πως μπορώ να το ξεκλιδοσω; Ο γείτονας έχει cyta μήπως μπορεί κανείς να μου πει κανένα προγράμμα, κωδικό κάποιον τροπο τέλος παντον για να "μπω" στο internet? :mrgreen:

Δημοσ.

Θέλεις με το ipad να βρεις τον κωδικό για το ασύρματο;

Εδω καλα καλα αυτη η συσκευη δημιουργεί ακόμα προβλήματα όταν συνδέεται σε hot spot και εσυ θέλεις να βρει τον κωδικό;; :-(

Δεν ξέρω κανενα τρόπο μεσω ipad/iphone/i****

Αν θέλεις τρόπους να το βρεις με υπολογιστή μπορείς να βρεις διαφορα σχετικά θεματα που υπάρχουν..

Ή να περιμένεις το Ιcrack-ng :-)

Δημοσ.
Θέλεις με το ipad να βρεις τον κωδικό για το ασύρματο;

Εδω καλα καλα αυτη η συσκευη δημιουργεί ακόμα προβλήματα όταν συνδέεται σε hot spot και εσυ θέλεις να βρει τον κωδικό;; :-(

Δεν ξέρω κανενα τρόπο μεσω ipad/iphone/i****

Αν θέλεις τρόπους να το βρεις με υπολογιστή μπορείς να βρεις διαφορα σχετικά θεματα που υπάρχουν..

Ή να περιμένεις το Ιcrack-ng :-)

οχι απο το ipad αυτο το ξερω οτι δεν γινετε στον υπολογιστη θελω να βρει τον κωδικο και μετα τον βαζω στο ipad...

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ----------

τι ειναι το Ιcrack-ng...στο cydia για iphone???

Δημοσ.
Για σας παιδιά χρειάζομαι βοήθεια..χτες πήρα το iPad απο το eBay και έχω και το iPhone 4 με λίγα λόγια είμαι gadgetακιας και έχω πολλά πράγματα και αυτό που με απασχολεί είναι το Wi-fi. Δεν έχω Wi-fi σπίτι μου αλλά έχει ο γείτονας και όλοι η περιοχή και το έχουν κλειδομενο πως μπορώ να το ξεκλιδοσω; Ο γείτονας έχει cyta μήπως μπορεί κανείς να μου πει κανένα προγράμμα, κωδικό κάποιον τροπο τέλος παντον για να "μπω" στο internet? :mrgreen:

Χωρίς να θέλω να γίνω αγενής....αλλά ρε συ έχεις αγοράσει iPad και iPhone 4 δηλώνεις και gadgetακιας και τσιγκουνεύεσαι να πάρεις ένα Wi-Fi ρουτερ;;;

• Moderators
Δημοσ.
οχι απο το ipad αυτο το ξερω οτι δεν γινετε στον υπολογιστη θελω να βρει τον κωδικο και μετα τον βαζω στο ipad...

Δεν ειναι νομιμο.

τι ειναι το Ιcrack-ng...στο cydia για iphone???

Λογοπαιγνιο του Woodsell3r για το aircrack-ng στο iphone/ipad.Δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...