yomak Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 διάβασα προσεκτικά το script και θα το προσπαθήσω αύριο που θα είμαι χαλαρός... \αλλά το κόλπο με το λαυρό ευρώ μου φαίνεται πιο εύκολο. θα δοκιμάσω αυτό πρώτα. Edit: δοκίμασες να στείλεις και σε άλλους παραλήπτες? Σου κάνει το ίδιο? Μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις του παραλήπτη τελικά και όχι εσύ?? (με δεύτερη σκέψη, μου κάνει περίεργο να μην μπορεί να δει ούτε τους αγγλικούς χαρακτήρες ο άλλος...!!! Πολύ μυστήριο αυτό με τους Αγγλικούς χαρακτήρες)...!!!! αγγλικούς χαρακτήρες βλέπουν οι παραλήπτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 διάβασα προσεκτικά το script και θα το προσπαθήσω αύριο που θα είμαι χαλαρός... \αλλά το κόλπο με το λαυρό ευρώ μου φαίνεται πιο εύκολο. θα δοκιμάσω αυτό πρώτα. Ειναι σιγουρα πιο ευκολο. Το θεμα ειναι αν θα το θυμασαι να το κανεις καθε φορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.