Προς το περιεχόμενο

Office 2011

merez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά το τσέκαρα το OpenOffice αρκετά καλό, αλλά μάλλον θα πάω για αγορά του Ms Office , δεν ξέρω ίσως μου φαίνεται πιο οικείο και πιο εύχρηστο. Άντε να δούμε και το AutoCAD :DDD!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με μια γρήγορει ματιά τα Office 2011 για Mac μπορείς να τα βρεις σε καταστηματα όπως you.gr. Καλύτερα να βάλεις όμως iWork η αν θες δωρεάν και πολύ καλο τότε Openoffice

Δημοσ.
το MS Office 2011 δεν είναι γραμμένο σε Cocoa?

λογικά θα χώσεις ένα λεξικό π.χ. από του firefox και θα δουλέψει όπως δουλεύουν άλλα...

Γίνεται αυτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ;

Δημοσ.
Γίνεται αυτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ;

Έτσι λένε αυτοί εδώ... milaraki.com ότι είναι cocoa.

Και από την στιγμή που είναι cocoa μπορείς να έχεις το λεξικό π.χ. του firefox στα dictionaries του mac και να διορθώνει γενικά.

Εγώ έτσι το έχω τουλάχιστον αλλά δε διορθώνει στο όφις 2011. Ενώ παντού αλλού έχω διόρθωση με τα λεξικά του firefox...

Δημοσ.
Με μια γρήγορει ματιά τα Office 2011 για Mac μπορείς να τα βρεις σε καταστηματα όπως you.gr. Καλύτερα να βάλεις όμως iWork η αν θες δωρεάν και πολύ καλο τότε Openoffice

Αυτό χρησιμοποίω τώρα αν και πιστεύω ότι το Office δεν μπορώ να το αλλάξω (ίσως επειδή πρόσφατα "πήδηξα σε Mac Osx από Windows 7")...,οπότε θα κάνω μία βόλτα από you.gr :P.Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας :)

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος το MSoffice σε Mac εχει αρκετες διαφορες απο το αντιστοιχο για WIn σε επιπεδο GUI με αποτελεσμα η μεταβαση να θελει καποιο χρονο να το συνηθισεις ..

Καλυτερα να κατεβασεις καποιο trial να δοκιμασεις πρωτα , αν δεν το εχεις κανει ηδη .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...