kebinB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα μάγκες. Θέλω να κάνω φορματ στο laptop της φίλης μου αλλά ως μακας εδώ και χρόνια εχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα. Processor: Intel Core 2 Duo T7250 - 2GHz 800MHz FSB, 2MB L2 Cache RAM: 2GB DDR2-667MHz Hard Drive: 200GB Serial ATA 5400rpm Θα γίνει φορματ γιατι έχει κάτι χρονια και απλώς σέρνεται, έχει βιστα μέχρι στιγμής. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Windows 7 θα τα σηκώνει? Δεν θέλει σε καμία περίπτωση XP γιατί της κακοφάνηκαν στο μάτι όπως καταλαβαίνεται και τα βιστα μου κακοφένονται εμένα. Windows 7 τι έκδοση; αξίζει να παει στα 64bita η θα επιβαρύνει το μηχάνημα που δεν ειναι και το ποιο θηρίο? τα Windows 7 θα είναι απο τον θείο, θα χρειαστούν διάφορες μαγκίες ώστε να λειτουργουν κουμπάκια και παρα κουμπάκια, ή είναι plug n play τα updates απο το λειτουργικο; Το μηχάνημα είναι για απλή χρήση ταινίες/skype/μπολικο ιντερνετ και λιγο photoshop. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμη για την ασχετοσίνη μου, θα εκτιμούσα όποιος θα με βοηθούσε.
jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δες το απο μια αλλη γωνια... Εστω οτι εβαλες 7. Drivers εχει η sony για το λαπτοπ? Απο οτι βλεπω εδω παντως, δεν εχει. http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=el_GR&m=VGN-FZ21M
jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως, αν εχεις το χρονο να βρεις τον driver της καθε συσκευης απο τη σελιδα του εκαστοτε κατασκευαστη, καντο. Δεν νομιζω να χρειαστουν πανω απο 5 επιπλεον drivers μετα την εγκατασταση των 7. Για τα υπολοιπα δεν μπορω να σε συμβουλεψω,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.