karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα! Όπως καταλάβατε είμαι έτοιμη για αγορά νέου κινητού! Βέβαια να σας πω ότι πάνω στα smartphones είμαι άσχετη εντελώς. Αυτή τη στιγμή έχω NOKIA 6300i. Γενικά δεν πίστευα ότι χρειάζομαι ένα τηλ για να μπαίνω ίντερνετ όταν έχω σταθερό pc και laptop. Με τη νέα δουλειά όμως μου είναι απαραίτητο. Οπότε σας λέω τι θέλω να κάνω και περιμένω προτάσεις. 1) Ανάγνωση mail που έχουν συνημμένα word excel 2) Να μπορώ άνετα να βλέπω λεπτομέρειες σε site, οπότε θέλω γρήγορα zoom in zoom out ( μην τελειώσω 2 καφέδες μέχρι να δώ μερικά πραγματάκια ) 3) Άνοιγμα αρχείου pdf 4) Μεγάλη οθόνη με καλή ανάλυση και ευαισθησία στα πατήματα. 5) Msn. 6) Από αυτονομία με χρήση πάνω από το κανονικό να αντέχει τουλάχιστον μία μέρα. 7) H φωτογραφική μηχανή δε με πολύ νοιάζει αν θα έχει 2-3-4-5 mpixels. Πριν σας γράψω εδώ πέρασα από ένα κατάστημα και είδα 3 κινητά α) samsung omnia ii samsung galaxy s c) sony ericsson xperia Το τρίτο δε με συγκίνησε καθώς η οθόνη του δεν είχε τόσο καλή απόκριση όσο τα άλλα δυο. Το δεύτερο με τρέλανε η οθόνη του και το πρώτο ήτανε συμπαθητικό. Δέχομαι προτάσεις όχι μόνο για το ποιο από τα τρία να επιλέξω αλλά και οτιδήποτε άλλο. Σημείωση: Το κόστος δε με πολύ νοιάζει καθώς το τηλέφωνο θα αγοραστεί από τη νέα εταιρία που εργάζομαι.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σημείωση: Το κόστος δε με πολύ νοιάζει καθώς το τηλέφωνο θα αγοραστεί από τη νέα εταιρία που εργάζομαι. Αυτα ειναι...!! Εννοείται το galaxy S...ή το wave.. Μην το συζητας καν...
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτα ειναι...!! Εννοείται το galaxy S...ή το wave.. Μην το συζητας καν... leonida μπορείς να μου δώσεις linkaki για το wave?
leonidas_fs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 leonida μπορείς να μου δώσεις linkaki για το wave? Βεβαίως...οριστε! ΥΓ: Εννοειται το Galaxy S ειναι πολυ καλυτερο..ΑΛΛΑ η κορυφη για ΜΕΝΑ ειναι εδω!
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Βεβαίως...οριστε! Ευχαριστώώώώώώώώ ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ---------- Είδα και το htc και το wave. Έχω μία απορία όμως η διαφορά που βλέπω στο λειτουργικό σύστημα android το ένα και Samsung bada το άλλο ξέρεις να μου πεις τι παίζει? Σόρρυ αλλά σε αυτά δηλώνω παντελώς άσχετη!!!!
leonidas_fs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώώώώώώώώ ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ---------- Είδα και το htc και το wave. Έχω μία απορία όμως η διαφορά που βλέπω στο λειτουργικό σύστημα android το ένα και Samsung bada το άλλο ξέρεις να μου πεις τι παίζει? Σόρρυ αλλά σε αυτά δηλώνω παντελώς άσχετη!!!! Απλα android...Δες και εδω...
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα android...Δες και εδω... Ωραία οπότε μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy s και HTC desire. Χωρίς να ξέρω πιο μπορεί να είναι καλύτερο καθώς το HTC δε το έχω πιάσει στα χεράκια μου μάλλον με βλέπω στο galaxy έχει μεγαλύτερη οθόνη κάτι που με ενδιαφέρει πολύ ---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:57 ---------- Βρε παιδιά κανένας άλλος με καμία πρόταση??? Μην πάρω και μονότερμα το leonida!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Το galaxy κανει ολα αυτα που ζητας και τα κανει καλα. Εκτος απο το 6 το οποιο αμφιβαλω αν το κανει κανενα smartphone με σκληρη χρηση των δυνατοτητων του...
oldnew Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 @karmen, Ο Λεωνίδας σου πρότεινε το desire HD και οχι το απλό, οπότε αυτο που γράφεις οτι το samsung έχει μεγαλύτερη οθόνη δεν ισχύει. Το samsung galaxy s έχει 4 ιντσες και το desire HD 4.3. Ακόμα και αυτά τα 0.3 ιντσα διάφορα παίζουν το ρόλο τους. Δεν είναι τόσο λίγο όσο νομίζεις όταν μιλάνε για οθόνες κινητών που κοιτάμε απο πολύ κοντά. Επίσης έχει software το htc που είναι πολύ καλύτερο και κανείς πολύ ποιο εύκολα να το πω απλά κάποια πράγματα σε σχέση με το samsung. Ασε που έχει απο τη μάνα του την τελευταία έκδοση android που είναι ταχύτερη-καλύτερη. Στο samsung θα παιδευτεις να την βάλεις και εφόσον δηλώνεις άσχετη παίζει το ρόλο του. Το htc έχει 2 μείον. 1ο δεν έχει βγει ακόμα στα μαγαζιά οπότε πρέπει να περιμένεις ,2ο είναι λίγο μεγαλύτερο απο το samsung. Επίσης η htc υποστηρίζει πολύ καλύτερα τα κινητά της σε σχέση με samsung. Αν βιαζεσαι όμως και το samsung μια χαρά είναι. Πρέπει να δεις και το iPhone 4 όμως. Δεδομένου οτι δηλώνεις άσχετη πολύ πιθανόν να είναι η καλύτερη επιλογή για σένα μιας και κάνει όλα όσα ζητάς με τον μακραν ποιο εύκολο τροπο. Έχει την μικρότερη οθόνη 3.5 ιντσες με την μεγαλύτερη ανάλυση όμως. Το καλύτερο τηλέφωνο για τον καθένα είναι αυτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Προσωπικά πιστεύω οτι το iPhone 4 εσένα θα σε καλύψει καλύτερα. Επίσης έχει πολύ μακραν την μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με οποιοδήποτε android και είναι το μόνο που θα καλύψει το 6ο κριτήριο σου. Sent from my iPhone using Insomnia.app
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 @karmen, Ο Λεωνίδας σου πρότεινε το desire HD και οχι το απλό, οπότε αυτο που γράφεις οτι το samsung έχει μεγαλύτερη οθόνη δεν ισχύει. Το samsung galaxy s έχει 4 ιντσες και το desire HD 4.3. Πρέπει να δεις και το iPhone 4 όμως. Δεδομένου οτι δηλώνεις άσχετη πολύ πιθανόν να είναι η καλύτερη επιλογή για σένα μιας και κάνει όλα όσα ζητάς με τον μακραν ποιο εύκολο τροπο. Έχει την μικρότερη οθόνη 3.5 ιντσες με την μεγαλύτερη ανάλυση όμως. Το καλύτερο τηλέφωνο για τον καθένα είναι αυτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Προσωπικά πιστεύω οτι το iPhone 4 εσένα θα σε καλύψει καλύτερα. Sent from my iPhone using Insomnia.app Σ' ευχαριστώ αλλά για το htc μου έδωσε ένα linkaki το παλικάρι και στα χαρακτηριστικά οθόνης λέει 3,3 ίντσες. Όσο για το χρονοδιάγραμμα που έχω για αγορά κινητού είναι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το iphone δε το είδα σε κατάστημα αλλά έχω διαβάσει διάφορες συζητήσεις εδώ μέσα. Με πρώτη ευκαιρία (δηλαδή αύριο) θα πάω να του ρίξω μια ματιά. Αυτό το οποίο όμως δεν μπορώ να δω στα καταστήματα είναι πόσο γρήγορη περιήγηση έχουν σε σελίδες ίντερνετ τα τηλέφωνα. Για τη προσαρμογή μου σε νέα τεχνολογία όπως αυτή των smartphone δε νομίζω να έχω πρόβλημα, γενικώς ψάχνομαι αρκετά με κάτι που με ενδιαφέρει, αρχικά όντως θα τα δω λίγο σκούρα. Τώρα ανάμεσα σε galaxy s και iphone 4 πραγματικά δε μπορώ να πω καμία γνώμη! Αν κάποιος έχει ένα από τα δύο ας μου πει τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο. Αλλά σε καμία περίπτωση μη γίνει ότι και στις άλλες συζητήσεις που είδα χαρακτηρισμούς "παιδιά iphonakia" και "παιδιά samsungakia"! Δεν έχω καμία προτίμηση σε καμία εταιρία αυτό που θέλω είναι απλά να μπορώ να κάνω τα παραπάνω που είπα. Τώρα αν θα γίνουν με iphοne ή samsung δε με απασχολεί! Απλά γνώμες
oldnew Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΛΛΑ η κορυφη για ΜΕΝΑ ειναι εδω! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του HD που έγραφε ο Λεωνίδας. Και αναφερει φυσικα 4,3 οθονη Δεν υπάρχει πουθενά στα μαγαζιά να το δεις ,εκεί βλέπεις το απλό desire. Αλλά θα αρχίσει να κυκλοφορεί απο Οκτωμβρη και μετά οπότε αφού βιαζεσαι το ξεχνάς. Προσωπικά αν έπαιρνα εγω κινητο σήμερα μαλλον αυτο θα έπαιρνα αν και πιθανότατα θα έχει ενα τεράστιο μείον στην αυτονομία με την μικρή μπαταρία του. Αμα βιαζεσαι ψάξε καλά ποιο σε βολεύει περισσότερο μεταξύ iPhone 4 και samsung galaxy s και ξεχνά οποιοδήποτε άλλο. Είναι μακραν τα καλύτερα απο όσα κυκλοφορούν. Οπότε διαβασε και το σχετικό τοπικ που τα συγκρίνουν. Πάντως χτυπά στο utube htc desire HD και κοιτά τα βιντεακια που κυκλοφορουν. Θα καταλάβεις πολλά και για το android και για τη συσκευή. Sent from my iPhone using Insomnia
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του HD που έγραφε ο Λεωνίδας. Και αναφερει φυσικα 4,3 οθονη Δεν υπάρχει πουθενά στα μαγαζιά να το δεις ,εκεί βλέπεις το απλό desire. Αλλά θα αρχίσει να κυκλοφορεί απο Οκτωμβρη και μετά οπότε αφού βιαζεσαι το ξεχνάς. Προσωπικά αν έπαιρνα εγω κινητο σήμερα μαλλον αυτο θα έπαιρνα αν και πιθανότατα θα έχει ενα τεράστιο μείον στην αυτονομία με την μικρή μπαταρία του. Αμα βιαζεσαι ψάξε καλά ποιο σε βολεύει περισσότερο μεταξύ iPhone 4 και samsung galaxy s και ξεχνά οποιοδήποτε άλλο. Είναι μακραν τα καλύτερα απο όσα κυκλοφορούν. Οπότε διαβασε και το σχετικό τοπικ που τα συγκρίνουν. Πάντως χτυπά στο utube htc desire HD και κοιτά τα βιντεακια που κυκλοφορουν. Θα καταλάβεις πολλά και για το android και για τη συσκευή. Sent from my iPhone using Insomnia Σ' ευχαριστώ. Για το HTC δεν έχω χρόνο οπότε ναι το ξεχνάω! Αύριο πρωί πάω να τσεκάρω το iphone 4 και να ρίξω άλλη μια ματιά στην υπέροχη οθόνη του galaxy που ειλικρινά με τρέλανε. Αν το iphone έχει εξίσου καλή οθόνη τότε θα είμαι σε μεγάλο δίλημμα.
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρε το Galaxy. Αν θέλεις iPhone, πάρε το 3GS που πλέον είναι στα μισά λεφτά. Είναι τόσο μα τόσο ίδιο. Ή, όπως έχω ξαναπροτείνει (και με βλέπω να το ξανακάνω), ένα πάμφθηνο κινητάκι για κλήσεις ΚΑΙ ένα iPod Τouch 4g. Πιό φθηνά θα σου βγει.
karmen1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρε το Galaxy. Αν θέλεις iPhone, πάρε το 3GS που πλέον είναι στα μισά λεφτά. Είναι τόσο μα τόσο ίδιο.Ή, όπως έχω ξαναπροτείνει (και με βλέπω να το ξανακάνω), ένα πάμφθηνο κινητάκι για κλήσεις ΚΑΙ ένα iPod Τouch 4g. Πιό φθηνά θα σου βγει. Ναι διάβασα τη πρόταση σου για δύο συσκευές σε άλλη συζήτηση λίγο πριν κάνεις το σχόλιο εδώ! Δυστυχώς δεν μου αρέσει να κυκλοφορώ με 2 συσκευές γι' αυτό και στο κινητό που έχω τώρα έχω sim με 2 αριθμούς. Το galaxy έχω να πω ότι με κέρδισε με το που ακούμπησα το δάκτυλό μου στην οθόνη του. Αλλά ως άσχετη με τα smartphones δεν έχω καμία άποψη για το Iphone και τους βλέπω όλους τρελαμένους! Θα το δω αύριο και βλέπουμε.
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε καταλαβαίνω, απλά σε συμβουλεύω να είσαι γενικά επιφυλακτική με τα άτομα που είναι "τρελαμένα" με κάποια συγκεκριμένη συσκευή, ειδικά όταν αυτή παίρνει αδικαιολόγητα διαστάσεις επιδημίας, και το iPhone είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Και αυτό σου το λέει ένας κάτοχος Mac Τον Μάιο που ανακοινώθηκε το 4 αλλά δεν το είχαμε δει ακόμη έλεγα στον κοκκαλο Macά κολλητό μου ότι αν με καλύπτει σε αυτά που θέλω και με εντυπωσιάσει, δεν μαμείς, τα δίνω και το παίρνω. Και τελικά αυτό που είδα ήταν ένα απλά ακριβότερο, γιάλινο 3gs (το καινούριο λειτουργικό iOS του 4 μπαίνει κανονικά στο 3gs από ότι ξέρω), με μια εντελώς άχρηστη μπροστά κάμερα. Και μετά ακούστηκε και η ιστορία με το death grip και την προσβλητική αντιμετώπιση από πλευράς της Apple. Και κάπου εκεί είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.