Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση Laptop ΗΡ

Adon1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες

Δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω αλλου το θεμα αλλα αν ειναι ετσι ας το μεταφερει ο διαχειριστης

Αγορασα τα χριστουγεννα ενα Λαπτοπ ΗΡ απο το Πλαισιο

Στην μια εβδομαδα μου επεσε ενα ποτηρι γαλα επανω,χεστηκα πανω μου,κοκκινισα,εχασα την γη απο τα ποδια μου..Ομως το εσωσα...Ουτε σερβις ουτε τιποτα

Το καλοκαιρι ομως γυρναω απο μια εκδρομη και παω να το ανοιξω αλλα δεν ανοιγει..

Για να μην πολυλογω το παω στο σερβις της ΗΡ και μ λενε οτι υπαρχει σκουρια απο ενα υγρο,και παροτι τους λεω οτι επεσε κατι τα χριστουγεννα,αυτοι δεν το δεχονταν αν και τελικα το εφτιαξαν χωρις να επιβαρυνθω οικονομικα (κατι που σημαινει οτι καθε αλλο παρα υγρασια υπηρχε μετα απο 6 μηνες....)

Προχτες τον ανοιγω κανονικα και κατεβαζω το καπακι γιατι μιλουσα στο τηλεφωνο και για να μην καιει ρευμα το εβαλα ετσι στην αδρανοποιηση...

Παω να το σηκωσω αλλα η οθονη τεζα...

Απο κατω δηλαδη ακουγωντουσαν τα παντα,τα κλικ τα τραγουδια που ειχα και επεζαν κλπ αλλα οθονη νεκρη....

ΧΩΡΙΣ να κανω κατι εγω,δηλαδη να χτυπησω την οθονη ή κατι αλλο

Η εγγυηση που εχω ειναι για 2 χρονια,μπορω να την χρησιμοποιησω ξανα ή μονο μια φορα γινεται???

Πως να το χειριστο το θεμα???

Δημοσ.

Προχτες τον ανοιγω κανονικα και κατεβαζω το καπακι γιατι μιλουσα στο τηλεφωνο και για να μην καιει ρευμα το εβαλα ετσι στην αδρανοποιηση...

Παω να το σηκωσω αλλα η οθονη τεζα...

?

Ο υπολογιστής σου είναι σε λειτουργία αδρανοποίησης (hibernate)... δεν έχει χαλάσει.

Πατώντας κάποιο κουμπί θα επανέρθει. Δοκίμασε το power button, το space, το enter ή κάποιο άλλο. Νομίζω διαφέρει από pc σε pc.

Δημοσ.

οχι φιλε μου,δυστυχως δεν ειναι σε κατασταση αδρανοποιησης...πατησα το enter,εβγαλε τον χαρακτηριστικο ηχο των windows 7 οταν απο την αδρανοποιηση επιστρεφει στην λειτουργικη κατασταση αλλα η οθονη παραμενει σβηστη...

Δημοσ.

Εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, κλείσε το τελείως, αφαίρεσε μπαταρία και μετά άνοιξέ τον πάλι. Μου έχει τύχει σε εταιρικό HP πριν καιρό το ίδιο πρόβλημα και έστρωσε.

Τώρα, εάν δεν παίρνει καθόλου σήμα η οθόνη, μπορεί να φταίει ο αισθητήρας της, ή και το inverter...

Δημοσ.

ουτως η αλλως το εχω μονιμα στο γραφειο εανω στον ψυκτηρα με το καλωδιο του ρευματος και χωρις μπαταρια..

αυτο που με καιει ειναι σχετικα με την εγγυηση....

πσοες φορες μπορω να την χρησιμοποιησω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...