Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη AVCHD σε DVD?

nikkeii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πριν λιγο μου φερανε ενα memory stick απο καμερα το οποιο περιεχει καποια αρχεια AVCHD. Ειναι πολυ σημαντικο να γραψω αυτο το video σε dvd αλλα εχω μπερδευτει λιγο.. Καπου ειδα οτι πρεπει να γραψω ενα udf 2.50 dvd στο Nero βαζοντας μεσα τα αρχεια στο φακελο BDMV και Certificate αλλα Certificate δεν υπαρχει..Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω

Δημοσ.
το οποιο περιεχει καποια αρχεια AVCHD

μονοκόμματα;κάθε αρχείο ένα βίντεο;

Ειναι πολυ σημαντικο να γραψω αυτο το video σε dvd

Γκούχου γκούχου DVD για Blue-Ray ; Για "φέτα" σαλονιού η για κάποιο άλλο λόγο;

udf 2.50 dvd

Απλό DVD

φακελο BDMV και Certificate

Blue-Ray

wiki AVCHD

Απόσπασμα

Recorded AVCHD video can be played back in a variety of ways:

Directly from a camcorder on an HD television set, through HDMI or component-video cable

Burned onto DVD disc in AVCHD format, then played on most Blu-ray Disc players[8] or on a Playstation 3 gaming console

δηλαδή μπορείς να τα γράψεις από το nero η από όπου αλλού θες σαν DATA σε DVD αν χωράνε ή σε Blue-Ray αν έχεις,χωρίς καμία απολύτως μετατροπή. Αν έχεις δηλαδή Blu-ray Disc player "φέτα" ή Playstation 3.

Δημοσ.

Λοιπον..τα λεω λιγο πιο συγκεκριμενα..το memory stick μου ειπαν οτι περιεχει ενα(1) βιντεο απο μια παρασταση. Εγω το βιντεο αυτο θελω να το γραψω σε DVD που να παιζει σε απλο, κλασσικο dvd player και οχι σε Blu-Ray. Διαβασα ομως οτι μπορεις να το κανεις αυτο στο Nero επιλεγοντας UDF 2.50 και βαζοντας μεσα τους φακελους BDMV και Certificate..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...