anaxiopistos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2003 Τη συνέχιση της προφυλάκισης του Χαράλαμπου Δουσεμετζή και την παραπομπή του σε δευτεροβάθμιο βρετανικό δικαστήριο (Κακουργοδικείο) αποφάσισε την Τρίτη το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του Μπέντλινκτον, στη βόρεια Αγγλία.
kirimis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Eλα ρε stathispap... υπερβαλλεις λιγακι νομιζω! Ειναι λιγο τραβηγμενο να διαβαζουμε ολη την νομολογια για να παμε στην Αγγλια! Κατα δευτερο λογο απο οσα καταλαβα το παλικαρι το εβαλαν στην μπουκα επειδη τολμησε να παει Παλαιστινη... και απο τοτε τον παρακολουθουσαν και εν τελει τον επιασαν για μια σφραγιδα και 10 βιβλια. (αν ηταν ετσι οι τρομοκρατες, καηκαμε) Επισης... εαν καθομασταν να καταδικαζουμε την σκεψη τοτε το 70% του πλανητη θα ειχε παει στην στενη γιατι... εεε ολοι εχουν λιγο πολυ ευχηθει καποιος να τους εξαφανιζε απο προσωπου γης (τους ΑμερικΛανους) Επισης δεν προετρεψε κανενα σε κατι... και δεν το πιασανε με τετοια κατηγορια!!! Τον πιασανε επειδη δεν ηταν politically correct...
Γηρυόνης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2003 Ρε παιδιά τί είναι αυτά που δαιβάζω εδώ μέσα; Όπως εμείς πιάσαμε κάποτε κάποιους ʼγγλους για κατασκοπία λόγω του ότι παρακολουθούσανε τα αεροπλάνα έτσι και αυτοί πιάσανε τον τύπο για τρομοκρατία. Όσο παράλογοι είναι οι ʼγγλοι τώρα άλλο τόσο είμασταν και εμείς τότε. Απλό. Να μην ακούω παπαριές σαν και αυτές του snollygoster.
makisathanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Πάντως το ότι κρίθηκε προφυλακιστέος χοντρένει το παιχνίδι και δεν πιστεύω πια και την τόση αθωότητά του. Ήδη διέρευσαν στον τύπο κάτι πληροφορίες για επισκέψεις σε περίεργες χώρες (Λιβύη νομίζω). Οι ισχυρισμοί κάποιων συγγενών του περί διπλωματικής στην τρομοκρατία είναι ότι πιο ΓΕΛΟΙΟ έχω ακούσει. Δεν ξέρω ...
kirimis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Ρε παιδια.... ξαναρωταω: Τι τον πιασανε να κανει? και σαμπως μονο αυτος εχει παει Παλαιστινη??? Εεε με υποθεσεις δεν μπορεις να δικασεις εναν ανθρωπο!!! Αλλωστε αμα ακουσατε και ενα Ελληνα νομικο που μιλουσε για τον αντιτρομοκρατικο νομο της Αγγλιας, ειπε πως: Καταπατα βασικες αρχες δικαιου!!! Αυτα για να σας δωσω μια ιδεα... Ας μη που καποιος τι το κακο εκανε και γω μαζι του! Οσον αφορα του planespotters αυτοι πηγαιναν ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ και τους επιασαν εν ωρα ΔΡΑΣΗΣ να φωτογραφιζουν ενω δεν επιτρεπεται η φωτογραφηση... και φυσικα τους προειδοποιησαμε προτου τους πιασουμε (ειμασταν και ελαστικοι)
makisathanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 kirimis said: Ρε παιδια.... ξαναρωταω: Τι τον πιασανε να κανει? και σαμπως μονο αυτος εχει παει Παλαιστινη??? Εεε με υποθεσεις δεν μπορεις να δικασεις εναν ανθρωπο!!! Αλλωστε αμα ακουσατε και ενα Ελληνα νομικο που μιλουσε για τον αντιτρομοκρατικο νομο της Αγγλιας, ειπε πως: Καταπατα βασικες αρχες δικαιου!!! Αυτα για να σας δωσω μια ιδεα... Ας μη που καποιος τι το κακο εκανε και γω μαζι του! Οσον αφορα του planespotters αυτοι πηγαιναν ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ και τους επιασαν εν ωρα ΔΡΑΣΗΣ να φωτογραφιζουν ενω δεν επιτρεπεται η φωτογραφηση... και φυσικα τους προειδοποιησαμε προτου τους πιασουμε (ειμασταν και ελαστικοι) Δεν ξέρουμε τι έκανε, αλλά ποιος φτιάχνει σφραγίδες τρομοκρατικών οργανώσεων έτσι για πλάκα. Ποιος πάει Παλεστίνη έτσι για πλάκα; ποιος ... ; Στην αρχή και εγώ τον θεωρούσα αθώο. Τώρα δεν είμαι σίγουρος.
dimitris74 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 kai pios grafei se xarti oti den ton skotosame tote alla to kataferame simera.... athoos
kirimis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Πασο... εδω δεν ειμαστε ειδικο δικαστηριο!!! Απλα εγω θεωρω πως ειναι ενας ελληνας 24-25 χρονων ο οποιος δεν καθετε να ασχολειτε με δολοφονιες ανθρωπων! Μπορει να ειχε ενα παθος να ασχολειται με τρομοκρατικες οργανωσης... και? Ασχολουνταν δεν ηταν ενεργο μελος! (η τουλαχιστον ετσι πιστευω) Απλα μου ειναι αδιανοητο πως ενα μορφωμενος-εξυπνος νεος θα καθονταν να εμπλεκε (να μπλεξει πραγματικα με τετοια πραγματα) Απλα εγω φοβαμαι μην τον καψουν αδικα με τον αντιτρομοκρατικο νομο τους... τιποτα αλλο! Ας τον φερνανε Ελλαδα να δικαστει και κανενα προβλημα! Ποιο πολυ εμπιστευομαι την Ελλαδα, απο την χωρα που επι μονιμου βασεως κατασκευαζει στοιχεια.
Γηρυόνης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 kirimis said: Οσον αφορα του planespotters αυτοι πηγαιναν ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ και τους επιασαν εν ωρα ΔΡΑΣΗΣ να φωτογραφιζουν ενω δεν επιτρεπεται η φωτογραφηση... και φυσικα τους προειδοποιησαμε προτου τους πιασουμε (ειμασταν και ελαστικοι) Τα ίδια λένε και οι ʼγγλοι για τον τύπο που πιάσανε.
makisathanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2003 Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η τουλάχιστον περίεργη υπόθεση. Και να ευχηθούμε στον φοιτητή να βρει το δίκιο του.
anaxiopistos Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Ο 25χρονος φοιτητής αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος την Τρίτη, καθώς η πολιτική αγωγή αποφάσισε να αποσύρει τις εναντίον του κατηγορίες, λόγω έλλειψης επαρκών ενοχοποιητικών στοιχείων. Πριν από πριν λίγες ημέρες το δικαστήριο του Μπέντλινγκτον απέρριψε την αίτηση για προσωρινή αποφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση του Έλληνα φοιτητή μεσολάβησαν παραστάσεις προς τις βρετανικές αρχές από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με βάση εισηγήσεις που έγιναν από τον Έλληνα γενικό πρόξενο στο Λονδίνο Αλέξη Χατζημιχάλη
vagos789 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 As elpizoume o typakos na tarakounithike arketa kai stamathsei na ftiaxnei sfragides,me kati tetoia oi provokatores ton MME tou exoterikou boroun na mas vgaloun ethnos tromokraton!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.