fonzi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ζητούμενα: 1) Πολύ ισχυρός δέκτης FM (δεν έχω αρκετά καλό σήμα) 2) Μικρό βάθος συσκευής (θα πατάει σε ράφι <25 εκ.) 3) Να μην παίρνει κασσέτα (δεν τη χρησιμοποιώ και αυξάνει τον όγκο) 4) Χαμηλό κόστος (σε κουζίνα θα παίζει). <150 ευρώ
dewn735 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Με μία βόλτα σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών (ακόμα και σε super market!) θα βρεις μια ατελείωτη ποικιλία από micro ηχοσυστήματα (η κασέτα έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό - που τη θυμήθηκες;!) ακόμα και από 50€. Όσων αφορά τον δέκτη, μη περιμένεις να πιάσεις και σήμα από τον Άρη, αλλά με λίγο καλώδιο παραπάνω για τη κεραία δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα...
fonzi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Και όμως με καλά χαρακτηριστικά και μαζεμένο δεν βρίσκω...
dewn735 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς "καλά" χαρακτηριστικά; Αν περιμένεις από ηχοσύστημα 25εκ βάθους να σου βγάζει ένταση να τρίζουν τα τζάμια, μάλλον ψάχνεις για ουτοπίες...
fonzi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοώ να έχει καλό λόγο S/N, να έχει τυποποιημένη είσοδο κεραίας (οι περισσότερες συσκευές έχουν δική τους πατέντα) ώστε να μπορώ εγώ να βάλω εξτρα κεραία, κλπ Ισως ένα τιβολι να μου έκανε αλλά είναι πολύ ακριβά...
disqualified Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σε αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να παρεις φυσικα κατι εξαιρετικο. Μιας και θα παιζει σε κουζινα δε βρισκω το λογο να ψαχνεις για ψιλους στ αχυρα. Υπαρχει και αλλον ενα μειον, στις κουζινες υπαρχουν αναθυμιασεις λαδια και λοιπα αλλα που επιβαρυνουν το μηχανημα οποτε και τα 150€ φανταζουν πολλα για αυτη τη χρηση. Οποτε το μονο χαρακτηριστικο που πρεπει να δωσεις σημασια ειναι η κεραια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.