Προς το περιεχόμενο

Ποιό Hi-Fi συστηματάκι να πάρω;

fonzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητούμενα:

1) Πολύ ισχυρός δέκτης FM (δεν έχω αρκετά καλό σήμα)

2) Μικρό βάθος συσκευής (θα πατάει σε ράφι <25 εκ.)

3) Να μην παίρνει κασσέτα (δεν τη χρησιμοποιώ και αυξάνει τον όγκο)

4) Χαμηλό κόστος (σε κουζίνα θα παίζει). <150 ευρώ

Δημοσ.

Με μία βόλτα σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών (ακόμα και σε super market!) θα βρεις μια ατελείωτη ποικιλία από micro ηχοσυστήματα (η κασέτα έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό - που τη θυμήθηκες;!:-D) ακόμα και από 50€. Όσων αφορά τον δέκτη, μη περιμένεις να πιάσεις και σήμα από τον Άρη, αλλά με λίγο καλώδιο παραπάνω για τη κεραία δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.

Τι εννοείς "καλά" χαρακτηριστικά; Αν περιμένεις από ηχοσύστημα 25εκ βάθους να σου βγάζει ένταση να τρίζουν τα τζάμια, μάλλον ψάχνεις για ουτοπίες...

Δημοσ.

Εννοώ να έχει καλό λόγο S/N, να έχει τυποποιημένη είσοδο κεραίας (οι περισσότερες συσκευές έχουν δική τους πατέντα) ώστε να μπορώ εγώ να βάλω εξτρα κεραία, κλπ

Ισως ένα τιβολι να μου έκανε αλλά είναι πολύ ακριβά...

Δημοσ.

σε αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να παρεις φυσικα κατι εξαιρετικο. Μιας και θα παιζει σε κουζινα δε βρισκω το λογο να ψαχνεις για ψιλους στ αχυρα. Υπαρχει και αλλον ενα μειον, στις κουζινες υπαρχουν αναθυμιασεις λαδια και λοιπα αλλα που επιβαρυνουν το μηχανημα οποτε και τα 150€ φανταζουν πολλα για αυτη τη χρηση. Οποτε το μονο χαρακτηριστικο που πρεπει να δωσεις σημασια ειναι η κεραια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...