Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με πληκτρολογιο

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν πάει αλλο εδώ και μια βδομαδα γραφωμε πληκτρολογιο οθόνης,ζητώ την βοηεια σας!

Λοιπόν εχω ενα ασυρματο της silvercrest εδώ και ενα χρόνο περίπου.

Μες στο καλοκαιρι αρχισε να μου κάνει κάτι νερά.Υπεθεσα ομως ότι θα ηταν λόγω μπαταριων και δεν εδωσα σημασία.

Τελικά με καινουριες μπαταριες και με επανεγκατασταση drivers από το πληκτρολογιο λειτουργουν μόνο τα ειδικά πληκτρα που έχει.Τι στο διαολο?

Σημειωση το πληκτρολογιο ηταν σετ με ποντικι και το ποντικι δουλευει μια χαρά.

Τελικά λέω να βάλω ενα παλιό logitech που εχω.Συνδεω αυτό και παλι δουλευουν μονο τα ειδικά πληκτρα που εχει και αυτό.:cry:

Καμια΄ ιδέα?

Δημοσ.

up κάποιος?

τωρα ειδα οτι στο υλικό το πληκτρολογιο τ χει με θαυμαστικό.

και οταν πάω να βαλω τους drivers από το η εγκατασταση δεν γινεται.:cry:

Δημοσ.

Ποιο λειτουργικο εχεις? Oταν λες οτι πας να βαλεις driver απο "το η εγκατασταση" τι ακριβως εννοεις? πες τα βηματα/διαδρομη που ακολουθεις...εχεις cd με τον αντιστοιχο driver?

Δημοσ.

Σορρυ κιολας, αλλα πιστευω οτι δεν χρειαζεται να το λιωσεις το θεμα.

Τις πλακας keyb πηρες απο τα Lidl και πρεπει να ηταν φτηνο κιολας,

οποτε πετα το και παρε κατι απο logitech η Microsoft να ησυχασεις

Φιλικα παντα!

Δημοσ.
Επειδή δεν πάει αλλο εδώ και μια βδομαδα γραφωμε πληκτρολογιο οθόνης,ζητώ την βοηεια σας!

Λοιπόν εχω ενα ασυρματο της silvercrest εδώ και ενα χρόνο περίπου.

Μες στο καλοκαιρι αρχισε να μου κάνει κάτι νερά.Υπεθεσα ομως ότι θα ηταν λόγω μπαταριων και δεν εδωσα σημασία.

Τελικά με καινουριες μπαταριες και με επανεγκατασταση drivers από το πληκτρολογιο λειτουργουν μόνο τα ειδικά πληκτρα που έχει.Τι στο διαολο?

Σημειωση το πληκτρολογιο ηταν σετ με ποντικι και το ποντικι δουλευει μια χαρά.

Τελικά λέω να βάλω ενα παλιό logitech που εχω.Συνδεω αυτό και παλι δουλευουν μονο τα ειδικά πληκτρα που εχει και αυτό.:cry:

Καμια΄ ιδέα?

Απλό.

Το παίρνεις το πάς σε ένα κατάστημα lidl και σου δίνουν καινούργιο.

Εχω ένα τέτοιο για το Htpc κανα δίμηνο - τρίμηνο.

Η εγγύηση που έχει αν θυμάμαι καλά είναι πάνω απο χρόνο και έχει άμεση αντικατάσταση με καινούργιο. Αν δεν έχουν επιτόπου να στο αλλάξουν (σχεδόν σίγουρο) θα σου στείλουν καινούργιο μετα απο μερικές μέρες. :-)

Δημοσ.

Φιλικα παντα!

Απλό.

Το παίρνεις το πάς σε ένα κατάστημα lidl και σου δίνουν καινούργιο.

Εχω ένα τέτοιο για το Htpc κανα δίμηνο - τρίμηνο.

Η εγγύηση που έχει αν θυμάμαι καλά είναι πάνω απο χρόνο και έχει άμεση αντικατάσταση με καινούργιο. Αν δεν έχουν επιτόπου να στο αλλάξουν (σχεδόν σίγουρο) θα σου στείλουν καινούργιο μετα απο μερικές μέρες.

Μα απ' ό,τι λέει ο φίλος, δοκίμασε και με άλλο πληκτρολόγιο και έχει το ίδιο πρόβλημα

……

Τελικά λέω να βάλω ενα παλιό logitech που εχω.Συνδεω αυτό και παλι δουλευουν μονο τα ειδικά πληκτρα που εχει και αυτό.…….

Δημοσ.
Μα απ' ό,τι λέει ο φίλος, δοκίμασε και με άλλο πληκτρολόγιο και έχει το ίδιο πρόβλημα

Σωστά δεν το πρόσεξα.

Δεν φταίει λοιπόν το πληκτρολόγιο κάτι άλλο παίζει.

Aς δοκιμάσει να βάλει το wireless στικάκι και σε άλλες θύρες usb καθώς η συγκεκριμένη μπορεί να μην δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Φιλικα παντα!

9zakduewjmz85xtwwcac8sz.gif :

Αρχικά καταχωρημένο από censOred

Τελικά λέω να βάλω ενα παλιό logitech που εχω.Συνδεω αυτό και παλι δουλευουν μονο τα ειδικά πληκτρα που εχει και αυτό

...ΧΕΛΛΟΟΥ ΣΙΣΤΑ! tongue.gif

...Σένσορντ, απεγκατάσταση, ρηστάρτ, βγάζεις πλητρολόγιο, μπαίνεις safe mode, ρηστάρτ, μπαίνεις Win, κατεβάζεις/τρέχεις CCleaner (αφού στις επιλογές του ξε-τσεκάρεις εκείνη την πανηλίθια προεπιλογή να μην καθαρίζει σταφ πιο νέο από 48 ώρες) καθαριστή δίσκου και μετά και μητρώου, ρηστάρτ, βάζεις Keyb, μπαίνεις Win, και πας να περάσεις ντράιβερ.

Μετά, γιου σουτ γιορσέλφ.

Δημοσ.

Παιδιά χιλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.:-)

Λοιπόν επειδή δεν την παλεύω να γράφω με πληκτρολογιο οθόνης γράφω από νετμπουκ τώρα/:p

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν φταίει το πληκτρολογιο της silvercrest (όπως είπε ο φίλος sistah πιο πάνω).Το πληκτρολογιο δουλευε απροβληματιστα και μια χαρας κατασκευής είναι.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ είναι οτι και στο silvercrest και στο Logitech δουλεύουν μόνο τα ειδικά πληκτρα,στο silvercrest κάτι play pause που έχει δεξιά καθως και πάνω,και στο Logitech δουλευον μόνο κάτι πλήκτρα αριστερά .Πολύ περιεργο μου φαίνεται αυτό.

Υποψιν ο υπολογιστής παιζει να χει και ιούς ,από το πάσχα που αντικατέστησα το avast με το anivir τραβάει κάτι γερα κοληματα ώρες ώρες.

Θα δοκιμάσω αυτά που προτείνει ο washcloud,α και usb θύρες τις δοκιμασα όλες αλλα τζίφος.μήπως υπάρχει καποιο προβλημα γενικά με τις θύρες Usb?παντως ρεύμα και τα 2 πληκτρολογια παίρνουν.

Παίζει να τον ρίξω και κανα φορματ,γιατί ήρθε η ώρα του,και βλέπω.

Για την ιστορία λειτουργικό XP έχω και ναι σιντι έχω με τους Drvers,κρατημενους από την ημέρα αγοράς.

Ξέρει btw κανείς αν τα 7 είναι συμβατα με το keyboard της Silvercrest?

Δημοσ.

Άμα είναι να ρίξεις φορμάτ, χέσε αυτά που είπε ο washcloud.

(Η δε ερώτηση δεν είναι "αν είναι τα 7 συμβατά με τα Silvercrest - αλλά αν τα Silvercrest είναι συμβατά με τα 7" :P.

Σε κάθε όμως περίπτωση, τζενέρικ ντράιβερ της Μάικροσοφτ μπαίνει πρώτα, οπότε μη σκας)

Δημοσ.

:shock: Ααααααααα, μην με φατεεεε!

Αυτα παθαινει κανεις οταν διαβαζει γρηγορα, χωρις προσοχη.

Ασε που δεν ξερω και την απαντηση στο προβλημα σου ,

οποτε αχρηστο ΟΛΟ το post μου..

Παω να αυτοκτονησω.......

:o:o

Περα απο τις βλακειες, ο washcloud φαινεται να ειναι ο πιο σωστος hehe :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...