evinik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αναρωτιεμαι αν μπορει καποιος να με βοηθησει, αν ξερει κανενα φροντιστηριο σε Ιλιον ή Πετρουπολη που να κανει ταχυρυθμα μαθηματα Σουηδικων.
ApSiMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 και εσύ με σουδικά?? Ξεκίνησα κάποιοι φίλοι μου ιδιαίτερο. Ψάχνανε φροντηστήριο αλλά δεν έβρισκαν τίποτα. Τελικά επικοινώνησαν με την Ελληνο-Σουιδική πρεσβεία και τους έδωσαν κάποιες επαφές.
ikskarda Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αναρωτιεμαι αν μπορει καποιος να με βοηθησει, αν ξερει κανενα φροντιστηριο σε Ιλιον ή Πετρουπολη που να κανει ταχυρυθμα μαθηματα Σουηδικων. φιλε επειδη απο οτι φαινεται μενουμε κοντα (Καματερο ειμαι εγω) αν βρεις γενικως τιποτα κανενα φροντιστηριο με ταχυρυθμα μαθηματα οποιασδηποτε γλωσσα στειλε ενα p.m . απο το Φλεβαρη μεχρι τωρα κανω σε φροντιστηριο μαζι με 16χρονα αγγλικα για να παρω το proficiency το Νοεβρη για να φυγω φανταρος τον Φλεβαρη . τα γαλλικα δε τα παω , σκεφτομουν κατι σε ισπανικα η γερμανικα αλλα σε ενα μετριο επιπεδο σαν του lower στα αγγλικα να φτασω , ισα ισα για να εμπλουτισω το βιογραφικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.