twiner Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypnovatis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 LoL x 120 Εκτός από αστείο είναι και ενδιαφέρον όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τραγικός ο πανηγυρισμός, σαν ανάπηρα που μπόρεσαν και κατούρησαν μόνα τους κάνετε.:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σαν ανάπηρα που μπόρεσαν και κατούρησαν μόνα τους κάνετε.:Ρ Ατυχής και βλακώδης παρομοίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ατυχής και βλακώδης παρομοίωση. Το ξέρω, όπως και ο πανηγυρισμός. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 δεν αισθανόμαστε όλοι το χιούμορ με τον ίδιο τρόπο. update: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το ξέρω, όπως και ο πανηγυρισμός. :Ρ Το thread έχει χιουμοριστική διάθεση.Δεν χρειάζεται να κατακρίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το thread έχει χιουμοριστική διάθεση.Δεν χρειάζεται να κατακρίνεται. Το γνωρίζω κύριος, εγώ φταίω ρε, εγώ που είπα να κρατήσω το στερεότυπο του windows user, για να μην νιώσεις μόνος σου, αχάριστε χρήστη.:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 είπα να κρατήσω το στερεότυπο του windows user Ο μέσος "Windows User" δεν καταλαβαίνει το χιούμορ και κάνει βλακώδης παρομοιάσεις που προσβάλουν κάποιους;(no offense) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 για να επανελθουμε στο στο χιουμοριστικο του θεματος... φοβερη συμπτωση...:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.