Προς το περιεχόμενο

Λεξικό προσφορά !!

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι το κακο εχουνε οι εγκυκλοπαιδειες σε cd rom ;;;

Όταν θα μάθεις για την wikipedia (αν και ξέρεις σίγουρα) μάλλον θα καταλάβεις πως δεν είναι μεν κακές αλλά ΑΧΡΗΣΤΕΣ!!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν θα μάθεις για την wikipedia (αν και ξέρεις σίγουρα) μάλλον θα καταλάβεις πως δεν είναι μεν κακές αλλά ΑΧΡΗΣΤΕΣ!!!

Με 17,2 % πληθυσμιακη διεισδυση της ευρυζωνικοτητας στην Ελλαδα(στοιχεια τελος 2009) δεν νομιζω να ξερει και πολυς κοσμος την Wikipedia.

Δημοσ.
Με 17,2 % πληθυσμιακη διεισδυση της ευρυζωνικοτητας στην Ελλαδα(στοιχεια τελος 2009) δεν νομιζω να ξερει και πολυς κοσμος την Wikipedia.

ναι, βγαίνει τόσο επειδή μετράνε και την γιαγιά σου (και τη δικιά μου...)

Δημοσ.

Είναι να σε πιάνει θλίψη με όλα όσα διαβάζεις εδώ πέρα και αλλού όταν πρόκειται γιά αγορά λογισμικού. Δεν έχει τη διάθεση ο Έλληνας να δώσει ούτε ένα euro να πάρει λογισμικό και να έχει τη χαρά ότι είναι νόμιμος.Αλλά εμείς είμαστε βλέπετε οι πονηροί που τα βρίσκουμε όλα τσάμπα στο Ίντερνετ, λες και οι προγραμματιστές σπούδασαν γιά να δουλεύουν γιά τη πάρτη μας.

Κι εγώ έχω στον υπολογιστή παράνομο λογισμικό αλλά το adobe acrobat και το έχω γιά πλάκα, που θα μπορούσα και να μην το έχω αφού δεν το χρειάζομαι καν.Και δεν μου καίγεται καρφάκι αν αυτή τη στιγμή το πετάξω πέρα. Αλλά ένα λεξικό (και η Ματζέντα είναι καλό) πάντα χρειάζεται και είναι βέβαιο ότι θα το χρησιμοποιήσετε πολλές φορές.

Και δεν μιλάμε γιά τα 500 euros του acrobat το οποίο δεν χρειαζόμαστε αλλά γιά τα 5 euro που κοστίζει ο καφές σας!

Δημοσ.

Πάντως το θέμα είναι ανάξιο συζήτησης...

Συζητάμε αν είναι καλή προσφορά τα 5€!!!!

Για κάποιον που το χρησιμοποιεί φυσικά και είναι... γιατί λόγω της τιμής του δεν αξίζει ούτε 5 λεπτά να ψάξεις στο ιντερνετ την "ελεύθερη" έκδοσή του...

Τεσπα...

Ξέρει κανείς αν εκδίδουν τιμολόγιο... αν πχ πάρεις καμμια 10ρια άδειες?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, διαβάζετε τα όσα γράφουμε;

Λέμε ότι είναι free στο internet. όχι να τα κατεβάσεις παράνομα αλλά επειδή υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές στο ιντερνετ... πέσατε όλοι λες και...

Δημοσ.
Πάντως το θέμα είναι ανάξιο συζήτησης...

Συζητάμε αν είναι καλή προσφορά τα 5€!!!!

Για κάποιον που το χρησιμοποιεί φυσικά και είναι... γιατί λόγω της τιμής του δεν αξίζει ούτε 5 λεπτά να ψάξεις στο ιντερνετ την "ελεύθερη" έκδοσή του...

Τεσπα...

Ξέρει κανείς αν εκδίδουν τιμολόγιο... αν πχ πάρεις καμμια 10ρια άδειες?

Υπάρχουν άτομα τόσο εθισμένα στο "πειρατείν" που είναι ικανά να τους χαρίζουν εντελώς το λεξικό κι εκείνα να προσπαθούν να το κατεβάσουν με torrent! Μιλάμε γιά τηηη διαστροφή!

Τέλος πάντων εγώ παρήγγειλα δυό κουπόνια να δώσω και σε κανένα φίλο (ή γκόμενα την άλλη άδεια) αφού τέτοιες προσφορές δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Σας πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ πλούσιο λεξικό.Είναι αυτό που έχει κάτω δεξιά στο in.gr και σου μεταφράζει λέξεις.Σπάνια σε μένα να μην βρήκε κάποια λέξη ακόμη και την πιό περίεργη.Με όλα τα ερμηνευτικά καλούδια της.

Δημοσ.
Υπάρχουν άτομα τόσο εθισμένα στο "πειρατείν" που είναι ικανά να τους χαρίζουν εντελώς το λεξικό κι εκείνα να προσπαθούν να το κατεβάσουν με torrent! Μιλάμε γιά τηηη διαστροφή!

Τέλος πάντων εγώ παρήγγειλα δυό κουπόνια να δώσω και σε κανένα φίλο (ή γκόμενα την άλλη άδεια) αφού τέτοιες προσφορές δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Σας πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ πλούσιο λεξικό.Είναι αυτό που έχει κάτω δεξιά στο in.gr και σου μεταφράζει λέξεις.Σπάνια σε μένα να μην βρήκε κάποια λέξη ακόμη και την πιό περίεργη.Με όλα τα ερμηνευτικά καλούδια της.

Αν προσέξεις για οικιακή χρήση σου δίνει 2 άδειες ανά κουπόνι!...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, διαβάζετε τα όσα γράφουμε;

Λέμε ότι είναι free στο internet. όχι να τα κατεβάσεις παράνομα αλλά επειδή υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ εναλλακτικές στο ιντερνετ... πέσατε όλοι λες και...

Δεν είναι το ίδιο ακριβώς το free που λες με αυτό της προσφοράς.Αν εννοείς free αυτό που λέω εγώ ότι υπάρχει στο in.gr τότε εκείνο είναι πολύ φτωχό ως προς την αναζήτηση. εκτύπωση, αποθήκευση.

Αν προσέξεις για οικιακή χρήση σου δίνει 2 άδειες ανά κουπόνι!...

Δηλαδή τώρα έχω τέσσερις άδειες?Ωραία! Θα δώσω και στο ανηψάκι που πάει Αγγλικά:-)

Δημοσ.

εννοώ free αυτό που λέω εγώ (μιας και εγώ το λέω...)..δωρεάν υπηρεσίες στο internet...

Δημοσ.

Κανείς δε μίλησε για "σπασμένο" λογισμικό ρε παιδιά!

Απλά, τη δουλειά που κάνεις με το λογισμικό αυτό μπορείς να την κάνεις δωρεάν με νόμιμους τρόπους στο διαδίκτυο.

Δημοσ.
Κανείς δε μίλησε για "σπασμένο" λογισμικό ρε παιδιά!

Απλά, τη δουλειά που κάνεις με το λογισμικό αυτό μπορείς να την κάνεις δωρεάν με νόμιμους τρόπους στο διαδίκτυο.

Το ερώτημα είναι με το ίδιο πρόγραμμα? Γιατί μιλάμε τώρα γιά τη Ματζέντα.Δεν μιλάμε φιλολογικά με ποιούς τρόπους μπορείς να μεταφράσεις.Κατάλαβες? Υπάρχει μιά προσφορά και αυτή συζητάμε.Και ένας φίλος μου είπε ότι η σπασμένη Ματζέντα του κόλλαγε τον υπολογιστή στην έκδοση 9.Ας το περιορίσουμε στο συγκεκριμένο.Φυσικά υπάρχοιυν δεκάδες τρόποι μετάφρασης.Βέβαια η μηχανική μετάφραση του worldlingo και systran είναι πολύ αστείες! Γέλασα κάποτε τόσο πολύ με μιά μετάφραση (πάει καιρός και δεν θυμάμαι) που λέω γιατί να βλέπω Βέγγο? Καλύτερα γελώ με τέτοιες μεταφράσεις!

Έχω στον υπολογιστή αγορασμένο το πολύ δημοφιλές πρόγραμμα babylon με συνεχείς αναβαθμίσεις από την έκδοση 5 και μετά. Σταμάτησα στην 7. Η τελευταία και πιό πρόσφατη ειναι η 8. Όμως παρά το πολύ όμορφο interface του προγράμματος δεν με εξυπηρετεί τόσο πολύ γιατί πρέπει να του φορτώνεις ξεχωριστά τα λεξικά και ως γνωστόν εμείς οι Έλληνες δεν πολυασχολούμαστε με αυτά. Μέσα στο πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα(προσφέρει εργαλεία) οποιοσδήποτε να φτειάξει το δικό του λεξικό με ονοματεπώνυμο αλλά ποιός κάθεται τώρα να ασχολείται.Κάποιος συμπατριώτης έχει φτειάξει ένα με 20000 λέξεις πολύ μικρό γιά το πλούτο της Ελληνικής.Έτσι κι εγώ χρησιμοποιώ πάντα μέσα απο το πρόγραμμα ένα το English-Greek online dictionary όπου ψάχνει σε real time.

Αντίθετα τοι Ματζέντα είναι ένα πλήρες τςράστιο λεξικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή.Τι κι αν δεν έχει όμορφα χρώματα?Το αποτέλεσμα μετράει.

Δημοσ.

Τότε πάω πάσο, γιατί δε μου χρειάστηκε ποτέ ως τώρα κάτι παραπάνω από τις μεταφράσεις στο internet. :-)

Πάντως σαν προσφορά, ναι, είναι καλή για κάποιον που το χρειάζεται.

Δημοσ.
εννοώ free αυτό που λέω εγώ (μιας και εγώ το λέω...)..δωρεάν υπηρεσίες στο internet...

Φυσικά εσύ το λές.Αλλά δεν λες γιά πρόγραμμα στον υπολογιστή αλλά γιά υπηρεσίες.Καλά τα λες.

Γιά παράδειγμα έχει καμιά σχέση αυτή η υπηρεσία (δεξιά πιό κάτω που λέει λεξικό) που είναι τμήμα της Ματζέντα, με το ίδιο το ολοκληρωμένο πρόγραμμα? Μιλάμε γιά διαφορετικά πράγματα. Και στο τομέα της άνεσης άστα να πάνε.

http://www.in.gr/

Μιά ερώτηση θέλω να σας κάνω.

Με το babylon πάω το ποντίκι πάνω στη λέξη, κάνω κλικ με τον τροχό και αμέσως πετάγεται η μετάφραση! Τρομερή ευκολία.

Ξέρει κανείς αν συμβαίνει κάτι παρόμοιο και με τη Ματζέντα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...