pano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 nodas_21greek όχι την MSI K9A2 PLATINUM αυτή που σου πρότεινε ο ahristos να πάρεις.
nodas_21greek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δλδ καλύτερη λύση αυτή; +30 αλλά δεν μαμιέται, από το να το πληρώνεις λίγο λίγο και να βγαίνει ακριβότερο, τα δίνεις μιας φορά
milios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε έχω ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή και όντως όταν δεν χρειάζεται δουλεύει στα 800. Αν θες να τον έχεις συνεχώς στα 3.4Ghz και με το Cool & Quite ενεργοποιημένο, πήγαινε στα windows 7 Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Επιλογές παροχής ενέργειας και αντί για το σχέδιο εξισορρόπηση που είναι το προεπιλεγμένο, διάλεξε από την προβολή πρόσθετων σχεδίων το "Υψηλές επιδόσεις". Σε εμένα έτσι καρφώνεται στα 3.4Ghz, (αν και κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται, μια χαρά δουλεύει το PCακι και σε λιγότερα Ghz και τα τραβάει μόνο όταν το απαιτήσει κάποια βαριά εφαρμογή...) Και αν θες να πας σε καινούργια μητρική, μία καλή και οικονομική είναι αυτή. Κορυφαία σε όλα και τιμή αλλά δεν κάνει αν θες να δουλέψεις SLI ή Crossfire.
nodas_21greek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 φίλε Milios δεν είναι αυτό το δικό μου πρόβλημα δυστυχώς. Το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά δεν υπήρχε αλλαγή. Άλλωστε το πιο χαρακτηριστικό είναι πιστεύω ότι και σε games που μπαίνω, σέρνεται το μηχάνημα.
ahristos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δλδ καλύτερη λύση αυτή; +30 αλλά δεν μαμιέται, από το να το πληρώνεις λίγο λίγο και να βγαίνει ακριβότερο, τα δίνεις μιας φορά Πολύ καλή, αλλά δεν έχει νόημα να δώσεις τα λεφτά εδώ. Το μόνο που κερδίζεις είναι πλήρες Crossfire για 2 κάρτες γραφικών και 1 mode RAID ακόμα. Και στο βαρύ overclocking επίσης κάτι παραπάνω. Θα χρειαστείς κάτι από αυτά; Πάρε καλύτερα μια ψύκτρα, κανέναν καλό αθόρυβο ανεμιστήρα για το κουτί κλπ.
nodas_21greek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον στην asus θα πάω που είναι άμεσα διαθέσιμη στο πλ@ισιο για να τελειώνω αύριο.(Αν και τελικά όπως το βλέπω η Msi που μου πρότεινες εξ αρχής είναι η καλύτερη λύση για αυτό που την ήθελα και σε ευχαριστώ για την πρόταση σου) Από τις διαθέσιμες ψύκτρες που έχεις (τις οποίες έχουν όλες να αναμένονται) έχουμε κάποια καλή πρόταση μαπς και την έχουν εκεί; η 212 διάβασα κάνει καλή δουλειά της coolermaster
caution Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ( ...στο πρώτο σου νήμα, έχω απαντήσει ότι μπορείς να πας μέχρι phenom II 925, το ίδιο λέει και το pdf με το cpu support list. Ποιός φταίει λοιπόν; Η AMD, η SAPPHIRE ή εσύ ; Δεν πρόκειται να παίξει κανονικά το cpu - και που μπουτάρει να λες ευχαριστώ )
milios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Για ψύκτρα δες εδώ, και για μητρική εδώ. Ετοιμοπαράδοτα και τα δύο και απλά κορυφαία ...
pano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι το παραλήρημα συνεχίζεται ο Darth_Fanis του είπε να πάρει τον 965,που δεν τον υποστηρίζει η μητρική του και μετά του λέει να πάρει ΑΜ3 μητρική που δεν παίρνει τις μνήμες που ήδη έχει και τώρα ο milios που του λέει και αυτός να πάρει μητρική που δεν παίρνει τις μνήμες του,εν κατακλείδει παιδιά προσέξτε τι προτείνεται γιατί παίρνετε στον λαιμό σας κόσμο.
milios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 οοοπς σόρυ αλλά στο πρώτο post του παρόντος θέματος δεν είδα να αναφέρει τίποτα ο φίλος για μνήμες (δεν έχω παρακολουθήσει και το προηγούμενο θέμα που εκ των υστέρων ανακαλύπτω ότι συνεχίζεται εδώ ...) και έτσι πρότεινα αυτά που πρότεινα. σορυ φίλε Οπότε η πρόταση μου ισχύει μόνο για την ψύκτρα που ανέφερα παραπάνω. Η μητρική δεν ισχύει για την περίπτωση σου
ahristos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι το παραλήρημα συνεχίζεται ο Darth_Fanis του είπε να πάρει τον 965,που δεν τον υποστηρίζει η μητρική του και μετά του λέει να πάρει ΑΜ3 μητρική που δεν παίρνει τις μνήμες που ήδη έχει και τώρα ο milios που του λέει και αυτός να πάρει μητρική που δεν παίρνει τις μνήμες του,εν κατακλείδει παιδιά προσέξτε τι προτείνεται γιατί παίρνετε στον λαιμό σας κόσμο. Το σκεφτόμουνα αυτό.. Επειδή είμαι σεμνός όμως δεν τα είπα αυτά που λες έτσι χύμα .
Darth_Fanis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι το παραλήρημα συνεχίζεται ο Darth_Fanis του είπε να πάρει τον 965,που δεν τον υποστηρίζει η μητρική του και μετά του λέει να πάρει ΑΜ3 μητρική που δεν παίρνει τις μνήμες που ήδη έχει και τώρα ο milios που του λέει και αυτός να πάρει μητρική που δεν παίρνει τις μνήμες του,εν κατακλείδει παιδιά προσέξτε τι προτείνεται γιατί παίρνετε στον λαιμό σας κόσμο. Eγώ του είπα να το ψάξει πρώτα για να είναι 100% σίγουρος και οτι απο αυτούς τους 3 εγώ θα έπαιρνα τον 965. Επίσης του είπα οτι πρέπει να αγοράσει ΑΜ3 μητρική για να έχει πλήρη συμβατότητα με κάποιον απο αυτούς τους 3 που είχε παραθέσει. Μάθε να διαβάζεις τα posts πρώτα πριν μιλήσεις. Και με το να λές απλώς "οχι αυτή πάρε" δε βοηθάς και πολύ... ---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:56 ---------- nodas_21greek όχι την MSI K9A2 PLATINUM αυτή που σου πρότεινε ο ahristos να πάρεις. Ποιός πήρε στο λαιμό του ποίον; Εσύ είπες στο παλικαρι να παρει ΑΜ2+ μητρική. Εγω του είπα ΑΜ3. Είναι λογικό ο Phenom II να έχει μειωμένες επιδόσεις στο ΑΜ2+...
ahristos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης του είπα οτι πρέπει να αγοράσει ΑΜ3 μητρική για να έχει πλήρη συμβατότητα με κάποιον απο αυτούς τους 3 που είχε παραθέσει. Όλοι οι σημερινοί AMD επεξεργαστές έχουν πλήρη συμβατότητα με AM2+. Ούτε κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο σε επιδόσεις με AM3 και DDR3. Η MSI 785GT-E63 που πρότεινα υποστηρίζει πλήρως από τους αρχαίους Athlon AM2, τους Phenom ΑΜ2+ (920- 940) μέχρι τος τελευταίους 6πύρηνους AM2+ AM3 και Έχει και ικανότητα τροφοδοσίας 140W. Ο pano του είπε να μην πάρει την K9A2 PLATINUM όχι γιατί θα έχει μειωμένες επιδόσεις (το 790GX-FX είναι κορυφαίο ακόμα και σήμερα), αλλά λόγω του southbridge SB600.
NT1G Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι μειωμένες επιδόσεις έχει εκτός από την DDR3 ;
Darth_Fanis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Όλοι οι σημερινοί AMD επεξεργαστές έχουν πλήρη συμβατότητα με AM2+. Ούτε κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο σε επιδόσεις με AM3 και DDR3. Η MSI 785GT-E63 που πρότεινα υποστηρίζει πλήρως από τους αρχαίους Athlon AM2, τους Phenom ΑΜ2+ (920- 940) μέχρι τος τελευταίους 6πύρηνους AM2+ AM3 και Έχει και ικανότητα τροφοδοσίας 140W. Ο pano του είπε να μην πάρει την K9A2 PLATINUM όχι γιατί θα έχει μειωμένες επιδόσεις (το 790GX-FX είναι κορυφαίο ακόμα και σήμερα), αλλά λόγω του southbridge SB600. Το FSB όμως είναι το ίδιο; Και εν πάσει περιπτώση αφου θα πάρει νέα μητρική γιατι να μη πάει σε ΑΜ3 που υποστηριζει και DDR3 μνήμες. Το ΑΜ2+ είναι πισωγύρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.