Προς το περιεχόμενο

Υπερθέρμανση Laptop

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tο ξερω οτι παίζει πρόβλημα και εγώ 6 μήνες το έχω :-):-):-) και μένα στην αρχή έπαιζε Crysis , Bioshock 2 , Mass Effect , Pro μαζί με τρία προγράμματα να τρέχουν από κάτω και βαραγα 3-4 ώρες με φουλ Antialising και έφτανε το πολύ 65% και τώρα τα παίζει .

Απλά σκέφτομαι οτι πρέπει να κάνω backup τον σκληρό που είναι 180 Giga για αυτό σκέφτηκα κάτι προσωρινό όπως η βάση .

Τελικά τι εγινε με το μηχανημα?Το εστειλες?

Δημοσ.
Τελικά τι εγινε με το μηχανημα?Το εστειλες?

Ναι προχτές , είχε πάρει κάτι το ανεμιστηρακη και δεν λειτουργούσε καλά .

Το αλλάξανε και είμαι τώρα ΟΚ , επίσης θέλω να προσθέσω πως το service της Toshiba είναι άπαικτο πήρα πίσω το λαπτοπ σε λιγότερο απο 24 ώρες :-):-):-)

Σκέφτομαι να πάρω μια βάση έτσι για όταν το λιώνω στο gaming τι λες ???

---------- Προσθήκη στις 17:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

Όταν και αν αξιωθεί το Πλαίσιο να την φέρει πιστεύω ότι είναι ο, τι καλύτερο έχει βγει ποτέ!!!

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-NotePal-U2-14-17-Black-R9-NBC-8PBK-GP.htm

Είσαι σίγουρος :confused::confused::confused: έχω την εντύπωση πως ότι καλύτερο παιζει ειναι αυτή :-):-):-)

Δημοσ.
Ναι προχτές , είχε πάρει κάτι το ανεμιστηρακη και δεν λειτουργούσε καλά .

Το αλλάξανε και είμαι τώρα ΟΚ , επίσης θέλω να προσθέσω πως το service της Toshiba είναι άπαικτο πήρα πίσω το λαπτοπ σε λιγότερο απο 24 ώρες :-):-):-)

Σκέφτομαι να πάρω μια βάση έτσι για όταν το λιώνω στο gaming τι λες ???

Ετσι μπραβο...να ηρεμησεις και να το χαρεις..και ευτυχως το service της Toshiba οντως ειναι πολυ καλο..

Θεωρω πως μια καλη βαση ειναι πολυ καλη επιλογη,ειδικα για games..και αυτη η enermax πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες(αν οχι η καλυτερη που εχω δει στην Ελλαδα)στο θεμα των θερμοκρασιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...