Προς το περιεχόμενο

Υπερθέρμανση Laptop

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο προγραμματακη για να εξακριβώσω αν όντος υπερθερμαίνεται το λαπτοπ , πιστεύω πως έχει πρόβλημα

Βασικά αν τρέχω απλά προγραμματακια έχει θερμοκρασία 50% ( έτσι λέει , δεν λέει βαθμούς Κελσίου ) αλλά όταν τρέχω παιχνίδια φτάνει 80-82 % και μερικές φορές σβήνει ειδικά όταν συνδέω την HDMI όταν δε τρέξω το Dolphin ( Emulator Wii ,Gamecube , N64 για όσους δεν ξέρουν ) τα παίζει σε λίγα λεπτά .

Ακούω γνώμες λοιπόν

Δημοσ.
Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο προγραμματακη για να εξακριβώσω αν όντος υπερθερμαίνεται το λαπτοπ , πιστεύω πως έχει πρόβλημα

Βασικά αν τρέχω απλά προγραμματακια έχει θερμοκρασία 50% ( έτσι λέει , δεν λέει βαθμούς Κελσίου ) αλλά όταν τρέχω παιχνίδια φτάνει 80-82 % και μερικές φορές σβήνει ειδικά όταν συνδέω την HDMI όταν δε τρέξω το Dolphin ( Emulator Wii ,Gamecube , N64 για όσους δεν ξέρουν ) τα παίζει σε λίγα λεπτά .

Ακούω γνώμες λοιπόν

κατεβασε το everest free edition και στις καρτελες του θα δεις τις θερμοκρασιες. αν εχεις καποιο φυσυτηρι φυσα λιγο τον ανεμιστηρα σου και προς θεου ποτε ο φορητος πανω σε στρωμματα κουβερτες κτλ. επισης θα ηταν καλα να παρεις μια βαση για τον φορητο παντα βαση του ποσο παλιο ειναι το μοντελο και αν αξιζουν τα λεφτα

Δημοσ.

Toshiba Satellite L505-13N

Intel Core i5 i5-430M 2.26 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: Mobility Radeon HD 5165, DVD-RW, Windows 7 Home Premium

το έχω 6 μήνες

---------- Προσθήκη στις 22:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

Τι μοντέλο είναι ; Κατέβασε αυτό

http://www.pbus-167.com/

και δες τι λέει από θερμοκρασίες , ένα καθάρισμα θα του έκανε καλό πάντως !! :X

Μου έβγαλε το παρακάτω σφάλμα

Can not run the NHC Driver

Δημοσ.

Καθάρισε το με αέρα,και αγόρασε μια βάση απο αυτές με τους ανεμηστήρες ή απλά φρόντιζε να βάζεις κάτι απο κάτω απο την πίσω μεριά ώστε να σηκώνετε λιγάκι πιο ψηλά και να παίρνει παραπάνω αέρα,γενικά τα toshiba είναι θερμόαιμα.

Δημοσ.
Καθάρισε το με αέρα,και αγόρασε μια βάση απο αυτές με τους ανεμηστήρες ή απλά φρόντιζε να βάζεις κάτι απο κάτω απο την πίσω μεριά ώστε να σηκώνετε λιγάκι πιο ψηλά και να παίρνει παραπάνω αέρα,γενικά τα toshiba είναι θερμόαιμα.

Έχεις καμία καλή βάση να προτείνεις , για λεφτά δεν το σκέφτομαι δίνω αν χρειαστεί και 60 ευρώ

Δημοσ.
Έχεις καμία καλή βάση να προτείνεις , για λεφτά δεν το σκέφτομαι δίνω αν χρειαστεί και 60 ευρώ

Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποια καλή.Κάπου όμως υπάρχει thread που συζητάνε για βάσεις.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ γιατί βοήθεια :-):-):-) Νομίζω πως θα πάει στην εταιρία για service , νομίζω πως έχει χοντρό πρόβλημα με 20 λεπτά PRO σβήνει από υπερθέρμανση :cry::cry::cry: .

Ίσως βεβαία δοκιμάσω τα προγραματακια και την βάση γιατί βαριέμαι να κάνω back up το σκληρό 180 Giga είναι πολλά και θέλουν πολύ δουλεία :shock::shock::shock:

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω...θεωρώ απαραίτητο να το στείλεις στην εταιρία..

Έχω το toshiba satellite l505-141 6 μήνες,που είναι το ίδιο περίπου με το δικό σου..(εκτός απο την μνήμη συγκεκριμένα)ποτέ δεν μου ανέβασε τετοιες θερμοκρασίες..ακομα και μετα απο crysis,όλα τα call of duty,ή το pro μιάς και το ανέφερες..δεν ξεπερνά το 55% η θερμοκρασια.Προλαβε το τωρα για να μην τρέχεις μετά...γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά..

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω...θεωρώ απαραίτητο να το στείλεις στην εταιρία..

Έχω το toshiba satellite l505-141 6 μήνες,που είναι το ίδιο περίπου με το δικό σου..(εκτός απο την μνήμη συγκεκριμένα)ποτέ δεν μου ανέβασε τετοιες θερμοκρασίες..ακομα και μετα απο crysis,όλα τα call of duty,ή το pro μιάς και το ανέφερες..δεν ξεπερνά το 55% η θερμοκρασια.Προλαβε το τωρα για να μην τρέχεις μετά...γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά..

Tο ξερω οτι παίζει πρόβλημα και εγώ 6 μήνες το έχω :-):-):-) και μένα στην αρχή έπαιζε Crysis , Bioshock 2 , Mass Effect , Pro μαζί με τρία προγράμματα να τρέχουν από κάτω και βαραγα 3-4 ώρες με φουλ Antialising και έφτανε το πολύ 65% και τώρα τα παίζει .

Απλά σκέφτομαι οτι πρέπει να κάνω backup τον σκληρό που είναι 180 Giga για αυτό σκέφτηκα κάτι προσωρινό όπως η βάση .

Δημοσ.

Εχεις δικιο για την ταλαιπωρια με το backup..δεν ειναι και οτι καλυτερο..αλλα τι να κανεις?Ανακουφησου τουλαχιστον απο το καλο servise της Toshiba.

Επίσης για το καλοκαιράκι κυρίως,του πηρα μια coolermaster βαση στα 29 ευρω και ημουν αρκετα ευχαριστημένος απο θερμοκρασιες.(ειχε κ μονη της 4 επιπλεον θυρες usb που λυνει και το προβλημα των 2 θυρων του laptop)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...