Costis321 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια απο το πρωι προσπαθω να δω τα μειλ μου απο το macbook και μου βγαζει συνεχεια οτι εχω βαλει λαθος pw , ενω δν ειναι λαθος The Hotmail POP server “pop3.live.com” rejected the password for user “[email protected]” Enter your password again or cancel εντομεταξυ δεν ειναι λαθος !!!!!!!!!!!! αυτο χρησιμοποιω τοσο καιρο! και στο msn τα ιδια ! τι στο διαολο γινεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Προσπάθησε να δεις το email σου από το webmail ( http://www.hotmail.com ). Αν και εκεί έχεις πρόβλημα με τον κωδικό σου ... βλέπουμε την συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis321 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ανοιγει καν την σελιδα ! λεει "safari can't open the page " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk88memorz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δοκίμασες και με άλλο browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ανοιγει καν την σελιδα ! λεει "safari can't open the page " Σε άλλες ιστοσελίδες μπαίνεις χωρίς πρόβλημα; Internet έχεις; Κατέβασε και δοκίμασε και με Firefox ή άλλο browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε άλλες ιστοσελίδες μπαίνεις χωρίς πρόβλημα; Internet έχεις; Κατέβασε και δοκίμασε και με Firefox ή άλλο browser ε για να απανταει μαλλον θαχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis321 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια κανονικοτατα μπαινω παντου , απλα δεν μπορω να μπω στο μσν και στο application της apple με το mail ! που ειναι ενα γραμματοσημο με εναν αετο που πεταει επανω (οποιος εχει μακ καταλαβαινει ποιο ειναι ) αλλο browser γιατι να κατεβασω αφου με αυτον ειναι ολα οκ ? ---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ---------- Παιδια δεν παμε καλα. Αποφασισε ξαφνικα το hotmail οτι πρεπει να αλλαξω κωδικο :S τελικα αλλαξα και φτιαχτηκε. Αλλα με ποια λογικη ολο αυτο ?παμε καλα ??!?! Εγω δεν ηθελα να το αλλαξω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ε για να απανταει μαλλον θαχει Ρωτούσα τον υπολογιστή που εμφάνιζε το πρόβλημα. Μπορεί να είχε άλλο υπολογιστή ή να απαντά με ipod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adiastati Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το msn ομως μονο...παρατηρησα οτι οταν ξεκιναει την συνδεση λειπει το πρωτο γραμμα, ομως το εχω βαλει κανονικότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gohanss4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 παιδια το λυσατε το προβλημα γιατι το απεκτησα και εγω.πλεον μονιμα το mail app μου βγαζει το μηνυμα The Hotmail POP server “pop3.live.com” rejected the password for user “[email protected]”. Καμια βοηθεια?please... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω κάποιες αλλαγες έκανε η Microsoft στο hotmail και πρέπει να είναι οποσδήποτε κλικαρισμένο το use SSL στο Advanced στα preferences στο Mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.