petergi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Κακιέ Ναι δημοκρατικες γιατι?Μπορουσε να την πουλησει και δεν το εκανε....
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι δημοκρατικες γιατι?Μπορουσε να την πουλησει και δεν το εκανε.... η ακομα καλυτερα θα μπορουσε να ειχε εξαλειφθει τελειως ο "νομιμος" νεποτισμος που συντηρειται απο τον κρατικο μηχανισμο εξαιτιας μιας σαπιας κοινωνιας. λεω τωρα εγω...
petergi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 η ακομα καλυτερα θα μπορουσε να ειχε εξαλειφθει τελειως ο "νομιμος" νεποτισμος που συντηρειται απο τον κρατικο μηχανισμο εξαιτιας μιας σαπιας κοινωνιας. λεω τωρα εγω... Εισαι off topic...αλλο ρωταω :p:p.Τελος παντων ετσι εγινε η δουλεια...εσυ να περιμενεις κανα 2 μηνες να ανοιξει το επαγγελμα και μετα παρε
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 on topic ειμαι.αλλο αν δεν θελεις να καταλαβεις το νοημα της απαντησης μου. no matter,σταματαω εδω.cheers.
petergi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ερωτηση : Που να ανοιξω πρακτορειο ΟΠΑΠ?? Απαντηση : η ακομα καλυτερα θα μπορουσε να ειχε εξαλειφθει τελειως ο "νομιμος" νεποτισμος που συντηρειται απο τον κρατικο μηχανισμο εξαιτιας μιας σαπιας κοινωνιας. λεω τωρα εγω... Ναι εισαι on topic...συνεχισε την καλη δουλεια...με βοηθας πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.