petergi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.Εχω ενα πρακτορειο ΟΠΑΠ και θελω να μεταφερθω.Που πιστευεται οτι θα πιασει περισσοτερο σε συνοικια η στο κεντρο?(στο κεντρο ειμαι τωρα αλλα δεν εχει πολλη δουλεια).Τι να προσεξω κατα την μετακομιση (π.χ να εχει χωρο για παρκινγκ, πολλους πεαστικους?)ποια η συμβουλη σας?
laz321 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 η γνωμη μου ειναι να ειναι σε κεντρικο σημειο για περαστικους και τετοια δεν ξερω.....αλλα καλο ειναι να εχεις καποιους στανταρ πελατες που να αραζουν εκει καθε μερα
Haldol Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε συνοικία ώστε να έχεις «στάνταρ» πελάτες. Και κοντά σε καφενείο, δε φαντάζεσαι τι κόλλημα έχουν τα γερόντια με τυχερά παιχνίδια. Επίσης 1-2 εγγυημένες θέσεις parking δεν θα έβλαπταν, εκτός κι αν μιλάμε για πολύ «άνετη» περιοχή.
petergi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 η γνωμη μου ειναι να ειναι σε κεντρικο σημειογια περαστικους και τετοια δεν ξερω.....αλλα καλο ειναι να εχεις καποιους στανταρ πελατες που να αραζουν εκει καθε μερα το λεω γιατι απο τα επισημα στατιστικα τα 2 πρακτορεια με το μεγαλυτερο τζιρο ειναι προαστιακα στην πατρα.Ενα στο γηπεδο της παναχαικης και ενα στο τερμα της γουναρη
laz321 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το λεω γιατι απο τα επισημα στατιστικα τα 2 πρακτορεια με το μεγαλυτερο τζιρο ειναι προαστιακα στην πατρα.Ενα στο γηπεδο της παναχαικης και ενα στο τερμα της γουναρη δεν ξερω τι παιζει εκει κατω αλλα σε πολλα μερη που εχω παει να ζησω βλεπω οτι εκει που ειναι περασια και το αφεντικο εχει καποιους γνωστους και ειναι στανταρ πελατες ολα οκ περασια λεγοντας το κεντρο
adamakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.Εχω ενα πρακτορειο ΟΠΑΠ και θελω να μεταφερθω.Που πιστευεται οτι θα πιασει περισσοτερο σε συνοικια η στο κεντρο?(στο κεντρο ειμαι τωρα αλλα δεν εχει πολλη δουλεια).Τι να προσεξω κατα την μετακομιση (π.χ να εχει χωρο για παρκινγκ, πολλους πεαστικους?)ποια η συμβουλη σας? εσυ θελεις να μεταφερθεις. ο οπαπ τι λεει γι αυτο? οι πρακτορες που ειναι εκει κοντα?
nikos21aek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Να κοιτάξεις να μην έχει κανένα προποτζίδικο εκεί κοντά και αν έχει να είναι της πλάκας ώστε εσύ να είσαι καλύτερος.Μία πολύ καλή ιδέα επίσης θα ήταν να το φτιάξεις με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει και μισό υπαίθριος χορος.Όλο και κάποια πατέντα θα βρεθεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί τώρα με την απαγόρευση θα έχουν χρυσές δουλειές όσα θα είναι έτσι.Κατα τη γνώμη μου καλύτερα σε γειτονιά να χτυπήσεις στάνταρ κόσμο μόνιμο πάρα σε κεντρικό μέρος με περαστικούς που στάνταρ σε κεντρικά μέρη θα υπάρχουν ήδη «γνωστά» προποτζίδικα. Sent from my GT-I9000
petergi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εσυ θελεις να μεταφερθεις. ο οπαπ τι λεει γι αυτο? οι πρακτορες που ειναι εκει κοντα? ο οπαπ τι να πει?αν τηρει τους κανονισμους και τις προυποθεσεις τι να πει?οσο για τους πρακτορες να τους ρωτησω κιολας?δεν σε καταλαβαινω...
adamakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 αν η περιοχη που θα πας δεν ειναι κορεσμενη και πληρουνται ολες οι προυποθεσεις (αποσταση απο αλλα κτλ) κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις προβλημα. οταν ελεγα τους αλλους πρακτορες αν τους ρωτησες το ειπα γιατι αν στην περιοχη ειναι αρκετα ή αν πας σε αλλο δημο για παραδειγμα μπορει να σου κανουν ασφαλιστικα μετρα. ψαξτο λιγο καλυτερα πριν κανεις οτιδηποτε. αυτο εννοουσα και τιποτα αλλο.
petergi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 αν η περιοχη που θα πας δεν ειναι κορεσμενη και πληρουνται ολες οι προυποθεσεις (αποσταση απο αλλα κτλ) κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις προβλημα. οταν ελεγα τους αλλους πρακτορες αν τους ρωτησες το ειπα γιατι αν στην περιοχη ειναι αρκετα ή αν πας σε αλλο δημο για παραδειγμα μπορει να σου κανουν ασφαλιστικα μετρα. ψαξτο λιγο καλυτερα πριν κανεις οτιδηποτε. αυτο εννοουσα και τιποτα αλλο. Ασφαλιστικα μετρα απο την στιγμη που σου εδωσε εγκριση ο ΟΠΑΠ δεν τιθετε θεμα να γινει και αν γινει αυτος θα χασει τα λεφτα του.Και μεταφορα σε αλλο δημο δεν μπορει να γινει βασει κανονισμων της ομοσπονδιας.Απο εκει και περα σιγουρα πρεπει να πληρω τα 200 μετρα απο οποιοδηποτε αλλο πρακτορειο αλλα περα απο αυτο τιποτα αλλο.Το θεμα μου ειναι Κεντρο, συνοικια και τι αλλο πρεπει να κοιταξω...αυτα
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 αν εχει λεφτα ο κοσμος,αν εχει κινηση η περιοχη,αν εχει αρκετες πολ/κιες εκει γυρω ,θεσεις για παρκινγκ εστω και πανω σε πεζοδρομιο σου και πανω απ ολα την συμπεριφορα του ιδιοκτητη. μια ερωτηση οι αδειες μεταβιβαζονται? ----- εχω πετυχει σε μια περιοχη ενα καινουργιο πρακτορειο παιζει να ναι και 200τμ... επιπλεον σε ενα αλλο ηταν χωρισμενο σε οροφους...ειχε τν για αγωνες κτλ.
petergi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 αν εχει λεφτα ο κοσμος,αν εχει κινηση η περιοχη,αν εχει αρκετες πολ/κιες εκει γυρω ,θεσεις για παρκινγκ εστω και πανω σε πεζοδρομιο σου και πανω απ ολα την συμπεριφορα του ιδιοκτητη.μια ερωτηση οι αδειες μεταβιβαζονται? Ναι φιλε μου μεταβιβαζονται σε συγγενεις μεχρι τριτου βαθμου νομιζω.Παντως εγω την πηρα απο τον αδερφο μου που με την σειρα του την ειχε παρει απο τον father.
Septum Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Να κοιτάξεις να μην έχει κανένα προποτζίδικο εκεί κοντά και αν έχει να είναι της πλάκας ώστε εσύ να είσαι καλύτερος.Μία πολύ καλή ιδέα επίσης θα ήταν να το φτιάξεις με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει και μισό υπαίθριος χορος.Όλο και κάποια πατέντα θα βρεθεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί τώρα με την απαγόρευση θα έχουν χρυσές δουλειές όσα θα είναι έτσι.Κατα τη γνώμη μου καλύτερα σε γειτονιά να χτυπήσεις στάνταρ κόσμο μόνιμο πάρα σε κεντρικό μέρος με περαστικούς που στάνταρ σε κεντρικά μέρη θα υπάρχουν ήδη «γνωστά» προποτζίδικα. Sent from my GT-I9000 να τα προσεξεις πολυ αυτα που λεει ο φιλος
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι φιλε μου μεταβιβαζονται σε συγγενεις μεχρι τριτου βαθμου νομιζω.Παντως εγω την πηρα απο τον αδερφο μου που με την σειρα του την ειχε παρει απο τον father. δημοκρατικες καταστασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.