fastnickride Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ενα θεμα και ειναι επειγον...εχω φτιαξει ενα δικο μου βιντεακι και θελω να το κολλησω σε ενα αλλο βιντεο! το προβλημα ειναι το εξεις! το αλλο βιντεο ειναι απο μια σειρα η οποια ναι μεν λεει avi αλλα ειναι divx και ετσι δεν το αναγνωριζει το αρχειο αυτο! επισης το ιδιο εχω χρησιμοποιησει στο premiere τα ιδια, στο windows movie maker μου το αναγνωριζει, το δεχεται...τα ενωνω αλλα τζιφος!!! οταν κανω safe το αρχειο η μπαρα κυλισης ειναι σταθερη για 5-6 ωρες που το εχω αφησει! εχω τα xp...help me
TheELF Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 η οποια ναι μεν λεει avi αλλα ειναι divx το DivX είναι avi (και αυτό) με το mediainfo δες τη codec είναι τα αρχεία σου (και τα δύο) για να ενώσεις βίντεο πρέπει να έχουν τουλάχιστον την ίδια ανάλυση.
fastnickride Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 avi ειναι απότι ειδα η σειρα!δεν ξερω γιατι δεν το κανει...μαλλον θα χρειαζεται κανενα plugin! πως το βρισκουμε αυτο? μια αλλη ερωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να ενσωματωσω σε ανα avi και τους υποτιτλους? δηλ να μην ειναι ξεχωριστο το avi με το srt!
Neo106 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 avi ειναι απότι ειδα η σειρα!δεν ξερω γιατι δεν το κανει...μαλλον θα χρειαζεται κανενα plugin! πως το βρισκουμε αυτο? μια αλλη ερωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να ενσωματωσω σε ανα avi και τους υποτιτλους? δηλ να μην ειναι ξεχωριστο το avi με το srt! Στο ειπε και ο φιλος παραπανω.Avi ειναι μονο το container κι οχι ο codec με τον οποιο εγινε encode.Για να ενωσεις αρχεια video πρεπει να ειναι ιδιου codec και τις περισσοτερες φορες μαλιστα να εχουν γινει τα βιντεο με πανομοιοτυπες ρυθμισεις και codec version για να μην υπαρχουν προβληματα. Εγκατεστησε το mediainfo και ποσταρε εδω τα specs των 2 video για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.