Προς το περιεχόμενο

Συγκριση επεξεργαστων!Γνωμες

diecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω τον i5-750 εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τον έχω μόνιμα στα 3,2Ghz (γιατί δεν ασχολούμαι με gaming) και σε 100% load δεν έχει πάει πάνω από 52°-53°C.

Toν έχω πάει και 4,2Ghz με θερμοκρασίες 60°-63°C.

Όλα αυτά με την Cooler Master Hyper 212plus.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ έχω τον i5-750 εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τον έχω μόνιμα στα 3,2Ghz (γιατί δεν ασχολούμαι με gaming) και σε 100% load δεν έχει πάει πάνω από 52°-53°C.

Toν έχω πάει και 4,2Ghz με θερμοκρασίες 60°-63°C.

Όλα αυτά με την Cooler Master Hyper 212plus.

με ποιο stress test, γιατι θα το διαβασει καποιος κ θα νομιζει αλλα .

Δημοσ.

Παίδες μήν λέμε ότι θέλουμε.Ο i5 750 είναι απειροελάχιστα καλύτερος απ τον 965 σε στόκ καταστάσεις ενώ είναι 800mhz κάτω.Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης όταν ο 750 φτάνει στα 3.8 για πλάκα.Εκεί ξεφεύγει..Επίσης όσο αφορά τις θερμοκρασίες του ι5 σε καταστάσεις με firefox(καμιά 10αριά καρτέλες) μουσική απο itunes ταυτόχρονα,msn,και σειρά να παίζει απο πίσω οι θερμοκρασίες μου αυτή την στιγμή (ενώ δίνω και πολύ πολύ περισσότερο ρεύμα για τα mhz που έχω σε σχέση με όλους όσους έχω δεί με ι5 750) είναι 29,31,30,30 στους πυρήνες.Με pc που χει να καθαριστεί απο σκόνη εδώ και κανα 5μηνο.Βέβαια έχει δροσίσει και ο καιρός αλλά ντάξει.Και αυτά με ψύκτρα των 25 ευρώ (22 την είχα πάρει) όχι με κανα θηρίο.

Τέλος όσο αφορά τον φίλο που ενδιαφέρεται για την αγορά.Αν σε νοιάζει να ασχοληθείς με επεξεργασία βίντεο και εικόνας ο ι5 είναι αρκετά καλύτερος απο τον 955.Αν θέλεις έναν πολύ γρήγορο επεξεργαστή για surfing,games, και καμιά ταινία πάς καρφωτός για τον 955 και σου μένουνε και κάποια φράγκα στην τσέπη.

Δημοσ.
τρεξε κ ενα intelburn test να δεις αλλα νουμερα !

Να ο i5-750@3,2Ghz σε 100% load και οι θερμοκρασίες του. (βλ. εικ.) Όλα τα tests δείχνουν τα ίδια νούμερα. (max. 54°-56°C)

Ψύκτρα έχω την Cooler Master Hyper 212plus.

ste5.png

Δημοσ.

πολυ μικρες θερμοκρασιες εχεις με μετριο κουτι κ μετρια ψυκτρα .μαλλον ειναι το κομματι που συμπεριφερεται ετσι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...