Προς το περιεχόμενο

Συγκριση επεξεργαστων!Γνωμες

diecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@caution: όχι δεν έχω πρόβλημα με το socket αν δεν είναι 775 καθώς και μητρική θα πάρω, απλά τον είχα βρει αρκετά φθηνά και με βάση αυτό έψαχνα και αντίστοιχη μητρική. :-)

Ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα. Εσυ τι θα πρότεινες δηλαδή;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το username του αλλίως.

Αναφέρομαι σε ένα κλειδωμενο χθεσινο thread περι Λαντα.

Αν και την απεχθανομαι αυτην την φράση: "Τυχαίο,δεν νομίζω"

:lol::lol::lol::lol:

λες?

@ woodsell3r

δες για κανενα athlon 240

ξεκινανε γυρω στο 50ευρω ;)

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με το caution για τα εν λόγω κομμάτια.

Τα είχα πέρυσι (μητρική την δίδυμη αδερφή της σε AM2+) και πραγματικά αξίζουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ. :-)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=349793

Δημοσ.
η διαφορές είναι ο amd 955 έχει μεγαλύτερη Cache Memory και 4 πύρινες ενώ ο intel i5 έχει μικρότερη Cache Memory και 2 πύρινες οποτε καλυτερος ειναι ο amd

το pc για τη χρήση προορίζεται;;

εγω γιατι βλεπω οτι και οι δυο ειναι τετραπυρηνοι και με την ιδια cache.

Και εγω παντως για τον amd θα πηγαινα. 50€ ειναι σημαντικη διαφορα

Δημοσ.
η διαφορές είναι ο amd 955 έχει μεγαλύτερη Cache Memory και 4 πύρινες ενώ ο intel i5 έχει μικρότερη Cache Memory και 2 πύρινες οποτε καλυτερος ειναι ο amd

το pc για τη χρήση προορίζεται;;

Θέλω να πιστεύω ότι το link για τον 760 βγάζει άλλα σε μένα και αλλα σε σένα αλιώς δεν εξηγούνται αυτά που΄λές:confused:

Δημοσ.
εγω γιατι βλεπω οτι και οι δυο ειναι τετραπυρηνοι και με την ιδια cache.

Και εγω παντως για τον amd θα πηγαινα. 50€ ειναι σημαντικη διαφορα

στη αρχή είχε βάλει αυτά τα δυο link για αυτό

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5-650-1156-3-20GHz-Cache-4MB-Box-BX80616I5650.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-Ii-X4-955-3-2Ghz-8Mb-HDZ955FBGIBOX.htm

Δημοσ.

εγω βλεπω 2 λυσεις. ειτε παιρνεις τον 955 και γλυτωνεις ενα 50ευρω, ή δινεις 190 και παιρνεις τον 1055Τ χ6!!

τα 200€ που κανει ο 760 δεν τα αξιζει σε σχεση με τους AMD! οχι οτι δεν ειναι καλος επεξεργαστης, αλλα........ πολλα τα 200....!!!

Δημοσ.

Σαφώς και ο 760 είναι γρηγορότερος και δροσερότερος αλλά και ακριβότερος.Σε καθημερινή χρήση δεν θα δει διαφορά.Αν αρέσκεται σε o/c ο 760 καλύτερος.Αν θέλει τούμπανο pc με πολαπλές κάρτες γραφικών κ.λ.π πάει σε άλλη λυση Ι7

Δημοσ.
Σαφώς και ο 760 είναι γρηγορότερος και δροσερότερος αλλά και ακριβότερος.Σε καθημερινή χρήση δεν θα δει διαφορά.Αν αρέσκεται σε o/c ο 760 καλύτερος.Αν θέλει τούμπανο pc με πολαπλές κάρτες γραφικών κ.λ.π πάει σε άλλη λυση Ι7

απο ποιον ειναι γρηγοροτερος? απο τον 955? κατηγορηματικα ΟΧΙ! μπορει να overclockαρει καλυτερα αλλα γρηγοροτερος δεν ειναι! η σειρα 8** ειναι γρηγοροτερη!

και μια χαρα κρυος ειναι!! μην τρελαθουμε κιολας!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...