Hamurabi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα.Συνδεσα σημερα πρωτη φορα τα 5400 μου με οπτικη ινα με την καρτα ηχου μου (sb x-fi xtreme gamer fatality) και οταν τρεχω το creative speaker connection wizard, αφου δηλωσω digital connection μετα μου βγαζει μονο 2.1 ηχεια σαν επιλογη!!! και οχι 5.1 που ειναι κανονικα. γιατι αυτο;;;
bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις δηλωσει τα σχετικα (5.1) απο την καρτα ηχου ? Αν ναι περα του wizard ακους απο ολα τα ηχεια , πχ αν βαλεις μια ταινια?
Hamurabi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Απτη καρτα ηχου μου (στο control panel->sounds and audio devices) μπορω να τα ρυθμισω σαν 5.1. Απτο προγραμμα ομως της καρτας ηχου crative speaker setup wizard οταν βαζω digital μου βγαζει μονο headphones & 2.1 speakers. Επισης το πανελ των ηχειων εκει που ειχε και την επιλογη 6 channel (καπως ετσι) τωρα δεν υπαρχει!! ---------- Προσθήκη στις 11:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:17 ---------- Κατι ακομα...στο digital output sampling frequency να βαλω 48 ή 96khz?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.