Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με flash player στον firefox

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έκανα format στον υπολογιστή μου και προσπαθώ να εγκαταστήσω το adobe flash player στον firefox και δεν το δέχεται. Ενώ δείχνει στα "προγράμματα και δυνατότητες" ότι έχει εγκατασταθεί αυτό μου λέει "εγκαταστήστε πρόσθετες λειτουργίες". Και ενώ στα "πρόσθετα" δείχνει να έχει εγκατασταθεί μόλις βάζω ένα video από youtube μου λέει πάλι τα ίδια (εγκαταστήστε πρόσθετες λειτουργίες).

Με Chrome τον φόρτωσε κανονικά. Εγώ όμως χρησιμοποιώ τον firefox και δεν μπορώ να βλέπω video τώρα.

Μήπως πρέπει να φορτώσω τίποτα άλλο πρώτα για να το δεχτεί;

Δημοσ.

Ναι για windows7 και adobe flash player μιλάμε.

Κάνω την εγκατάσταση και μου δείχνει ότι γίνεται κανονικά. κάνω και επανεκκίνηση το PC και μετα πάλι τα ίδια. Μου λέει να "εγκαταστήσω πρόσθετες λειτουργίες".

Δεν ξέρω τι εννοείς "about:plugins". Κοίτα τις εικόνες παρακάτω:

ste1.th.png

Uploadedste2v.th.png

Uploaded with ImageShack.us with ImageShack.us

Δημοσ.

Το about: plugins (χωρις κενο) το γραφεις στην address bar του ff.

Απο ολα τα plugins σε ενδιαφερει να εχεις αυτο που χειριζεται shockwave flash. (εικονα)

tNWxyNA

Εννοειται οτι extensions != plugins.

Εχεις κατι σαν το παραπανω?

Δημοσ.
Το about: plugins (χωρις κενο) το γραφεις στην address bar του ff.

Απο ολα τα plugins σε ενδιαφερει να εχεις αυτο που χειριζεται shockwave flash. (εικονα)

tNWxyNA

Εννοειται οτι extensions != plugins.

Εχεις κατι σαν το παραπανω?

Αυτό έκανα (about:plugins) και μου έβγαλε την 2η εικόνα παραπάνω.

Εντωμεταξύ στα "προγράμματα και δυνατότητες" δείχνει ότι έχει εγκατασταθεί κανονικά.

Επίσης κάθε φορά που το κατεβάζω (είτε από το site της adobe είτε από piriform) μου βγάζει την παρακάτω είκόνα (χωρίς να γεμίζει μια μπλε μπάρα):

ste3.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Εχω τον firefox 3.6.10.

Δημοσ.

Κάνεις αυτό που σου λέει το μήνυμα στο παραθυράκι;

Κάνε reboot, τρέξε το αρχείο εγκατάστασης του flash (μην κάνεις κάτι άλλο πριν απ αυτό, μην ανοίξεις τον FF), άνοιξε τον FF και δες αν παίζει.

Αν βγει κάποιο error ή μήνυμα κατά τη διαδικασία, πες μας.

Δημοσ.
Κάνεις αυτό που σου λέει το μήνυμα στο παραθυράκι;

Κάνε reboot, τρέξε το αρχείο εγκατάστασης του flash (μην κάνεις κάτι άλλο πριν απ αυτό, μην ανοίξεις τον FF), άνοιξε τον FF και δες αν παίζει.

Αν βγει κάποιο error ή μήνυμα κατά τη διαδικασία, πες μας.

Δεν έκανα αυτό που έλεγε το παραθυράκι (δεν έκλεινα τον firefox) γι' αυτό δεν το φόρτωνε.

Όλα καλά τώρα.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...