Προς το περιεχόμενο

Ati HD 2900xt

MIKermit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατευασε την τελευταια εκδοση του firefox που ειναι η 3.6.10 και εγκατεστησε της ολα τα παραιτητα add-ons (java , flash player κλπ) λογικα μετα απ αυτα θα δουλεψει

Κι ομως, ολα τα εχω!!!

Ουτε κ με IE ανοιγε...το ειχα δοκιμασει πριν αρχισω "τα καντηλια"

Δημοσ.

Δηλαδη τι εμφανιζει στην οθονη οταν προσπαθεις να μπεις στην ati?

επισης στο κανει και σε αλλες ιστοσελιδες αυτο?

Δημοσ.

Οχι ρε γαμωτο, σε καμια σελιδα!!!

κ μου εμφανιζε το παρακατω:

Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής

support.amd.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.

* Ελέγξτε τη διεύθυνση για ορθογραφικά λάθη όπως

ww.example.com αντί για

http://www.example.com

* Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμιά σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο.

* Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή χρησιμοποιεί ένα διαμεσολαβητή (proxy), βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στον Firefox να έχει πρόσβαση στον διαδίκτυο.

---------- Προσθήκη στις 00:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

Μηπως εφτασε το πληρωμα του χρονου να αλλαξω καρτουλα...??:-)

Δημοσ.

μου φενεται πολυ παραξενο

o η/υ πως ειναι συνδεδεμενος στο internet

1) ασυρματα μεσω wifi

2) μεσω modem (οπου το modem και το pc συδεονται με usb)

ή

3) μεσω modem (οπου το modem και το pc συδεονται με καλωδιο ethernet utp)

Δημοσ.
Οχι ρε γαμωτο, σε καμια σελιδα!!!

κ μου εμφανιζε το παρακατω:

Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής

support.amd.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.

* Ελέγξτε τη διεύθυνση για ορθογραφικά λάθη όπως

ww.example.com αντί για

http://www.example.com

* Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμιά σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο.

* Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή χρησιμοποιεί ένα διαμεσολαβητή (proxy), βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στον Firefox να έχει πρόσβαση στον διαδίκτυο.

---------- Προσθήκη στις 00:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

Μηπως εφτασε το πληρωμα του χρονου να αλλαξω καρτουλα...??:-)

Ωραία αφου δε μπορείς να μπείς απο τον υπολογιστή σου πάρε ένα φλασάκι, πήγαινε σε ένα νετ καφέ και κατέβασε τους drivers. Απλό.

Δημοσ.
μου φενεται πολυ παραξενο

o η/υ πως ειναι συνδεδεμενος στο internet

1) ασυρματα μεσω wifi

2) μεσω modem (οπου το modem και το pc συδεονται με usb)

ή

3) μεσω modem (οπου το modem και το pc συδεονται με καλωδιο ethernet utp)

Θα επιλεξω το 3

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:15 ----------

Ωραία αφου δε μπορείς να μπείς απο τον υπολογιστή σου πάρε ένα φλασάκι, πήγαινε σε ένα νετ καφέ και κατέβασε τους drivers. Απλό.

Θα βολευε...αν δεν ηθελα να το λυσω σημερα!!!

Δημοσ.
Θα επιλεξω το 3

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:15 ----------

Θα βολευε...αν δεν ηθελα να το λυσω σημερα!!!

Περίμενε μέχρι το πρωί... Πάντως drivers υπάρχουν...:-) Βασικά και τώρα μπορείς να πάς... :-D

Δημοσ.

στην περιπτωση σου θα προτεινα να αλλαξεις firmware στο modem σου

αν και πιστευω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων που δεν μπορεις να συνδεθεις

εισαι σιγουρος οτι δεν ευθυνεται ο isp σου για το προβλημα συνδεσης?

Δημοσ.

ααα κατι που μου ειρθε τωρα

start-> network -> Network and Sharing Center ->change adapter settings (στα αριστερα επανω) -> local area connection -> δεξι κλικ properties -> (ολα τα κουτακια επιλεγμενα) -> internet protocol version 4(TCP/IPv4)->properties->obtain an ip address automatically ->obtain dns server automatically -> ok σε ολα και ο θεος βοηθος

καλη επιτυχια :)

Δημοσ.
ααα κατι που μου ειρθε τωρα

start-> network -> Network and Sharing Center ->change adapter settings (στα αριστερα επανω) -> local area connection -> δεξι κλικ properties -> (ολα τα κουτακια επιλεγμενα) -> internet protocol version 4(TCP/IPv4)->properties->obtain an ip address automatically ->obtain dns server automatically -> ok σε ολα και ο θεος βοηθος

καλη επιτυχια :)

Καλη προσπαθεια!!!

αλλα δυστυχως...τιποτα!!!

Μην αγχωνεσαι μωρε...θα βρεθει η λυση, εν καιρω!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...