MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια!!! Σημερα αποφασισα μετα απο καιρο να ελεγξω τους οδηγους της καρτας μου (ATI hd 2900 xt) ,διοτι σε καποια παιχνιδια με "πεταει εξω", μετα απο τεραστια αναζητηση διαβασα οτι δεν παρεχει πλεον drivers η amd αλλα ενα site (Techspot)...!!! Μετα απο το αρχικο σοκ εψαξα για οδηγους αλλα ματαια...!! Δεν βρηκα τιποτα το προβλημα ομως ειναι οτι αρχισα να ψαχνω για διαγνωστικα ωστε αρχικα να ελεγξω την θερμοκρασια αλλα παλι δεν βρηκα τιποτα... Δεν ξερω τι να κανω... οποτε οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη πηγες εδω, εκανες τις επιλογες σου, και δεν εβγαλε drivers;
MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη πηγες εδω, εκανες τις επιλογες σου, και δεν εβγαλε drivers; Δεν μου ανοιγει την σελιδα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι η επισημη σελιδα με drivers για τις Ati καρτες γραφικων ομως... Και μια χαρα drivers παρεχει η Ati/AMD για τη καρτα σου.
MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 το καλυτερο διαγνωστικο ειναι το gpu-z Βρηκα το hwmonitor κ ειδα την θερμοκρασια κ ειναι 54 βαθμοι.... ---------- Προσθήκη στις 23:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:03 ---------- Ειναι η επισημη σελιδα με drivers για τις Ati καρτες γραφικων ομως... Και μια χαρα drivers παρεχει η Ati/AMD για τη καρτα σου. ΟΚ αλλα γιατι δεν μου ανοιγει την σελιδα εδω κ ποσες ωρες...??? ---------- Προσθήκη στις 23:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:05 ---------- Εκλεισα κ το firewall...αλλα τζιφος παλι!!!!!
MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τι λειτουργικο εχεις και ποσα bits? Win 7 32 αλλα οχι για πολυ ακομα....βλεπω να βαζω 64 ---------- Προσθήκη στις 23:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:14 ---------- καταφερα να βρω αυτο: http://driverscollection.com/?H=Radeon%20HD%202900%20XT&By=ATI Ειναι καταλληλο...??
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτους τους drivers θες http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon-win7-32.aspx Τωρα, για το gpu-z εκτως απο θερμοκρασιες σου δειχνει ολες τις πληροφοριες που μπορει κανεις να παρει για την καρτα γραφικων του οπως συγχνοτητες λειτουργειας, αριθμος τρατζιστορ κλπ
MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτους τους drivers θεςhttp://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon-win7-32.aspx Τωρα, για το gpu-z εκτως απο θερμοκρασιες σου δειχνει ολες τις πληροφοριες που μπορει κανεις να παρει για την καρτα γραφικων του οπως συγχνοτητες λειτουργειας, αριθμος τρατζιστορ κλπ Ουτε αυτο ανοιγει.....!!!!! Την Π &^$%#@*&^$%$#&@$@%$#Α την τυχη μου!!!
johnny21a Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε φιλε μια χαρα ανοιγει, δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι ????
MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε φιλε μια χαρα ανοιγει, δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι ???? Νομιζω οτι ειμαι ικανος να πατησω ενα κουμπι, αν αυτο εννοεις....!!! ( Εξαλλου εχω κατεβασει απειρες φορες οδηγους) Αλλα δεν ανοιγει η σελιδα...!!!
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ουτε αυτο ανοιγει.....!!!!!Την Π &^$%#@*&^$%$#&@$@%$#Α την τυχη μου!!! αφου δεν σου ανοιγει θα κανουμε εγκατασταση με αλλο τροπο μεσα απ τον πινακα ελεγχου επελεξε την καρτα γραφικων σου(στο device manager) και πατα display adapters-> δεξι κλικ properties ->driver-> update driver και θα αρχεισει να κατευαζει νεους drivers:-)
MIKermit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως φταιει το steam...??? ---------- Προσθήκη στις 23:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ---------- αφου δεν σου ανοιγει θα κανουμε εγκατασταση με αλλο τροπομεσα απ τον πινακα ελεγχου επελεξε την καρτα γραφικων σου(στο device manager) και πατα display adapters-> δεξι κλικ properties ->driver-> update driver και θα αρχεισει να κατευαζει νεους drivers:-) Υποκλινομαι!!!!! Ευχαριστω πολυ!! Η αληθεια ειναι οτι ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να το κανω ετσι!!!! Παντως παιδια ειλικρινα δεν ειμαι τρελος....δεν ανοιγε η σελιδα!!! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!! :confused: Αφου λυθηκε το θεμα μηπως εχει κανεις ιδεα, γιατι δεν ανοιγε η σελιδα...??
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Κατευασε την τελευταια εκδοση του firefox που ειναι η 3.6.10 και εγκατεστησε της ολα τα παραιτητα add-ons (java , flash player κλπ) λογικα μετα απ αυτα θα δουλεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.