Προς το περιεχόμενο

Τι ISP να επιλέξω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας με λένε Άκη και την Παρασκευή μετακομίζω Πειραιά (συγκεκριμένα: Θυβών 25, Πειραιάς) αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποια εταιρεία internet να πάω, γι αυτό θα ήθελα να μου πείτε στα 24 Mbps ποια έχει την καλύτερη ταχύτητα αλλά αυτο που μ' ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι ποια εταιρία έχει το μικρότερο ping διότι παίζω αρκετά online παιχνίδια επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να βρώ που έχει κάθε εταιρεία τα κέντρα της ώστε να μπορώ να δώ ποιο είναι πιο κοντά στο μέρος που θα μείνω.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Από καλούς φίλους ξέρω ότι στον Πειραιά παίζει και η Forthnet καλά (με εξαίρεση το τελευταίο καιρό που κάνει κάτι αναβαθμίσεις και το δίκτυο είναι λίγο άστατο).

Ο συγκεκριμένος που ξέρω έχει αρκετό καιρό forthnet και δεν έχω ακούσει να παραπονιέται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να διευκρινήσουμε ότι τελευταίος καιρός είναι 1+ χρόνος, ειδικά από τα τέλη Ιουνίου τα links με εξωτερικό της Forthnet έχουν πέσει πάνω από 40 φορές και έχουν κοπεί 5-6 φορές οπτικές ίνες της εντός Ελλάδας με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα ΟΛΟΙ οι χρήστες της πανελλαδικός για κάνα 6-7ωρο τη φορά...

Όσο για παράπονα μπορεί να περάσει μία από το topic της Forthnet στο insomnia ή από το section της στο adslgr.com, είναι τίγκα από αυτά...

Aπό την στιγμή που σε ενδιαφέρουν τα pings για online gaming ΜΑΚΡΥΑ από Forthnet, μπουκώνει αισχρά τις ώρες αιχμής ειδικά τα Σ/Κ!

Δημοσ.
Να διευκρινήσουμε ότι τελευταίος καιρός είναι 1+ χρόνος, ειδικά από τα τέλη Ιουνίου τα links με εξωτερικό της Forthnet έχουν πέσει πάνω από 40 φορές και έχουν κοπεί 5-6 φορές οπτικές ίνες της εντός Ελλάδας με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα ΟΛΟΙ οι χρήστες της πανελλαδικός για κάνα 6-7ωρο τη φορά...

Όσο για παράπονα μπορεί να περάσει μία από το topic της Forthnet στο insomnia ή από το section της στο adslgr.com, είναι τίγκα από αυτά...

Aπό την στιγμή που σε ενδιαφέρουν τα pings για online gaming ΜΑΚΡΥΑ από Forthnet, μπουκώνει αισχρά τις ώρες αιχμής ειδικά τα Σ/Κ!

lol

Κατα τ'αλλα παιζει μια χαρα according to the apo pano sou! :P

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ forthnet έχω, και μόνο το γεγονός ότι μπορώ να γράφω και να διαβάζω forum, μάλλον θαύμα είναι, όπως παρουσιάζεται πιο πάνω.

Επίσης, είπα κι αυτό:

(με εξαίρεση το τελευταίο καιρό που κάνει κάτι αναβαθμίσεις και το δίκτυο είναι λίγο άστατο)

Πιστεύω (και ελπίζω) πως οι διακοπές αυτές θα στρώσουν μόλις τελειώσουν όλες οι εργασίες.

Αυτό που λέω είναι ότι έχω γνωστό στην περιοχή (Αγ. Δημητρίου κοντά στον Βερόπουλο) που είναι ευχαριστημένος και είναι αρκετά χρόνια.

Για gaming δε ξέρω τι παίζει, αλλά ξέρω ότι η Forthnet δίνει Fastpath, ενώ άλλοι εναλλακτικοί (π.χ. HOL) δεν δίνουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι τεχνικές εργασίες που κάνει η Forthnet (δλδ αυτές που ανακοινώνει στο site της) δεν τελειώνουν, κάθε βδομάδα έχει και νέες. Πότε θα τελειώσουν όλες οι εργασίες που αναφέρεις, φέτος?

Θυμάμαι που έλεγες τα ίδια όταν ανακοινώθηκε η αναβάθμιση των 5gbit αρχές Σεπτεμβρίου και μετά από μερικές μέρες ξεσκίστηκε το σύμπαν καθώς και για τις εργασίες που επηρέαζαν ολόκληρους νομούς και περιοχές της Ελλάδας, ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε...

Το να μπορείς να γράφεις και να διαβάζεις το Insomnia που hostάρεται από την Forthnet δεν είναι και επίτευγμα του ISP, για πέρνα από κάνα site εξωτερικού όταν έχει κοπεί οπτική ίνα ή όταν έχουν πέσει κυκλώματα και τα ξαναλέμε...

Η On Telecoms δίνει Fastpath και μάλιστα σε αφήνει να το πειράζεις εσύ όποτε θες, όσο για τον ΟΤΕ το interleaved path του είναι σαν το fastpath των εναλλακτικών, το fastpath σε άλλο επίπεδο, άσε που δεν μπουκώνει ποτε...

Δημοσ.

Μπορεί να τις υποβαθμίζεις ως γεγονός αλλά εγώ μετά από τα τελευταία έργα έχω ανεβάσει ταχύτητα. Και πέραν αυτού δεν είμαι και 24 ώρες πάνω από το pc για να ξέρω πότε έχασα γραμμή και πότε όχι.

Δημοσ.
Γεια σας με λένε Άκη και την Παρασκευή μετακομίζω Πειραιά (συγκεκριμένα: Θυβών 25, Πειραιάς) αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποια εταιρεία internet να πάω, γι αυτό θα ήθελα να μου πείτε στα 24 Mbps ποια έχει την καλύτερη ταχύτητα αλλά αυτο που μ' ενδιαφέρει πιο πολύ ειναι ποια εταιρία έχει το μικρότερο ping διότι παίζω αρκετά online παιχνίδια επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να βρώ που έχει κάθε εταιρεία τα κέντρα της ώστε να μπορώ να δώ ποιο είναι πιο κοντά στο μέρος που θα μείνω.

Ευχαριστώ!!!

Το κεντρο ειναι ενα στεγαζονται στα τηλεφωνικα κεντρα του ΟΤΕ. Νομιζω οτι το μικροτερο ping το πιο πιθανο ειναι να το εχει ο ΟΤΕ

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεί να τις υποβαθμίζεις ως γεγονός αλλά εγώ μετά από τα τελευταία έργα έχω ανεβάσει ταχύτητα. Και πέραν αυτού δεν είμαι και 24 ώρες πάνω από το pc για να ξέρω πότε έχασα γραμμή και πότε όχι.

τι να τον κάνεις τον ανεβασμένο συγχρονισμό όταν σε ώρες αιχμής τα pings ανεβαίνουν κατακόρυφα και αργοπορεί το browsing?

ας μην σχολιάσω την πολιτική της Forthnet να μην φτιάχνει από μόνη της τα gap των συχνοτήτων που έχουν τα Broadcom dslams της (μπας και γλυτώσει bandwidth) και να πρέπει ένας ένας ο χρήστης ΑΝ το πάρει χαμπάρι να τις στείλει email για να το διορθώσει!

σε αυτές τις μέρες που αναφέρω δεν χάνεται ο συγχρονισμός, απλά σέρνεται το σύμπαν και ΠΑΝΤΑ κατά σύμπτωση κάποιοι δεν είναι online για να δουν τα παράπονα σε 2 forums και το τι συμβαίνει γενικότερα...

Δημοσ.

(η επεξεργασια απο πανω δικια μου)

lol (ξανα)

Μαλιστα. Δηλαδη according to you και φανταζομαι και για τη 4νετ, αυτοι που παρατηρουν τα προβλήματά της ειναι no-lifers που τρωνε ολη τη μερα τους πανω απο ενα pc; Υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειναι, μεσα σε αυτους τους no-lifers, και κανενας που το ιντερνετ να ειναι δουλεια του;

Δημοσ.

είμαι σε forthnet αυτή την στιγμή και μέχρι πρότεινoς ήμουν απολυτα ευxαριστημένος απ όλα. και απο θέμα ταχυτήτων (κλειδώνω στα 19mbit) και στα pings αλλά λόγω των αποσυνδέσεων και του ότι ήθελα να κάνω λίγη οικονομία, φύγαμε απο το 2play της 4νετ και έχω κανει αίτηση στην hol που δίνει τους 3 πρώτους μήνες δώρο, τους υπολοιπους 9 μήνες με 15 ευρώ πάγιο και μετά η τιμή πάει στα 25 ευρώ. μόνο πάγιο + adsl αυτό. όχι 2play. έκανα και συνδιαστική με vodafone και έχουμε -10 ευρώ στο πάγιο του κινητού + -5 ευρώ στα πάγια στο σταθερό. νομίζω σε συμφέρει και σενα να το κάνεις αν αναλογιστείς ποσο πιο οικονομικό σε σχέση με την φορθνετ είναι και του ότι έχει πολλά προβλήματα πλέον. εγώ μένω λίγο πιο πέρα σου. οδο 25ης μαρτιου είναι η γραμμή που έκανα την αλλαγή. ευελπιστώ να μην έχω προβλήματα με την hol. σε 15 μέρες που θα με έχουν αλλάξει απο forthnet, θα σου πω εντυπώσεις. πάντως το ping αποκλείεται να γινει χειροτερο! :P

Δημοσ.

Conn-x και ΜΟΝΟ! Ειχα και forthnet και hol και τα ειδα τα χαλια τους τοσα χρονια...

Το λιγο παραπανω που πληρωνεις στον οτε στο παγιο ειναι αυτο το πολυ παραπανω που εισπρατεις στην εξυπηρετηση και υποστηριξη σε σχεση με τους παροχους που ειναι σκ@τ@!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...