jumper_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ηθελα τη γνωμη σας! DSi XL VS PSP? :devil: (και ποια εκδοση PSP )
vasilisga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δες τους τιτλους του καθενος και αποφασισε αν και εγω θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγο μια και το 3ds ειναι προ των πυλων...
jumper_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δες τους τιτλους του καθενος και αποφασισεαν και εγω θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγο μια και το 3ds ειναι προ των πυλων... θα ειναι αξιολογο το 3d του?θα τα αξιζει τα λεφτα του?(φανταζομαι θα ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη..) θα υπαρχουν αξιολογει τιτλοι?και σε τι τιμη? :-D
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μην κανεις καν τον κοπο για DSi XL. Περιμενεις 3DS που θα ειναι συμβατο με τα παιχνιδια του κανονικου DS χωρια τα νεα παιχνιδια. Για PSP ναι αν εχεις πραγματικα κατι που να θελεις να παιξεις μιας και το PSP2 θα αργησει παρα πολυ και μαλλον θα ειναι χλωμο να ειναι συμβατο με το πρωτο (τωρινο) PSP.
vasilisga Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 αξιολογοι τιτλοι θα υπαρχουν γιατι ηδη εχουν ανακοινωθει κορυφαιοι τιτλοι οπου θα κυκλοφορησουν μαζι με την κυκλοφορια του 3ds για τιμες και αν θα το αξιζει κανεις δεν γνωριζει ακομη στις 28 Σεπτεμβρη αναμενται να ανακοινωθει η ημερομηνια κυκλοφοριας του φημες λενε οτι στην Ιαπωνια θα κυκλοφορησει τον Νοεμβριο εγω παντως στη θεση σου θα περιμενα λιγο καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.