Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Επίσημο Service

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάει το κινητό του πατέρα μου σε επίσημο service εταιρίας που δεν θέλω να ονοματίσω,

Την ίδια μέρα με ενημερώνουν ότι το κόστος ανέρχεται στα 90€ (βλάβη στο ηλεκτρονικό

κύκλωμα, έτσι είπε η κοπέλα). Αφού συμφωνεί ο πατέρας μου γιατί του είπα ότι με αυτά

τα λεφτά άξιζε η επισκευή, λέω οκ στο service....

Μετά από μία βδομάδα με καλούν πάλι και μου λένε :

" Κύριε ***** , δυστυχώς ο τεχνικός δεν μπόρεσε να το φτιάξει το τηλέφωνο και πρέπει να

αλλαχτεί όλη η <πλακέτα> με το,χεχε (το γελάκι της υπαλλήλου) διπλάσιο κόστος, δέχεστε? Οχι ε? - Ε όχι λεω εγώ και 180€ (είπαμε...) - Εντάξει ελάτε να το πάρετε γειά σας... "

Τί να κάνω ρε παιδιά εγώ τώρα????

1) Να πάω να το πάρω και να το κορνιζάρω ή

2) Να το τραβήξω το θέμα και να απαιτήσω ένα λειτουργικό κινητό???Σε καμία περίπτωση δεν δίνω 180€ για μία μτχ πλακέτα....

Που να μην είχα πάει σε επίσημο service...Και δεν ξέρω και τί θα έχει κατσαβιδιάσει το

παλληκάρι εκεί....

Δημοσ.

κοντά 300€ ... Για αυτό και στην αρχή είπαμε οκ...Το θέμα είναι τώρα τί κάνω... Αυτή στο σέρβις είχε κολλήσει από την πρώτη στιγμή που πήγα στο να πάρω καινούριο...Λες και δε θέλει να δουλεύει το service...

Δημοσ.

Αμα καινουργιο εχει 300 και η επισκευη 180 ενοειτε οτι δεν το φτιαχνεις γιατι δεν ξερεις αμα θα σου δολεψει και μετα.

Θα σου πω την δικη μου ... τραγωδια. Εχω ενα nokia n82 απο τοτε που το πηρα το εχω στειλει στο service 6 φορες να μου αλλαξουν μητρικη.... ε αυτην τη στιγμη που σου γραφω ειναι παλι χαλασμενο και πρεπει να το ξαναπαω. Βεβαια εμενα με καλυπτει η εγγυηση αλλα ως ποτε? σε 2 μηνες ληγει μετα τι θα κανω θα πληρωνω τζαμπα? Εσενα τι κηνιτο σου εχει χαλασει?\

ΥΓ: δεν ξαναγωραζω ποτε nokia!

---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:12 ----------

nokia x6?αμα ειναι παρτο και πηγενετο κατεχακη στο nokia care.τα παιδια ξερουν την δουλεια πολυ καλα..

Δεν νομιζω να την ξερουν και πολυ καλα ...

Δημοσ.

n82 nokia 5800 kai nokia 5530.το Ν82 το εχω 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα.ολα τα σερωιψε τα εκανα στην κατεχακη.ειναι γαμω τα παιδια εκει..

Δημοσ.

φιλε τολη το θεμα δεν ειναι αμα ξερουν καλα τη δουλεια τους το θεμα ειναι τι τραβαει ο τελικος αγοραστης που εχει δωσει πχ εγω 500€ για ενα κινητο και με δουλευουν. Εγω θα ζητησω αντικατασταση μεθαυριο που θα το παω το θεμα ειναι αυτοι θα μου το αντικαταστησουν??

Δημοσ.

και εγω εχω δωσει τοσα λεφτα σε νοκια.τωρα εφυγε η αλφα κοπυ.ειναι καλυτερα τα πραγματα.αλλα τη σου επαθε και παει για πλακετα?

Δημοσ.

εταιρία δεν θέλω να πω, δεν είναι εκεί το θέμα...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η στάση του επίσημου service,

" Το παλέψαμε να το ψευτοφτιάξουμε με 90€ αλλά δεν έκατσε οπότε σκάσε 180€ για να σου βάλουμε μητρική από κανα κινητό που έχει ξεμείνει δω πέρα " αυτά άκουγα όταν μου μιλούσε η κοπελιά.....

Αλλά βέβαια μου είπε καμία επιβάρυνση - λες και θα έδινα €€ για να πάρω το τούβλο....

Το κινητό δεν είναι nokia πάντως....

Στην Κατεχάκη μπορεί να είναι καλά τα παιδιά αλλα αμα είναι καλό το κινητό δεν τα χρειάζεσαι ποτέ....

Εγώ το κινητό θέλω να δουλευει και να μην τρέχω κάθε τρεις και λίγο...Να το βράσω αν είναι έτσι....

Στη θέση του Tompgr θα είχα απαιτήσει αντικατάσταση τη δευτερη φορά....Αυτά είναι μαρτύρια....

Δημοσ.
και εγω εχω δωσει τοσα λεφτα σε νοκια.τωρα εφυγε η αλφα κοπυ.ειναι καλυτερα τα πραγματα.αλλα τη σου επαθε και παει για πλακετα?

1) Κολαει παντα οταν ανοιγω το gps (βγαζω την μπαταρια και επανεκινω)

2) Μερικες φορες δεν μου αναγνωριζει τα τραγουδια απο την καρτα μνημης (εχω δοκιμασει 3 καρτες και ενοειτε οτι τα τραγουδια ειναι mp3)

3) Κολαει στα καλα καθουμενα (παλι βγαζω την μπαταρια για επανεκινηση)

Να σημειωσω οτι σε μια απ τις επισκευες παρελαβα το κηνητο και με 2 γρατζουνιες

Αυτα (μονο:-D:-D)

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ----------

blacksuede αν η βλαβη σου καλυβοταν απ την εγγυηση τοτε να το εφτιαχνες, αλλα τωρα με 180€ ειναι μεγαλο το ρισκο .Εγω στη θεση σου δεν θα τα εδινα

Δημοσ.

μα δεν πρόκειται να τα δώσω...μόνο που τελικά υπάρχει και η περίπτωση

το επίσημο κατσαβίδιασμα να μην πιάσει...είναι για γέλια η κατάσταση...

Δημοσ.

Τελικά Πήγα σήμερα να το πάρω και η "επίσημη απάντηση" της μαντάμας ήταν ότι είχε κάποια υγρασία ,

Εκεί ήταν που κόντεψα να σκάσω στα γέλια, της λέω καλά μόνο από υγρασία δεν χάλασε, και σηκώθηκα κι έφυγα....

Για την ιστορία, το κινητό είχε σκάσει στην άσφαλτο από 2 μέτρα ύψος περίπου και είχε χτυπήσει στο κάτω μέρος...και ως γνωστόν η άσφαλτος είναι σκέτη μούχλα...

Και το σέρβις είναι της sony ericcson στην Καλλιθέα(Θησέως)...

Δημοσ.

Η δικαιολογία της υγρασίας είναι όπως η δικαιολογία "με πονάει η μέση" στο στρατό.

Σηκώνεις τα χέρια ψηλά!

Καλού κακού δοκίμασε μια αναβάθμιση λογισμικού.Εγώ έτσι είχα φτιάξει ενα SE ενός φίλου τη στιγμή που στο σερβις του ζητούσαν 150 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...