Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αλλαγη αντιγραφικου

Mixail-1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..Εκανα εγκατασταση των Vista 64Bit και ειχα συνδεσει τον σκληρο και ενα απλο dvdrom και τα δυο ειναι ide και ολα καλα.Βεβαια στο συστημα εχω αλλο ενα dvd το οποιο ειναι και αντιγραφικο,ομως δεν το ειχα συνδεσει γιατι η μητρικη εχει μονο μια θυρα ide..αφου εχω κανει τα παντα σκεφτηκα οτι κακως συνδεσα το απλο dvd και το αλλαζω με το αντιγραφικο και υπεθεσα οτι δεν θα υπαρξει προβλημα..ομως δυστυχως οταν κανω αυτη την συνδεση δεν μπορω να μπουταρω και βγαζει κατι για τον δισκο οτι smart capability bad και κατι τετοια..Καμια ιδεα? Ευχαριστω.

Δημοσ.

build_pc_xp2000_maxtor_40gb_jumper_matchup.jpg

Αυτά είναι jumper πρόσεχε αυτό που θες να βάλεις να είναι τα jumper όπως σε αυτό που έβγαλες.

Αν ήταν slave δηλαδή πάλι να είναι slave.

Δημοσ.
build_pc_xp2000_maxtor_40gb_jumper_matchup.jpg

Αυτά είναι jumper πρόσεχε αυτό που θες να βάλεις να είναι τα jumper όπως σε αυτό που έβγαλες.

Αν ήταν slave δηλαδή πάλι να είναι slave.

Με εσωσες..Τελικα δεν ειχε τιποτα ενω το αντιγραφικο που μου εβγαζε προβλημα ειχε ενα πλαστικο κομματακι σαν γεφυρα και καλυπτε 2 πινακια.Το εβγαλα και ολα οκ! Καμια ιδεα για το πως να αξιοποιησω και το απλο dvd? Χιλια ευχαριστω!

Δημοσ.
Καμια ιδεα για το πως να αξιοποιησω και το απλο dvd? Χιλια ευχαριστω!

Αγοράζεις ένα controller για ide

Ακόμα καλλίτερα αγοράζεις σκληρό sata και μένει ελεύθερη η ide που έχεις τώρα τον σκληρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...