Etherovamon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, μήπως κάποιος γνωρίζει εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κλειδώνει τα περιεχόμενα ενός δίσκου cd ή dvd; Το dvd μπορεί να περιέχει οποιουδήποτε είδους δεδομένα. Θέλω δηλαδή με το που θα ανακαλύψει κάποιος ''περίεργος'' γνωστός μου ένα dvd μου στο σπίτι μου και προσπαθήσει να το βάλει στον υπολογιστή να του ζητά κωδικό για να προβάλει τα περιεχόμενα και στην τηλεόραση να μην προβάλλεται καθόλου. Σαφώς αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι κωδικοί σήμερα και τα κλειδώματα σπάνε. Θέλω ώστόσο να αποτρέψω μια πρώτη επαφή του ''περίεργου'' τρίτου προσώπου με τα dvd μου. Μου είναι φοβερά αναγκαίο ένα τέτοιο πρόγραμμα, γι'αυτό όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ.Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω υπόψη μου το Secure Disc Creator, για δες το.
Etherovamon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 φίλε το έχεις δοκιμάσει; θα προτιμούσα κάτι δοκιμασμένο ώστε να μην προσθαφαιρώ άσκοπα προγράμματα.Δε με νοιάζει εάν είναι δωρεάν ή όχι
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέχασα να το αναφέρω: δεν το έχω δοκιμάσει.
tarantules Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Το κατέβασα έτσι από περιέργεια να το δοκιμάσω να δω τι λέει
sam sam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 κανε αναζήτηση για bob σφουγγάρικής κατέβασε καμία 50αριά εικόνες και βαλε της όχι σε φάκελο αλλά πρώτη "μούρη" στο dvd ή 4-5 τραγούδια . μετά κανε ένα φάκελο στο οποίο θα βάλεις τα αρχεία που θες και κανε το κρυφό. Και μετά γραφτώ... Γραψε και windows xp \ linux απο έξω. Τη πρώτη φορά τη κόβει τουλάχιστον στους δικούς μου (με το ελάχιστο επίπεδο στους υπολογιστές) Προσωπικα προγράμματα και αλλά δε τα εμπιστεύομαι μιας και μου δίνουν την αίσθηση ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά και ... (με τη προϋπόθεση να έχεις κρυφούς τους φακέλους και στον υπόλ) λογικά ούτε το dvd player θα τα βλέπει. Αν δοκιμάσεις πες μας... Αν και το καλύτερο είναι το λουκέτο ! με δύο κλειδαριές μια με κλειδί και άλλη με κωδικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.