1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα λογαριασμό mail στο yahoo και στη σελίδα με τα spam mails λαμβάνω μηνύματα από τον εαυτό μου τα οποία ασφαλώς δεν έχω στείλει η γράψει εγώ.. Δείτε εδώ τι έγραφε ένα mail που μου ήρθε με αποστολέα τον εαυτό μου: International Consulting Company needs representative in Greece You should own / be a shareholder / hold the power of attorney of the local company. The core job will be building liaison and intermediating in financial transactions. References will be needed, denoting long and satisfactory relations with local banks. Contacts: [email protected] Τι παίζει; Γνωρίζετε; Γενικότερα τι πρέπει να κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις;
alquiii Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα λογαριασμό mail στο yahoo και στη σελίδα με τα spam mails λαμβάνω μηνύματα από τον εαυτό μου τα οποία ασφαλώς δεν έχω στείλει η γράψει εγώ.. Δείτε εδώ τι έγραφε ένα mail που μου ήρθε με αποστολέα τον εαυτό μου: International Consulting Company needs representative in Greece You should own / be a shareholder / hold the power of attorney of the local company. The core job will be building liaison and intermediating in financial transactions. References will be needed, denoting long and satisfactory relations with local banks. Contacts: [email protected] Τι παίζει; Γνωρίζετε; Γενικότερα τι πρέπει να κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις; Εφοσον ειναι yahoo δεν μπορεις να κανεις τιποτα, αν ειχεσ δικο σου mail server τοτε θα χτρειαζονταν να πσοσθεσεις ενα spf record στο dns σου και να το ενεργοποιησεις στον mail server Σου
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα λογαριασμό mail στο yahoo και στη σελίδα με τα spam mails λαμβάνω μηνύματα από τον εαυτό μου τα οποία ασφαλώς δεν έχω στείλει η γράψει εγώ.. Δείτε εδώ τι έγραφε ένα mail που μου ήρθε με αποστολέα τον εαυτό μου: International Consulting Company needs representative in Greece You should own / be a shareholder / hold the power of attorney of the local company. The core job will be building liaison and intermediating in financial transactions. References will be needed, denoting long and satisfactory relations with local banks. Contacts: [email protected] Τι παίζει; Γνωρίζετε; Γενικότερα τι πρέπει να κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις; Διχασμένη προσωπικότητα;; Δήλωσε το σαν spam. Αν έχεις καιρό να ελέγξεις τον pc σου κάνε ένα έλεγχο με κάποιο anti-virus.
alquiii Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αν βλεπεισ τα μηνυματα σου απο την σελιδα του yahoo δεν εχει καμια σχεση με ιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δες αναλυτικά το header να δεις αν όντως προέρχεται από δικό σου mail... το πιο λογικό είναι να είναι απλά spoofed...
corduroy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω ότι σε παρηγορεί, αλλά τις τελευταίες ημέρες συμβαίνει το ίδιο και σε εμένα καθώς και ένα φίλο μου.
brandon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και εμένα μου έχει έρθει τέτοιο email ... άρα μιλάμε καθαρά για Spam email.
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δες αναλυτικά το header να δεις αν όντως προέρχεται από δικό σου mail...το πιο λογικό είναι να είναι απλά spoofed... ΠΑιδιά δεν είναι θέμα παρηγορίας ή όχι. Ο sgf έδωσε το σωστό τρόπο ελέγχου. Αν ΔΕΝ τα στέλνει ο λογαριασμός σας, τότε απλά είστε σε spam list με spoofed emails
1000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δες αναλυτικά το header να δεις αν όντως προέρχεται από δικό σου mail...το πιο λογικό είναι να είναι απλά spoofed... Σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να κάνω κάτι ώστε να απεμπλακώ;
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να κάνω κάτι ώστε να απεμπλακώ; Αν είσαι σε spam list μπορεις να κάνεις δυο πράγματα. 1. Να αλλάξεις email (δεν προτεινεται) 2.Να δηλώνεις το email ως spam και να το αγνοείς
Pinball1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως μου συμβαίνει κι εμένα αυτο σε λογαριασμο yahoo.
sam sam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν είναι θέμα yahoo και σε εμένα έρχονται μηνύματα από τον εαυτό μου στο gmail. Μαλιστα εχω κάνει και εγώ παρόμοιο θέμα πριν κάτι χρόνια στο insomnia απλά τα αγνοείς και τίποτα άλλο . Πρόσεχε που δίνεις το mail σου. Το όνομα που και καλά το στέλνει μπορεί εύκολα να αλλάξει. Κοίτα αυτό που σου είπαν και πιο πάνω να δεις αν όντως το έστειλες εσυ ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.