Προς το περιεχόμενο

Αγορα PC (μονο πυργος-χωρις οθονη) μεχρι ~ 1000€

stavrakas92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω εναν Η/Υ με κυρια χρηση τα παιχνιδια (αλλα γενικα για τα παντα,αφου θαναι ο μοναδικος στο σπιτι)...

Τιμη εχω θεσει τα 1000€ , αλλα αν αξιζει-χρειαζεται μπορω να δωσω λιγα παραπανω....

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι απο ενα καταστημα,αντιθετα προτιμω να παρω καθε εξαρτημα στην καλυτερη τιμη και να το συναρμολογησω μονος μου... (χρονια ηθελα να το κανω αυτο αλλα δεν ειχα την ευκαιρια.....)

Μενω θεσσαλονικη,οποτε θελω τα καταστηματα να βολευουν....

Για επεξεργαστη σκεφτομαι τον AMD Phenom II X4 965

Και για καρτα γραφικων HD5870, μιας και οπως ειπα,η μονη απαιτητικη εργασια που θα εχει θα ναι τα παιχνιδια...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θελω εναν Η/Υ με κυρια χρηση τα παιχνιδια (αλλα γενικα για τα παντα,αφου θαναι ο μοναδικος στο σπιτι)...

Τιμη εχω θεσει τα 1000€ , αλλα αν αξιζει-χρειαζεται μπορω να δωσω λιγα παραπανω....

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι απο ενα καταστημα,αντιθετα προτιμω να παρω καθε εξαρτημα στην καλυτερη τιμη και να το συναρμολογησω μονος μου... (χρονια ηθελα να το κανω αυτο αλλα δεν ειχα την ευκαιρια.....)

Μενω θεσσαλονικη,οποτε θελω τα καταστηματα να βολευουν....

Για επεξεργαστη σκεφτομαι τον AMD Phenom II X4 965

Και για καρτα γραφικων HD5870, μιας και οπως ειπα,η μονη απαιτητικη εργασια που θα εχει θα ναι τα παιχνιδια...

δες την συνθεση που εκανα και αλλαξε τον 965 με αυτον που εχω στην συνθεση Χ6 1055Τ και την 5850 με αυτη και θα σου βγει περιπου 1200. πιστευω ειναι μια χαρα μηχανημα... ;)

Δημοσ.

δες την συνθεση που εκανα και αλλαξε τον 965 με αυτον που εχω στην συνθεση Χ6 1055Τ και την 5850 με αυτη και θα σου βγει περιπου 1200. πιστευω ειναι μια χαρα μηχανημα... ;)

Αξιζει να ξοδεψω παραπανω για 6πυρηνο 1055 ή 1090;;;

Για μνημες λεω να παω σε 1600MHz kingston.....

Για το τροφοδοτικο δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για Coolermaster...

Δημοσ.

Ωραία, μιας και είσαι απο Σαλόνικα προτείνω να ψωνίσεις απο Visionstudio.

Case.

Xigmatek Utgard 79,00 ευρώ.

Specs & photos απο site κατασκευαστή:

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=26&type=photo

Review του κουτιού:

http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/xigmatek_utgard_review/1

Για μένα είναι το καλύτερο midi case σε αυτή την κατηγορία τιμής και όχι μόνο καθώς είναι ποιοτικό και έχει πληθώρα χαρακτηριστικών που ακόμα και αρκετά ακριβότερα κουτιά δεν έχουν. Πιστεύω αξίζει να το επιλέξεις.

Cpu.

AMD Phenom II X4 955 Quad Core (HDZ955FBGMBOX) 140,36 ευρώ.

Εφόσον το pc θα είναι κατα κύριο λόγο για gaming, θα επιλέξεις τον Χ4 955 (και όχι X4 τον 965) έναντι του Χ6 1055Τ επειδή αποδίδει καλύτερα στα games απο τον 1055Τ λόγω υψηλότερου χρονισμού σε στόκ συχνότητα και στοιχίζει αρκετά λιγότερο. Το ίδιο ισχύει και για τον ακριβότερο 965 καθώς λόγω ξεκλείδωτου πολλαπλασιαστή των Black edition μπορείς τον 955 να τον μετατρέψεις σε 965 σε ελάχιστο χρόνο και με μηδενικό κόστος. Πρόσεξε μόνο να παραγγείλεις τον κωδικό που σου παραθέτω καθώς αυτός αντιστοιχεί σε νεότερη έκδοση του 955 (rev. C3).

Cooler.

Xigmatek HDT-S1283 28,97 ευρώ.

Πολύ καλό value for money cooler το οποίο θα σε καλύψει άνετα για την καλύτερη ψύξη του 955 (ειδικά σε υπερχρονισμό) καθώς και θα σε απαλλάξει απο τον θόρυβο του στόκ cooler under load.

Μοbo.

Asrock Socket AM3 890GX Extreme3 124,11 ευρώ.

Πολύ καλή μητρική, νέο chipset 890GX με υποστήριξη των 6core, sata3, usb3 προτύπου καθώς και e-sata. Eπίσης υποστηρίζει και crossfire. Όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή.

Ram.

OCZ Gold 4GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz 105,32 ευρώ

Hdd.

Samsung 1TB SpinPoint F3 62,59 ευρώ.

Dvd/rw.

LG DVD±RW GH22NS50 Dual Layer 19,59 ευρώ.

Psu.

Corsair Power Supply 650W TX CMPSU-650TXEU 98,14 ευρώ.

Tην κάρτα γραφικών θα την πάρεις απο Shop13.

Gpu.

GIGABYTE RADEON HD5870 1GB 364,00 + 6 ευρώ μεταφορικά= 370,00 ευρώ

Custom cooler, 3 έτη εγγύηση.

Σύνολο για όλα 1028,00 ευρώ. :-)

Δημοσ.
Ωραία, μιας και είσαι απο Σαλόνικα προτείνω να ψωνίσεις απο Visionstudio.

Case.

Xigmatek Utgard 79,00 ευρώ.

Specs & photos απο site κατασκευαστή:

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=26&type=photo

Review του κουτιού:

http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/xigmatek_utgard_review/1

Για μένα είναι το καλύτερο midi case σε αυτή την κατηγορία τιμής και όχι μόνο καθώς είναι ποιοτικό και έχει πληθώρα χαρακτηριστικών που ακόμα και αρκετά ακριβότερα κουτιά δεν έχουν. Πιστεύω αξίζει να το επιλέξεις.

Cpu.

AMD Phenom II X4 955 Quad Core (HDZ955FBGMBOX) 140,36 ευρώ.

Εφόσον το pc θα είναι κατα κύριο λόγο για gaming, θα επιλέξεις τον Χ4 955 (και όχι X4 τον 965) έναντι του Χ6 1055Τ επειδή αποδίδει καλύτερα στα games απο τον 1055Τ λόγω υψηλότερου χρονισμού σε στόκ συχνότητα και στοιχίζει αρκετά λιγότερο. Το ίδιο ισχύει και για τον ακριβότερο 965 καθώς λόγω ξεκλείδωτου πολλαπλασιαστή των Black edition μπορείς τον 955 να τον μετατρέψεις σε 965 σε ελάχιστο χρόνο και με μηδενικό κόστος. Πρόσεξε μόνο να παραγγείλεις τον κωδικό που σου παραθέτω καθώς αυτός αντιστοιχεί σε νεότερη έκδοση του 955 (rev. C3).

Cooler.

Xigmatek HDT-S1283 28,97 ευρώ.

Πολύ καλό value for money cooler το οποίο θα σε καλύψει άνετα για την καλύτερη ψύξη του 955 (ειδικά σε υπερχρονισμό) καθώς και θα σε απαλλάξει απο τον θόρυβο του στόκ cooler under load.

Μοbo.

Asrock Socket AM3 890GX Extreme3 124,11 ευρώ.

Πολύ καλή μητρική, νέο chipset 890GX με υποστήριξη των 6core, sata3, usb3 προτύπου καθώς και e-sata. Eπίσης υποστηρίζει και crossfire. Όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή.

Ram.

OCZ Gold 4GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz 105,32 ευρώ

Hdd.

Samsung 1TB SpinPoint F3 62,59 ευρώ.

Dvd/rw.

LG DVD±RW GH22NS50 Dual Layer 19,59 ευρώ.

Psu.

Corsair Power Supply 650W TX CMPSU-650TXEU 98,14 ευρώ.

Tην κάρτα γραφικών θα την πάρεις απο Shop13.

Gpu.

GIGABYTE RADEON HD5870 1GB 364,00 + 6 ευρώ μεταφορικά= 370,00 ευρώ

Custom cooler, 3 έτη εγγύηση.

Σύνολο για όλα 1028,00 ευρώ. :-)

Τωρα συγνωμη κιολας αλλα αν την παρει απο εδω πειραζει ;

http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=30379

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι υλοποιήσεις της giga και η μεμονωμένη περίπτωση malfunction δεν έχει να λέει κάτι. Και εγώ αυτές τις dual fan 58ΧΧ της giga δεν τις πολυσυμπαθώ - αλλά για άλλους λόγους :-)

Δημοσ.
Μια χαρά είναι οι υλοποιήσεις της giga και η μεμονωμένη περίπτωση malfunction δεν έχει να λέει κάτι. Και εγώ αυτές τις dual fan 58ΧΧ της giga δεν τις πολυσυμπαθώ - αλλά για άλλους λόγους :-)

Μαλιστα . Θα μας πεις του λογους ; Ετοιμαζομαστε να δωσουμε χρημα,οποτε εαν θες βοηθας ! :-D:-D

Δημοσ.
Μάλλον ο caution εννοεί ότι δεν τα πάνε καλά με voltage tweaks αν δεν κάνω λάθος οι dual fan... :-)

ΡΕ παιδια εμεις που δεν ξερουμε την τυφλα μας - γραψτε τα πιο απλα.

να μαθουμε και εμεις τι παιζει οχι μονο εσεις.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

'Οπως και να χει το εν λόγω (ελλάτωμα) δεν αποτελεί μειονέκτημα για τον μέσο χρήστη παρα μόνο για τον enthusiast που ψάχνεται.

Οπότε μια χαρά υλοποίηση είναι κατά τα άλλα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...