jumper_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ενα netbook και εχει ξεκολησει το χαρτακι που εχει απο κατω με το serial number των windows..Υπαρχει τροπος να το βρω μεσα απο τα windows?
WoodSell3r Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 κανε δεξι κλικ O υπολογιστής μου->Ιδιοτητες και κάπου εκει εφόσον το είχες δηλώσει στην εγκατάσταση των Windows θα το βρεις
macabre_sunsets Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε αυτό με δική σου ευθύνη.
theofanis20 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Χρησιμοποίησε το keyfinder που σου είπαν πριν άφοβα.Το είχα χρησιμοποιήσει και εγώ.
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 To Keyfinder θα βρει το κλειδί του εργοστασίου και όχι το δικό σου (ΕΚΤΟΣ αν έχεις κάνει εσυ την εγκατάσταση), αλλά αυτό δεν σε πειράζει γιατί και το κλειδί του εργοστασίου είναι χρησιμοποιήσιμο. Αν ο υπολογιστής σου, έχει recovery partition τότε μάλλον δεν θα χρειαστεις το serial στην κάτω πλευρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.