Προς το περιεχόμενο

Windows Xp μπλε οθονη πανω στο insatall με οδηγιες του dual boot

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ακολουθω τις οδηγιες του dual boot απο τον μαρκελο εχω βαλει τα windows 7 και πανω που παω να βαλω τα xp και φορτωνει ολα τα αρχεια που λεει των windows εκει που παει να μου βγαλει την οθονη να επιλεξω ntfs και ολα τα αλλα μου βγαζει μια μπλε οθονη που λεει windows prevented your pc from damage and shut down if you see first time ths screen restart your pc...μπλα μπλα μπλα μπλα τη γνωστη οθονη

Γιατι γινεται αυτο? ειναι λαθος τα xp που παω να βαλω?

Δημοσ.

Κάνε τεστ σε ραμ και σκληρό δίσκο... Ξεκίνα από αυτά και βλέπουμε. Για να το κάνεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα live cd linux, όπως Ubuntu. Αφού κατεβάσεις την εικόνα του δίσκου (iso) και το εγγράψεις σε cd bootαρεις από το cd και επιλέγεις το τεστ της RAM. Άσε το να κάνει τουλάχιστον 5-6 Pass πριν το σταματήσεις και πες μας τι αποτελέσματα σου έβγαλε.

Δημοσ.

Τελικα εβαλα ενα αλλο cd αρκετα παλιο που με αυτο εκανα φορματ οσο δεν υπηρχαν βιστα και 7. Αλλα εχω αλλο προβλημα τωρα δε μου εμφανιζει το volume η partition που δημιουργησα. Μου εμφανιζει μονο τον μεγαλο μου σκληρο και τον κανονικο που εχει τα 7 μεσα. Εχω φτιαξει ενα partition απο το μεγαλο και προσπαθω εκει να τα βαλω αλλα δεν το εμφανιζει. Τι μπορω να κανω τωρα?

Δημοσ.

τα xp δεν βλεπουν sata δισκους. δες μηπως εκει ειναι το προβλημα. κατεβασε απο τη σελιδα της μητρικης σου τους συμβατους driver. . τους sata drivers χρειαζεται ομως δισκετα για να τους περασεις ή να τους ενσωματωσεις στο cd εγκαταστασης με το nlite

Δημοσ.

Θα δοκιμασω να φτιαξω Partition στον αλλο σκληρο να δω αν θα τον δει...

---------- Προσθήκη στις 19:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:30 ----------

Το ειδε το partition του αλλου σκληρου. Τωρα πως θα σβησω το partition του πρωτου του μεγαλου? χωρις να χαθει καποιος χωρος στο δισκο (αυτο που λεω μαλλον ειναι βλακεια τωρα :Ρ) Αν πατησω delete θα φυγει το partition?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...