atvelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 πως μπορω οταν κανει πραξεις και ειναι ορισμενο να στρογυλοποιει στα δυο δεκαδικα το τελικο συνολο που μου βγαζει να ειναι στα δυο δεκαδικα σωστο γιατι του δινω να μου κανει αθροιση και το τελικο συνολο εχει διαφορα αν τα αθροισω σε αριθμομηχανη προφανως στρογυλοποιει στα δυο δεκαδικα αλλα οταν αθροιζει αθροιζει το ποσο ολο και το ξαναστρογυλοποιει
md_agis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 To excel mporei na sou emfanizei 2 dekadika mono alla krataei thn plhroforia kai gia ola ta ypoloipa. Kane to ekshs: = round(x, 2) opou x einai to keli pou 8es.
Jimis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Ακόμη καλύτερα μπορείς να κάνεις το εξής. Μενού εργαλεία - επιλογές στην καρτέλα υπολογισμός επέλεξε οι υπολογισμοί να γίνονται όπως εμφανίζονται τα νούμερα. Θα το βρεις κάτω αριστερά. Αφού το ενεργοποιήσεις θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το κάνεις και θα σε ενημερώσει πως τα αποτελέσματα θα τροποποιηθούν μόνιμα. Επέλεξε Ναι. Από εδώ και πέρα στο συγκεκριμένο φύλλο εργασίας όλοι οι υπολογισμοί θα γίνονται στο ψηφίο που επιλέγεις να εμφανίζεται. Έτσι γλυτώνεις να γράφεις την συνάρτηση round σε κάθε ΄κελί που κάνεις υπολογισμούς. Αν έχεις κάποια απορία ακόμη στείλε μου email για περισσότερα.
ΠΑΜΕΛΑ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα... Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας..Θέλω να κάνω μια βάση δεδομένων στο excel και δυσκολεύομαι στο εξής: έχω ορίσει σε ένα κελί μια ημερομηνία και θα ήθελα όταν πλησιάζει αυτή η ημερομηνία που του έχω ήδη ορίσει να με ειδοποιεί με μια κόκκινη ένδειξη, στο ίδιο κελί, μια εβδομάδα πριν και να παραμένει η κόκκινη ένδειξη και μετά το πέρας της ημερομηνίας. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Έχοντας επιλεγμένο το κελί με την ημερομηνία, πήγαινε format -> conditional formatting και κάνε ό,τι δείχνει η εικόνα. Μπορούσες ν ανοίξεις και νέο thread αντί να ξεθάψεις αυτό που ναι 5,5+ ετών :>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.