nikosg83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παρε access point αφου αυτο που θελω να γινει γινετε.γιατι να παρω access point?
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον.κανω το εξεις:πηγαινω ~ρυθμιση νεα συνδεσεις η δικτυο.μετα πηγαινω~εγκατασταση ασυρματου ad hoc(υπολογιστη-σε-υπολογιστη)δικτυο.φτιαχνω εκει ενα ασυρματο δικτυο και μετα παταω την επιλογη που εχει απο κατω(κοινη χρηση internet) και ειναι ολα οκ.ανοιγω το wifi απο το iphone βρισκω το ασυρματο δυκτιο που εκανα και συνδεομαι κανονικα παιρνω κανονικα internet στο iphone.το προβλημα ειναι ομως πως οταν κλεισω το pc και μετα το ανοιξω αυριο παραδειγμα το iphone δεν βρισκει το δικτυο που εφτιαξα και πρεπει να πατησω εγω παλι συνδεση δηλαδη δεν συνδεεται αυτοματα μονο του.οταν ομως εγω πατησω συνδεση το iphone βρισκει το δικτυο αλλα δεν εχω internet και μου βγαζει κατω δεξια στην οθονη του pc ενα κιτρινο τριγωνακι.και οταν διαγραψω αυτο το δικτυο και κανω ενα καινουργιο δουλευει κανονικα.αυτο ειναι το προβλημα μου! Παρε access point του ειχαμε πει για access point αλλα δεν ηθελε. αφου αυτο που θελω να γινει γινετε.γιατι να παρω access point? λοιπον το pc που εχει πανω την ασυρματη καρτα δικτυου δεν θελει οσο ξερω να φτιαξεις κατι.απλα μεσα απο τις επιλογες θα γυρισεις την ιδια την καρτα σε adhoc mode.δεν φτιαχνεις καποιο εικονιδιο συνδεσης.γυρνα μονιμα την καρτα σε adhoc mode δωστης ενα ονομα san ssid και συνδεσου πανω .αν δεν εχεις νετ τοτε θα φτιαξουμε αυτο με το bridge.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.