halvas0000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Λοπον. Η διαδικασια ειναι η εξης σε αυτο το site: http://tnerd.com/2007/07/25/how-to-convert-laptop-wireless-wifi-hotspot/ Οσον αφορα το στικακι που θες να διαλεξεις δεν ειμαι και ο πιο ειδικος αλλα μου φενεται οτι το crypto μπορει να καλυψει τις αναγκες σου. Βεβαια δεν λεει και ποση εμβελεια εχει...
nikosg83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 μεσα για το σπιτι το θελω δεν θα εχει 20-30 μετρα;;
nikosg83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εγινε παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.θα το δοκιμασω.
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 με λιγα λεφτα παραπανω χτυπα κανα netgear.για μενα crypto sucks σε ολα
nikosg83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 βρηκα αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A0E0CBBD2996664F8A25A15183857355&pa=5884BB323DCAD0468FF1702CEA1FD684 αλλα δεν ξερω εαν κανει να το χρησημοποιησω σαν πομπο η κανει μονο για δεκτεις!!!
nikosg83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παδια μια βοηθεια εαν γινετε!πηρα αφτο τελικα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612382 αλλα τωρα τι κανω ακριβως?μπορει να μου πει καποιος?
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Work mode:Ad-hoc, Infrastructure, Soft AP θα το γυρισεις σε soft ap η σε ad hoc και στην ουσια οταν απο το αλλο pc ψαξεις για ασυρματο δικτυο θα πρεπει να σου βγαλει την ασυρματη καρτα σου.για τα υπολοιπα πρεπει να διαβασεις το πιο πανω που σου δωσαν τα παιδια για να κανεις internet connection sharing.πρεπει να γινουν bridge ta connections κτλ
nikosg83 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 εχω κανει ad hoc το βρηκα σαν ασυρματο δικτυο αλλα ενω συνδεομαι δεν εχω ιντερνετ.στον υπολογιστη μου μου λεει χωρισ συνδεσει στο internet
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 δεν φτανει μονο το adhoc.πρεπει να γινουν και bridge connections κτλ.για αυτο καποιος φιλος πιο πανω σου εγραψε και wizard.ua πρεπει στο pc σου να βαλεις san gateway την ip του ρουτερ και στο pc Με την ασυρματη καρτα να μαρκαρεις την ασυρματη και ενσυρματη καρτα και να κανεις δεξι κλικ και bridge connections.
nikosg83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 τα καταφερα το εκανα χωρις να τα κανω ολα αυτα απλα εκανα ενα ad hoc κ πατησα κ την επιλογη κοινη χρηση και πετυχε.απλα εχω μονο ενα προβλημα οταν κλεισω το pc και το ξανανοιξω δεν συνδεεται αυτοματα και πρεπει εγω να πατησω συνδεση και μετα μου βγαζει σφαλα και το διαγραφω και κανω ακκο καινουργιο και ειμαι οκ.υπαρχει καποιος τροπος να συνδεεται αυτοματα μονο του οταβμν ανοιγω το pc?
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 δεν συνδεεται το δευτερο pc στο πρωτο εννοεις?εχεις βαλει κωδικογια να συνδεθει το δευτερο στο πρωτο?δοκιμασες μηπως με αλλους drivers για τις ασυρματες καρτες των pc σου?πιανει και οπως το λες πιανει και με bridge αμα θες.αλλα στο προβλημα που αντιμετωπιζεις δεν νομιζω το bridge Να βοηθησει.δεν ημουν σιγουρος αν θα πιανε ετσι οπως το εκανες .δουλευει οταν παιρνει την Ip το pc αλλα δεν ηξερα αν παιζει σιγουρα οταν εχεις δυο network connections.οταν ειναι μια Network και μια εικονιδιο κλησης εκει παιζει οπως το εκανες.thanxs για το info. β. τι διαγραφεις και φτιαχνεις καινουριο?σβηνεις το δικτυο και ξαναβαζεις να συνδεθει?
nikosg83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον.κανω το εξεις:πηγαινω ~ρυθμιση νεα συνδεσεις η δικτυο.μετα πηγαινω~εγκατασταση ασυρματου ad hoc(υπολογιστη-σε-υπολογιστη)δικτυο.φτιαχνω εκει ενα ασυρματο δικτυο και μετα παταω την επιλογη που εχει απο κατω(κοινη χρηση internet) και ειναι ολα οκ.ανοιγω το wifi απο το iphone βρισκω το ασυρματο δυκτιο που εκανα και συνδεομαι κανονικα παιρνω κανονικα internet στο iphone.το προβλημα ειναι ομως πως οταν κλεισω το pc και μετα το ανοιξω αυριο παραδειγμα το iphone δεν βρισκει το δικτυο που εφτιαξα και πρεπει να πατησω εγω παλι συνδεση δηλαδη δεν συνδεεται αυτοματα μονο του.οταν ομως εγω πατησω συνδεση το iphone βρισκει το δικτυο αλλα δεν εχω internet και μου βγαζει κατω δεξια στην οθονη του pc ενα κιτρινο τριγωνακι.και οταν διαγραψω αυτο το δικτυο και κανω ενα καινουργιο δουλευει κανονικα.αυτο ειναι το προβλημα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.