Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο σε μη ασυρματο router

nikosg83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε επειδή έχω τα κέφια μου σήμερα μπορείς σε αφήνω.

Αν μας έδινες και κάνα στοιχείο παραπάνω ίσως να μπορούσαμε να σου απαντήσουμε και σοβαρά.

Δημοσ.

ενα ρουτερ που δεν ειναι ασυρματο δεν γινεται να γινει ασυρματο οποτε παιρνεις αλλο.εκτος αν παρεις σκετο access point που δνε ειναι απλα κεραια αλλα μηχανηματακι οπως το adsl router σου και το συνδεσεις πανω στο ηδη υπαρχον σου που για μενα δεν αξιζει.θα γλυτωσεις λιγα λεφτα αλλα θα παιδευτεις χωρις λογο.

Δημοσ.

δηλαδη ποσο εχει αυτο φιλε;με αυτο το μηχανηματακι θα μπορω να συνδεθω με το κινητο μου πχ μεσω wifi?εχω καινουργιο router και ειναι κριμα να το αλαξω!!!

Δημοσ.

το να παρεις ενα σκετο access point για μενα δεν αξιζει.θα γλυτωσεις 10-30 ευρω αλλα θα μπλεξεις με παραπανω ρυθμισεις.οποτε καλυτερα θα ηταν ενα νεο modem router/τωρα τιμες απο 40-50 εως 80-90 αναλογως.ποιο εχεις τωρα?

Δημοσ.

Λοιπόν! Είναι πανευκολο. παιρνεις ενα usb κατι σαν κι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532111

Και μετα κανεις bridge connection και αυτο ηταν...

Δεν ειναι και τοσο δυσκολο ουτε εχει κοστος. Απλα το μονο μειωνεκτημα που εχει ειναι οτι για να εχεις ασυρματο πρεπει να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενο το usb.

Δημοσ.

δεν ειναι αναγκη να παρει crypto. Το έβαλα μονο για να δει τι περιπου παιζει. Εγω εχθες αγορασα αυτο το στικακι με μονο 8ε:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260657279575&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Το bridge ειναι πανευκολο αν το κανει καποιος με ενα search στο google.

Δημοσ.

αυτο που εχω τωρα ειναι αυτο που μου εδωσαν απο τον ο.τ.ε. comtrend νομιζω λεγετε.μου το στειλανε τωρα προσφατα επειδη ανεβασα την ταχυτητα σε 24.δεν θελω να αλαξω τωρα router γιατι ειναι καινουργιο αυτο που εχω και το ασυρματο το θελω μονο και μονο για να μπαινω καμια φορα απο το κινητο.με ενδιαφερει αυτο που λεει και ο φιλος με το στικακι αλλα με προβληματιζει αυτο που λετε για τις ρυθμισεις.εαν βαλω το στικακι θα μπωρο να συνδεθω με wifi απο το iphone που εχω;

Δημοσ.
αυτο που εχω τωρα ειναι αυτο που μου εδωσαν απο τον ο.τ.ε. comtrend νομιζω λεγετε.μου το στειλανε τωρα προσφατα επειδη ανεβασα την ταχυτητα σε 24.δεν θελω να αλαξω τωρα router γιατι ειναι καινουργιο αυτο που εχω και το ασυρματο το θελω μονο και μονο για να μπαινω καμια φορα απο το κινητο.με ενδιαφερει αυτο που λεει και ο φιλος με το στικακι αλλα με προβληματιζει αυτο που λετε για τις ρυθμισεις.εαν βαλω το στικακι θα μπωρο να συνδεθω με wifi απο το iphone που εχω;

ναι θα μπορεις απλα θα πρεπει το stick να γινει access point απο infrastructure Που ειναι.κατι σαν ad hoc.μετα θα πρεπει να εχεις παντα το pc ανοιχτο.παντως το comtrend δεν ειναι και τιποτα τρελο για ναμην το αλλαξεις.αλλαξες σε 24 και δεν σου εφεραν ασυρματο.τι να πω.ναι θα μπορεις απλακανεις κατι Internet connection sharing

Δημοσ.

για να γινει αυτο το access point απο infrastructure χρειαζετε να αγορασω κατι αλλο η μονο το στικακι; θα το καταφερω να το κανω μονος μου;

Δημοσ.

λιγα πραγματα οπως εχεις καταλαβει φιλε μου αλλα θα το προσπαθησω!!!μια τελευτεα ερωτηση και δεν σας ζαλιζω αλλο το crypto που μου εδειξε ο φιλος πιο πανω να το να μην το παρω τελικα;εχεται να μου προτηνετε κατι παρομοιο με τις ιδιες ταχυτητες η και καλυτερες και πανω κατω στην ιδια τιμη αλλα οχι απο ebay;

Δημοσ.
λιγα πραγματα οπως εχεις καταλαβει φιλε μου αλλα θα το προσπαθησω!!!μια τελευτεα ερωτηση και δεν σας ζαλιζω αλλο το crypto που μου εδειξε ο φιλος πιο πανω να το να μην το παρω τελικα;εχεται να μου προτηνετε κατι παρομοιο με τις ιδιες ταχυτητες η και καλυτερες και πανω κατω στην ιδια τιμη αλλα οχι απο ebay;

Εχεις λαπτοπ η επιτραπεζιο υπολογιστη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...