Προς το περιεχόμενο

συνδεση εξωτερικου σκληρου

KinigosPsixon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,...

με ποιον τρόπο είναι "καλύτερο" να συνδέσω τον εξωτερικό?

e-sata ?

firewire?

usb 2.0?

η μητρική μου δεν διαθέτει τις δύο πρώτες αλλά θα πάρω τους αντίστοιχους controlers...

Δημοσ.

e-sata είναι το ταχύτερο. Firewire (b νομίζω) είναι αρκετά ταχύ. Usb είναι το πιο αργό αλλά συμβατό/υπάρχει σε όλους τους υπολογιστές/media players.

Δημοσ.

το e-sata με το sata το απλο είναι το ίδιο γρήγορο ?

τωρα που κοιτούσα για δίσκους (χαλασε ο εξωτερικός που είχα και με είπαν απο το e-shop οτι έχω πίστωση για να αγοράσω άλλον) σκέφτηκα μήπως να έπερνα εσωτερικό γιατι δεν με πολυ ενδιαφέρει η φοριτότητα ....

(έριξα μια ματια στους εσωτερικους αλλα αν εχετε να προτείνετε κάποιον..... εχω ακούσει καλα λογια για τουσ caviar της wd )περιπου στο 1 tb με ενδιαφέρει

Δημοσ.

αν δεν σε ενδιαφερει η φοριτοτητα ενοειτε οτι πας στουε εσωτερικους(μεγαλυτερες ταχυτητες, πιο φθηνοι κλπ).

Οι 1TB caviar κυμενονται στα 70€ περιπου

Δημοσ.

+1 @ JIMBOAthens

Αν είσαι μεταξύ εξωτερικού/εσωτερικού, διάλεξε τον δεύτερο. Οι πρώτοι τείνουν να είναι επιρρεπείς στις πτώσεις :P

Δημοσ.

ναι αλλα είναι καλοί ή υπάρχουν και καλύτεροι ???

εγω αυτόν ειδα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303636

και αυτον

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303745

(δεν μπορω να καταλάβω γιατι ο δεύτερος είνια πιο ακριβώς ... είδα ολα τα χαρακτηριστικα και ο πρώτος ειναι και καλύτερος απ'οτι καταλαβα αλλα κατι θα υπάρχει προφανώς που δεν προσεξα...)

---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:56 ----------

+1 @ JIMBOAthens

Αν είσαι μεταξύ εσωτερικού/εξωτερικού, διάλεξε τον δεύτερο. Οι πρώτοι τείνουν να είναι επιρρεπείς στις πτώσεις :P

μαλλον εννοεις να διαλέξω τον πρώτο ε? δεν νομιζω η εσωτερικοι να "πεφτουν"

Δημοσ.

ναι αλλα (και συγνωμη που επιμενω και σε πριζω απλα θελω να κανω την καλυτερή αγορα)

ο wd εχει Buffer 64 MB εναντι τον 32 του αλλου , αυτο δεν παιζει ρολο στην ταχυτητα?

(η μητρικη μου υποστηριζει σατα 2 λογικα ο wd συνδέετε απλα αντι για 3 δουλευει με 2 ε? γιατι αλλιως ειναι και αυτο στα + του wd φανταζομαι Max Ρυθμός Μεταφοράς Δεδομένων 6 Gbits/sec)

Δημοσ.

Το μέγεθος του Buffer δεν είναι απόλυτο μέτρο σύγκρισης για ασφαλή συμπεράσματα.

Επίσης στους μηχανικούς δίσκους, είτε SATA 1 είναι είτε SATA 3, μην περιμένεις καμιά σοβαρή διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...