NOPSTRIM Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ! Το μόνο που μένει τώρα είναι περάσω το ρεκόρ μου με την 295
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγες την GTX480 1005 core? Ξεχασες να το αλλαξεις
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ωχ σωστός!!!! Αν και δεν θα με χάλαγε!:p:p:p
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ωχ σωστός!!!! Αν και δεν θα με χάλαγε!:p:p:p 800/1000 αν κανει με stock voltage μια χαρα εισαι
AnatoliGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 καλο καψιμο φιλαρακι.τα σπαει η gtx 480 e?
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι είναι πολύ καλή! Αλλά μέσα στην βδομάδα θα ρίξω και ένα bench να δω...
Teisos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πως σου συμπεριφέρθηκαν στο comeback σου; Πήγες και τους πέταξες το INKA από την αρχή; Σου ξαναέκαναν νερά; Για πες, για πες.. Με γειες πάντως ! Α, ποιο τροφοδοτικό έχεις; Ζέστες στο κουτί αντιλήφθηκες; Αυ-τάά
Nik.K Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το μονο κακο ειναι πως δεν ειναι η Good εκδοση, κατα τα αλλα μην φοβασαι θα μαμαει. Καλοριζικη
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Στο HAF και κάρβουνα να ρίξεις μέσα, δροσερό αέρα θα βγάζει! Πήρα στα κεντρικά, ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο του είπα την όλη ιστορία, ελπίζω να την είχες διαβάσει, διότι την διέγραψαν... και του εξηγώ ότι αποκλείεται η 295 να πουλιόταν 150e και εκεί αυτός να επιμένει! Μέχρι που του είπα ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε να το πάμε δικαστικός και τρελάθηκε! Μου είπε αυτό είναι απαράδεκτο, ακόμα και άδικο να έχει ο πελάτης δεν λέμε κάτι τέτοιο και του κάνω, το ξέρω αλλά μιας και μου το ανέφερε πήρα και εγώ το INKA τηλέφωνο να μάθω τα δικαιώματα μου και πως θα κινηθώ από δω και πέρα... Μέτα από λίγο μου κάνει, μισό λεπτό να πάρω να δω τι γίνεται στο κατάστημα, αφού περίμενα κάνα 5λεπτο μου λέει, έχουν είδη ξεκινήσει διαδικασίες αντικατάστασης με μια GTX 480, συγνώμη για την ταλαιπωρία, αν χρειαστείτε κάτι άλλο καλέστε εδώ και από εδώ και πέρα ότι θέμα προκύψει δεν θα απευθύνεστε στα καταστήματα αλλά εδώ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Αυτα!
AnatoliGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Στο HAF και κάρβουνα να ρίξεις μέσα, δροσερό αέρα θα βγάζει! Πήρα στα κεντρικά, ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο του είπα την όλη ιστορία, ελπίζω να την είχες διαβάσει, διότι την διέγραψαν... και του εξηγώ ότι αποκλείεται η 295 να πουλιόταν 150e και εκεί αυτός να επιμένει! Μέχρι που του είπα ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε να το πάμε δικαστικός και τρελάθηκε! Μου είπε αυτό είναι απαράδεκτο, ακόμα και άδικο να έχει ο πελάτης δεν λέμε κάτι τέτοιο και του κάνω, το ξέρω αλλά μιας και μου το ανέφερε πήρα και εγώ το INKA τηλέφωνο να μάθω τα δικαιώματα μου και πως θα κινηθώ από δω και πέρα... Μέτα από λίγο μου κάνει, μισό λεπτό να πάρω να δω τι γίνεται στο κατάστημα, αφού περίμενα κάνα 5λεπτο μου λέει, έχουν είδη ξεκινήσει διαδικασίες αντικατάστασης με μια GTX 480, συγνώμη για την ταλαιπωρία, αν χρειαστείτε κάτι άλλο καλέστε εδώ και από εδώ και πέρα ότι θέμα προκύψει δεν θα απευθύνεστε στα καταστήματα αλλά εδώ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Αυτα! ειδες με λιγο τσαμπουκα μια χαρα την εβγαλες!!!
NOPSTRIM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος καλό, όλα καλά... αυτό έχει σημασία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.