Προς το περιεχόμενο

GTX 460 768MB vs 1GB

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρομαι που βλέπω πως δεν είμαι μόνος και πως όντως έτσι είναι τα πράγματα!

Θα πάρω αύριο και θα σας πω τι μου είπανε από το INKA αν και φοβάμαι πως θα είναι πολύ δύσκολη μάχη...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλικά μιλάω, αλλά αν δεν κυνηγήσεις αυτό που δικαιούσαι, σου αξίζει να σου δώσουν πιστωτικό 3 ευρώ και φιλική καρπαζιά :P

Δημοσ.

Όχι δεν πάω με τόσο αρνητική ψυχολογία, εξάλλου δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά είχα κερδίσει και

στο NOP$TRIM vs Cosmodata για το lachesis... απλά πιστεύω ότι το Plaisio δεν είναι cosmodata...

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα ναι την ειχαν σε προσφορα για 2-3 μερες.......(δεν ειμαι ομως σιγουρος)......οπως και να'χει αν μπορεις να απαιτησεις να παρεις μια καρτα ισαξια η ακομα καλυτερη απο αυτην που εχεις πχ 5870-480 η και 470 τοτε αρπαξε την ευκαιρια...

Δημοσ.

Το ότι βγήκε σε προσφορά δεν σημαίνει ότι πουλήθηκε κιόλας καθώς όπως έχω γράψει και παλιότερα την πρώτη ή δεύτερη ημέρα της προφοράς καμμιά μα καμμιά απο τις GTX275, 280, 285 που έπαιζε στα 100 με 120 ευρώ (αν δεν με απατά η μνήμη μου) και έψαξα τηλεφωνικά με συγκεκριμένους κωδικούς στα εν λόγω καταστήματα δεν ήταν διαθέσιμη ή είχε εξαντληθεί.... Μάλιστα κάποιες απο αυτές δούλευαν σε έτοιμα συστήματα στα καταστήματα, πράγμα που σημαίνει δεν μπορούσαν να πουληθούν. Παρόλα αυτά όμως φαίνονταν κανονικά σε προσφορά στο σύστημά .....

Δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου, αυτά μου είπαν οι ίδιοι καθώς ενδιαφερόμουν να αγοράσω ...

Πιθανόν να έπαιξε λοιπόν και κάποια GTX295 εκείνη την περίοδο, αν και θυμάμαι ότι υπήρχαν και κάποιες GTX295 σε χαμηλή τιμή αλλά δεν θυμάμαι την τιμή αυτή την στιγμή για να σου πώ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...