AnatoliGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εγω που εχω την sparkle 1gb να σου πω τις θερμοκρασιες σε idle 33-35 k load(furmark)65-68 το fan στο 40% μια χαρα ειναι η sparkle κ αθορυβη κ κρυα
Timour21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ θα έλεγα να περιμένεις να έρθει κάτι καλύτερο εάν μπορείς με 500 euro περίπου θα μπορούσες να πάρεις από κάποιο άλλο κατάστημα 2 χ msi 460 gtx hawk 1gb που είναι από τις top 460 review: http://www.guru3d.com/article/msi-geforce-gtx-460-hawk-review/ Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό, αφού το παιδί έχει πιστωτικό (και άρα η αγορά πρέπει να γίνει) απο το πλαίσιο. Αν έχεις ακόμα την 5770, είναι προτιμότερο (ειδικά αφού σκέφτεσαι για 2χ460 των 768) να πάρεις άλλη μία 5770 και με τα υπόλοιπα να πάρεις κάτι άλλο στο μέλλον, παρά να "σκοτώσεις" την 5770 για να βάλεις 2χ460.
Nik.K Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Για μελλοντικα παιχνιδια πιστευω πως 2χ460 ειναι πολυ καλυτερες απο 2χ5770.......Εκτος αν σε κανα χρονο αλλαξει παλι καρτες που εκει οκ παω πασο. Παντως μια 480 εμενα μου φανταζει καλυτερη επιλογη απο ολες, θα σου μεινουν και χρηματα στην τσεπη πουλωντας την 5770.
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, ερώτηση η οποία όσο off topic και αν φαίνεται, πιστέψτε με είναι On! Ξέρει κανείς στα πόσα σταμάτησε να πουλάει το Plaiso την GTX 295;
AnatoliGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, ερώτηση η οποία όσο off topic και αν φαίνεται, πιστέψτε με είναι On!Ξέρει κανείς στα πόσα σταμάτησε να πουλάει το Plaiso την GTX 295; αυτη νομιζω δεν παιζει με directx11
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 lol! Δεν ενδιαφέρομαι να την αγοράσω... Απλά μάλλον θα παίξω ξύλο με το πλαίσιο, και θέλω να είμαι σίγουρος...
AnatoliGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 lol!Δεν ενδιαφέρομαι να την αγοράσω... Απλά μάλλον θα παίξω ξύλο με το πλαίσιο, και θέλω να είμαι σίγουρος... τι εγεινε ρε?τι επαθες?
lionheart75 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, ερώτηση η οποία όσο off topic και αν φαίνεται, πιστέψτε με είναι On!Ξέρει κανείς στα πόσα σταμάτησε να πουλάει το Plaiso την GTX 295; Να υποθέσω στις τιμές που είχε προσφορά (η ώρα είναι τώρα) το καλοκαίρι?
caution Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ( Θα έδωσε 1 κομμάτι στα 4ευρώ και 42λεπτά και τώρα θα του προτείνουν τέτοιο πιστωτικό... )
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 τι εγεινε ρε?τι επαθες? Να υποθέσω στις τιμές που είχε προσφορά (η ώρα είναι τώρα) το καλοκαίρι? Πολύ απλά λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο! Θα σας πω, να μου πείτε την γνώμη σας... Χάλασε η Palit GTX 295 και την πάω για RMA και μου λέει ο τεχνικός έχουμε μια ίδια στην αποθήκη οπότε θα σου στείλουμε την ίδια, λέω και εγώ οκ... Περάσανε όμως οι μέρες και τίποτα, οπότε τους παίρνω τηλ και τους λέω αν γίνεται να περάσω από εκεί να πάρω κάτι άλλο με την αξία της κάρτας και μου λένε βεβαίως! Πάρτε ότι θέλετε με 150e Μια που το ακούω, μια που κλαίω από τα γέλια! Του λέω, με δουλεύεται; κάρτα με αγορά 455e που δεν σταμάτησε να πουλιέται κάτω από 400 μου δίνετε 150 να πάρω ότι θέλω; και μου λένε, ναι στο πλαίσιο τόσο σταμάτησε να πουλιέται... και του λέω δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι η GTX 285 που την πουλάτε 375e και η 5770 που κάνει 190 είναι καλύτερες από την 295 και γιαυτό είχε φτάσει η κάρτα να πουλιέται 150e; Τέλος πάντων πάω από εκεί και μιλάω με τον υπεύθυνο, στο κατάστημα γλυφάδας και του λέω την ιστορία και ότι διάβασα τους νόμους και βάση του άρθρου 540 έχω τις εξής επιλογές: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. 2. να μειώσει το τίμημα. 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή. Οπότε, θέλω να πάρω τα χρήματα μου πίσω να πάρω κάτι άλλο και εκεί αρχίζει να υψώνει την φωνή του για να κλάσω μέντες προφανώς και μου λέει Τον νόμο τον ξέρω και βάση του νόμου, αν έχω το ίδιο προϊόν, σας δίνω το ίδιο αλλιώς κάποιο άλλο της ίδιας αξίας, αν θέλετε να το πάμε δικαστικός το πάμε! Αύριο σκοπεύω να πάρω το ΙΝΚΑ να δω ποιος έχει δίκιο, πάντως μετά που πήγα σε αστυνομικό τμήμα μου είπανε ότι εγώ το έχω και να πάρω στο INKA.
caution Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εσύ έχεις το δίκιο. Τελεία. Έφυγες για INKΑ και πριν πάρε ένα τηλεφωνάκι να ζητήσεις και τα πλήρη στοιχεία του εξυπνάκια και αν σε ρωτήσει γιατί - πες του για διαφυγόντα (επί προσωπικού)
vasilisga Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 πλεον και το Πλαισιο εχει γινει σαν αυτα που κοροιδευαμε... κριμα
caution Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ...και οι δύο τελευταίες service εμπερίες μου από e-shop άψογες (!!!). Τα ύστερα του κόσμου ( σφύξαν οι κώλοι με την κρίση - και ρίχνουν άδεια μπας και γλυτώσουν κανένα ευρώ στο Πλαίσιο )
lionheart75 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ απλά λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο!Θα σας πω, να μου πείτε την γνώμη σας... Χάλασε η Palit GTX 295 και την πάω για RMA και μου λέει ο τεχνικός έχουμε μια ίδια στην αποθήκη οπότε θα σου στείλουμε την ίδια, λέω και εγώ οκ... Περάσανε όμως οι μέρες και τίποτα, οπότε τους παίρνω τηλ και τους λέω αν γίνεται να περάσω από εκεί να πάρω κάτι άλλο με την αξία της κάρτας και μου λένε βεβαίως! Πάρτε ότι θέλετε με 150e Μια που το ακούω, μια που κλαίω από τα γέλια! Του λέω, με δουλεύεται; κάρτα με αγορά 455e που δεν σταμάτησε να πουλιέται κάτω από 400 μου δίνετε 150 να πάρω ότι θέλω; και μου λένε, ναι στο πλαίσιο τόσο σταμάτησε να πουλιέται... και του λέω δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι η GTX 285 που την πουλάτε 375e και η 5770 που κάνει 190 είναι καλύτερες από την 295 και γιαυτό είχε φτάσει η κάρτα να πουλιέται 150e; Τέλος πάντων πάω από εκεί και μιλάω με τον υπεύθυνο, στο κατάστημα γλυφάδας και του λέω την ιστορία και ότι διάβασα τους νόμους και βάση του άρθρου 540 έχω τις εξής επιλογές: Οπότε, θέλω να πάρω τα χρήματα μου πίσω να πάρω κάτι άλλο και εκεί αρχίζει να υψώνει την φωνή του για να κλάσω μέντες προφανώς και μου λέει Τον νόμο τον ξέρω και βάση του νόμου, αν έχω το ίδιο προϊόν, σας δίνω το ίδιο αλλιώς κάποιο άλλο της ίδιας αξίας, αν θέλετε να το πάμε δικαστικός το πάμε! Αύριο σκοπεύω να πάρω το ΙΝΚΑ να δω ποιος έχει δίκιο, πάντως μετά που πήγα σε αστυνομικό τμήμα μου είπανε ότι εγώ το έχω και να πάρω στο INKA. Το φαντάστηκα. Η τιμή αυτή είναι που έπαιζε το ανύπαρκτο κομμάτι στις καλοκαιρινές προσφορές. Είναι τραγικοί φίλε μου. Δικαιούσαι όλο το ποσό και αυτό θα επιδιώξεις.
AnatoliGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε κ εγω πριν 2-3 μηνες πηγα στο πλαισιο μια motherboart την οποια την ειχα παρει το 2007 η 2008 180 ευρο(οταν πρωτο βγηκε εκανε 350).δεν βρηκαν ακρη κ μου ειπαν οτι δεν εχουν την ιδια κ θα μου δωσουν παρομοια.αυτη η παρομοια πριν 2-3 χρονια εκανε 350 ευρο αλλα τωρα κανει μονο 55.δεν δεχτηκα κ πηρα μια με 120 ευρο κ την κοπανησα αποκει.πηγαινε στο πλαισιο αλιμου,εκει ειναι λιγο πιο εξηγημενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.