Προς το περιεχόμενο

GTX 460 768MB vs 1GB

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια χαρά!

Παιδιά έχω την 5770 της υπογραφής μου, θέλω να πάω σε GTX 460 sli

το θέμα είναι ότι στο πλαίσιο (μόνο από εκεί θα αγοράσω) έχουν μόνο τις 768MB και η μόνη 1GB είναι η Sparkle

η οποία δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι, ειδικά για OC.

Τι να κάνω; να πάω σε 2χ GTX 460 768; η να πάρω άλλη μια 5770;

Ανάλυση που παίζω 1920x1200 και δεν με προβληματίζει μόνο η memory

αλλά και το ότι και σαν επιδόσεις οι 1GB είναι καλύτερες... (192 vs 256)

Ευχαριστώ!

Για μένα αν βιάζεσαι πολύ να χρησιμοποιήσεις το πιστωτικό, χτύπα άλλη μία HD5770 και τα υπόλοιπα που τυχόν περισσεύουν ρίξτα κάπου άλλου στο pc αν χρειάζεσαι κάτι ή κράτα τα για κάτι άλλο μελλοντικά.

Δεν υπάρχει λόγος για να σκοτώσεις την καρτούλα που ήδη έχεις προκειμένου να βάλεις πιστωτικό + επιπλέον χρήματα για τις 2 GTX460.

Η μητρική σου είναι πολύ καλή και θα διαχειριστεί στο έπακρο τις δυνατότητες και του CF.

Δεν σε χαλάει λοιπόν να βαδίζεις στα μονοπάτια της HD5870 στα games με μόλις 150 πιστωτικά ευρώ επιπλέον ....... ;)

Aυτά απο μένα.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δεν θέλω κάτι άλλο... :)

Έχω έναν κάλο επεξεργαστή και μια καλή μητρική

4 σκληρούς σε raid 0, καλές μνήμες, το μόνο που χρειάζομαι είναι gpu...

και μιας οι 2χ460 πιστεύω θα το απογειώσουν το μηχάνημα θέλω να τις πάρω αλλά δεν ξέρω, αν στην ανάλυση που το παίζω

με συμφέρει 2 με 768 overclocked με καλή ψύξη σε σχέση με την sparkle...

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι η διαφορά στην τιμή της GTX460 1GB έναντι της 768mb δικαιολογεί την μικρή διαφορά στις επιδόσεις τους.

Για μένα λοιπόν 2χGTX460 768mb σε αυτή την περίπτωση.

Επίσης δεν νομίζω ότι έχεις θέμα με την ανάλυση που παίζεις, όποια και απο τις 2 εκδόσεις επιλέξεις ...

Δημοσ.

Αν πεις οτι φεύγεις απο την 5770 (και άρα απο την προοπτική να την κάνεις CF) θα ήταν καλύτερο να πας στις 2χ460 1gb οπου θα δεις πολύ μεγαλύτερο ποσοστό βελτίωσης, απ'ότι θα έβλεπες με 2 768 αντίστοιχα.

Ειδικά αν παίζεις σε 1920χ1χχχ αναλύσεις, η 1gb έκδοση επιβάλλεται.

Δημοσ.
Μα δεν θέλω κάτι άλλο... :)

Έχω έναν κάλο επεξεργαστή και μια καλή μητρική

4 σκληρούς σε raid 0, καλές μνήμες

Ναι αλλά ssd δεν εχεις.:P:p:p

:)

το μόνο που χρειάζομαι είναι gpu.

Και εναν καλό SSD.:P:p:p

Δημοσ.

lol!

Ναι αλλά δεν τους πάω καθόλου τους SSD

Καλά, θα δω τι θα κάνω και θα ενημερώσω όταν το κάνω...

Το μόνο που δεν ξέρω είναι κατά πόσο η sparkle έχει καλή ψύξη, αν και δεν νομίζω ότι έχει καλή...

Δημοσ.
lol!

Ναι αλλά δεν τους πάω καθόλου τους SSD

Μα δεν θα πας για καφέ μαζί του, στο pc σου θα τον βάλεις. Έχε υπόψην οτι ένας σύγχρονος SSD με sandforce controller, θα "διαλύσει" χαλαρά, το raid που έχεις τώρα, δεν θα το πιστεύεις πόσο.

Όσο για την sparkle φαίνεται να έχει stock cooler, πόσο χάλια μπορεί να είναι?

Εντωμεταξύ σαν κάρτα είναι πολύ ποιο ψυχρή απ'οτι οι 470/480, οπότε μην ανησυχείς, και η χειρότερη υλοποιηση να είναι, ένα πολύ καλό oc θα το κάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να περιοριστούμε στα μηνύματα που αφορούν την κάρτα γραφικών που αναφέρεται στον τίτλο του thread.

Δημοσ.

Φίλε μου για την sparkle (που έχει το πλαίσιο) μπορείς να διαβάσεις review εδώ

http://www.hardwarezone.com.sg/product-guide/view/60158

Επιγραμματικά, στοκ κάρτα (reference) ελαφρό oc (700 έναντι του 675) και σύμφωνα με το παραπάνω review (που έφτασε τα 830) την πας 750-800 άφοβα.

Οι διαφορές σε επιδόσεις σε ποσοστό απο την αντίστοιχη των 768mb είναι όσο και η διαφορά της τιμής τους, το ίδιο scalable σε SLI και οι δύο, οπότε αποφασίζεις και πράττεις.

Γενικότερα πάντως αμα ψάξεις λίγο στο google θα βρεις reviews και για την 5770cf και για την 460sli.

Δημοσ.

Βασικά για να μην σας κουράζω, δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω σε 2χ460 1GB με 510e δηλαδή να βάλω και από την

τσέπη μου η να πάω σε 2χ460 768 ΜΒ με 458e και να βάλω 8e επιπλέον...

Τα αξίζει δηλαδή τα λεφτά η διαφορά των επιδόσεων;

Δημοσ.
Βασικά για να μην σας κουράζω, δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω σε 2χ460 1GB με 510e δηλαδή να βάλω και από την

τσέπη μου η να πάω σε 2χ460 768 ΜΒ με 458e και να βάλω 8e επιπλέον...

Τα αξίζει δηλαδή τα λεφτά η διαφορά των επιδόσεων;

Καλα,εννοειτε και δεν συμφερει.Αμα ειναι να δωσει κανα 50ρικο παρε καλυτερα μια GTX 480.Με την καμια μην παρεις τις 460.Θα σου ελεγα και εγω να περιμενεις λιγο καιρο για τις καινουργιες ΑΤΙ.Αν καιγεσαι ομως για καινουργια καρτα καλυτερα μια μονη 480 παρα δυο 460 και ας την περνανε για λιγο σε ΜΕΡΙΚΑ games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...