Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δυνατον ??? Θελω την Πεμπτη να νοικιασω ενα αυτοκινητο απο αεροδρομιο Μακεδονια για μια μερα και αν δεν εχω πιστωτικη μου ζητανε εγγυηση μεχρι και 460 ευρω για την μικτη ασφαλεια και χωρις αυτη δεν το δινουν.

Ξερει καποιος καποια εταιρια να μην θελει πιστωτικη οπωσδηποτε και να μην ζηταει τετοια εγγυηση ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έτσι είναι όλες οι γνωστες εταιρίες, έψαχνα και γω καιρό για αμάξι καλοκαίρι στην κέρκυρα. Οι μονοι που δεν έχουν πρόβλημα αν δεν έχεις πιστωτική είναι οι μικροί τοπικοί ενοικιαστές. Ψάξε αυτούς

Δημοσ.
Έτσι είναι όλες οι γνωστες εταιρίες, έψαχνα και γω καιρό για αμάξι καλοκαίρι στην κέρκυρα. Οι μονοι που δεν έχουν πρόβλημα αν δεν έχεις πιστωτική είναι οι μικροί τοπικοί ενοικιαστές. Ψάξε αυτούς

Ακριβως...Ολο και καποια τοπικη εταιρεια ομως θα βρεις που να μην θελει ως εγγυηση πιστωτικη καρτα.

Δημοσ.

Γιάννη, δοκίμασε και σε καμια άλλη εταιρεία. Απο την hertz για παραδειγμα δεν μου έχουν ζητησει ποτέ... Μια φορά μου είχαν ζητησει απο την europcar και τους είπα πολύ απλά i am sorry...

Α, στην hertz έχεις έκπτωση αν πετάς με Aegean ή είσαι κάτοχος οποιουδήποτε Ford (δεν μου έχουν ζητησει να το αποδειξω ποτε οπότε και να μην εχεις μπορείς να το δοκιμάσεις). Ρώτα και διάλεξε ποια σε συμφερει...

Δημοσ.
Γιάννη, δοκίμασε και σε καμια άλλη εταιρεία. Απο την hertz για παραδειγμα δεν μου έχουν ζητησει ποτέ... Μια φορά μου είχαν ζητησει απο την europcar και τους είπα πολύ απλά i am sorry...

Α, στην hertz έχεις έκπτωση αν πετάς με Aegean ή είσαι κάτοχος οποιουδήποτε Ford (δεν μου έχουν ζητησει να το αποδειξω ποτε οπότε και να μην εχεις μπορείς να το δοκιμάσεις). Ρώτα και διάλεξε ποια σε συμφερει...

Ειχα ρωτησει στην hertz και δεν μου ειχαν πει κατι για εγγυηση αλλα μετα τα 150 πρωτα χλμ ηθελαν ακουσον ακουσον 0.40 ευρω το χιλιομετρο οποτε θα μου εβγαινε ο κουκος αηδονι.

Τελικα βρηκα με εδρα την παλια μου γειτονια στην Θεσσαλονικη (Αγγελακη) με 200 ευρω εγγυηση και 50 ευρω για απεριοριστα χλμ ενα micra 1200 κυβικα και το εκλεισα.

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

ειλικρινά πάντως αυτό με την εγγύηση το βρίσκω τελέιως κουλό...

τελευταία φορά που είχα κλεισει αυτοκίνητο είχα κλεισει απο την hertz στο Μακεδονία ένα C3 με απεριόριστα χιλιόμετρα και έκπτωση και μου είχε βγεί κατι λιγότερο από 40€/ημερα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το είχα νοικιάσει για 3 ημέρες. Στη Μυτιλήνη έχω νοικιάσει απο την ίδια εταιρεία Vw Polo 1.2 με 30€/ημερα (χειμώνα)!

---------- Προσθήκη στις 16:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:32 ----------

αν τυχον δεν παιζει απο αυτούς παραλαβή/παραδοση απο αεροδρομιο θα εξυπηρετηθείς απο τα λεωφορεία 78 και 79 (το τελευταίο παει ως ΙΚΕΑ και απο εκει αλλάζεις).

Οτι άλλο χρειαστείς εδω είμαστε...

Δημοσ.

αν τυχον δεν παιζει απο αυτούς παραλαβή/παραδοση απο αεροδρομιο θα εξυπηρετηθείς απο τα λεωφορεία 78 και 79 (το τελευταίο παει ως ΙΚΕΑ και απο εκει αλλάζεις).

Οτι άλλο χρειαστείς εδω είμαστε...

Ευχαριστω αλλα οπως ειπα εστω με 200 ευρω εγγυηση βρηκα με παραλαβη και παραδοση στο αεροδρομιο.

Εμενα με ενδιαφερει να παω αμμεσα Κοζανη να κανω εγγραφη στο ΤΕΙ του γιου και να γυρισω Θεσσαλονικη να κανω καμμια βολτα στα παλια μου στεκια...Για φαγητο στο Ζαπειο στην Α.Σβωλου (πρωην Πρ.Νικολαου) αν και καταντησε delivery κι αυτο....

Δημοσ.

ωραια! καλα να περασετε... (εχω ακούσει καλα λόγια και για το "ζυθος"... τωρα που ακριβως ειναι δεν ξέρω μιας και δεν την ξέρω καθόλου την θεσσαλονίκη αν και είμαι απο γειτονικο νομο)

Δημοσ.
ωραια! καλα να περασετε... (εχω ακούσει καλα λόγια και για το "ζυθος"... τωρα που ακριβως ειναι δεν ξέρω μιας και δεν την ξέρω καθόλου την θεσσαλονίκη αν και είμαι απο γειτονικο νομο)

Ευχαριστω.Εγω την εχω ζησει 7 χρονια πριν κατι δεκαετιες βεβαια.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λογικό είναι να σου ζητάνε κάποια εγγύηση από τη στιγμή που δεν έχεις πιστωτική κάρτα μην ξαφνιάζεσαι με αυτό. Τα ποσά που σου ζητάνε είναι λίγο χαζά προσπάθησε να το μειώσεις στα 250-300 αν μπορείς και πάρτο έτσι το αυτοκίνητο.

Πρόσφατα στο εξωτερικό μου δώσανε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική και η εγγύηση που τους είχα αφήσει ήταν 300 ευρώ. Και δεν είχα καν διεθνές δίπλωμα οδήγησης αλλά το ελληνικό. Πέρνα από ένα γραφείο και ρώτα κάτι θα βρεις 100%.

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα οπως ειπα εστω με 200 ευρω εγγυηση βρηκα με παραλαβη και παραδοση στο αεροδρομιο.

Εμενα με ενδιαφερει να παω αμμεσα Κοζανη να κανω εγγραφη στο ΤΕΙ του γιου και να γυρισω Θεσσαλονικη να κανω καμμια βολτα στα παλια μου στεκια...Για φαγητο στο Ζαπειο στην Α.Σβωλου (πρωην Πρ.Νικολαου) αν και καταντησε delivery κι αυτο....

στο ζαπειο θα πας ρε φιλε?αυτο δεν ειναι διπλα στα harry's sports?πανε να φας στην αθωνος να το ευχαριστηθεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...