zer0ne Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχω φάει μεγάλο κόλλημα ...Πώς γίνεται να κάνεις μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών (OU) roaming?? Έχω ένα δίκτυο με έναν Windows Server 2008 R2 , έχω φτιάξει το Share Directory όπου θα υπάρχουν τα Roaming Profiles έχω φτιάξει το νέο OU (Roaming Users) με τους domain users, έχω φτιάξει στο Group policy Objects το νέο GPO (Roaming Policy) to έκανα edit και όρισα στο Set roaming profile path for all users logging onto this computer το Share Path (\\server\Roaming Profiles\%USERNAME%), έχω κάνει link το νέο GPO στο νέο OU(Roaming Users), έχω εκτελέσει στον server gpupdate /force Αλλά όποτε κάνω login με κάποιον User από το συγκεκριμένο OU(Roaming Users) είτε από τον ίδιον τον Server είτε από Client, παρατηρώ ότι τα profiles συνεχίζουν να είναι Local και όχι Roaming. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι από το Group Policy Results ότι το νέο policy (Roaming Policy) δεν εφαρμόζεται καθόλου στους Users του OU(Roaming Users).Εφαρμόζονται όλα τα άλλα (Default Domain Policy και Default Domain Controllers Policy) αλλά όχι αυτό που έχω ορίσει για το συγκεκριμένο OU. Υπάρχει κάτι που παρέλειψα να κάνω ή κάτι που δε κατάλαβα?? Ευχαριστώ.
kitsos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν δοκιμάζεις να βάλεις τα computer στο policy και όχι τους users...
zer0ne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν δοκιμάζεις να βάλεις τα computer στο policy και όχι τους users... Ναι έχεις δίκιο, πνιγόμουν στην κυριολεξία σε μια κουταλιά νερό !! Να σε καλά..
kitsos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 αρκετα συχνό λάθος και γενικα περίεργο αν δεν έχεις διαβάσει - ασχοληθεί το πως δουλεύουν τα domain - site - computer - user policies... και με ποια σειρα... το καλύτερο γενικά είναι να βάζεις τα computer σε OU's και να εφαρμόζεις πρώτα τα computer policy που θες και μετά τα user policies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.