Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με χάσιμο βάρους

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρωγε σαλατες,ψητα(ψαρι κρεας κοτοπουλο)καψε τις πολλες σαλτσες τα αλατια και τα απ'εξω.και πολλα υγρα(τρωγε και καναν ανανα και χυμο απο γκρειπφρουτ)με τον τροπο αυτον ξεφουσκωνεις χωρις αλλα προβληματα.

υ.γ δοκιμασμενο βεβαια οταν μου τα ειπε μου ειπε να παω και κανα γυμναστηριο(δρομο,ποδηλατο) αλλα οντας προκομενη εκανα οτι δεν το ακουσα!!!!!!!:-)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι το περπατημα δεν ειναι ηπια αεροβια ασκηση?:o:o

απο το γραφειο στο κρεβατι πιανεται???????:rolleyes::rolleyes:

σημειωση:μενω σε στουντιο:-D:-D

Δημοσ.
Κανε και πολυ σεξ.

Μια ωρα = 300 θερμιδες. Σχεδον σα να κολυμπας επι μια ωρα ειναι :P

Δεν ισχύει. Θα έπρεπε να είμαι -100 κιλά αυτή τη στιγμή. :lol::lol:

Δημοσ.
Να υπολογησεις ποσες θερμιδες θελεις ανα ημερα ωστε το σωμα σου να μην χανει "καλα" κιλα]
"καλά κιλά" είναι η μυική μάζα να μαντέψω

Εεεεεε και συ ολοκληρος μαντραχαλος (με το συμπαθειο) φυτοφαγος? Σε αυτη τη περιπτωση δεν ξερω τι να σου πω. Καποιος διατροφολογος σιγουρα θα ξερει να σου πει τι να κανεις αν και δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια καλη και βιωσιμη λυση μονο με τα χορτα.

Δεν είμαι χορτοφάγος προς το παρόν, φυτοφάγος είμαι, οπότε μπορώ να πάρω τις απαραίτητες πρωτεΐνες από όσπρια, ξηρούς καρπούς, με συμπλήρωμα από ρύζι, ψωμί, πατάτα, κανένα στραγγιστό γιαούρτι αραιά και πού κ.α. Και ο Καρατζαφέρης του Λα.Ο.Σ. φυτοφάγος είναι αλλά βλέπεις πως έχει τα κιλά του ;)

Kαι το περπατημα δεν ειναι ηπια αεροβια ασκηση?:o:o

E μάλλον

Δημοσ.

περίπου 3 άγαρμπα κατανεμημένα κιλά τα οποία μπορώ να χάσω μέσα σε λίγες μέρες αλλά θα το πάω σιγά σιγά, ίσως με αυτό τον τρόπο αντί να χαθούν να μετατραπούν σε μύες αν και δε με ενδιαφέρει ο όγκος. Θα δούμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές :-)

Δημοσ.
απο το γραφειο στο κρεβατι πιανεται???????:rolleyes::rolleyes:

σημειωση:μενω σε στουντιο:-D:-D

και μεχρι το μπανιο και την κουζινα :lol: συμπασχω

παντως ρε παιδια δεν καταλαβενω γτ ολοι λενε οτι ειναι κακοι οι υδατανθρακες και πλακωνονται στα κρεατα και καταπονουν τα νεφρα τους. δεν μπορω να ζησω χωρις υδατανθρακες θα πεθανω πως να το πω.

Δημοσ.
και μεχρι το μπανιο και την κουζινα :lol: συμπασχω

παντως ρε παιδια δεν καταλαβενω γτ ολοι λενε οτι ειναι κακοι οι υδατανθρακες και πλακωνονται στα κρεατα και καταπονουν τα νεφρα τους. δεν μπορω να ζησω χωρις υδατανθρακες θα πεθανω πως να το πω.

Δεν παχαίνουν οι υδατάνθρακες. Φάε ελεύθερα :P

Δημοσ.

αυτη τωρα ηταν εξυπναδα; :P ολα τα φρουτα και τα λαχανικα υδατανθρακες ειναι αλλα δεν τα κοβω...

Δημοσ.
αυτη τωρα ηταν εξυπναδα; :P ολα τα φρουτα και τα λαχανικα υδατανθρακες ειναι αλλα δεν τα κοβω...

Βασικά παχαίνουν οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες τύπου ψωμιά και μακαρόνια και όχι τα φρούτα ή τα λαχανικά...

Δημοσ.

ολα θελουν μετρο. το να τρως ολη την ωρα μακαροναδες σαφως δεν ειναι καλο οπως και το να τρως υπερβολικες ποσοτητες πρωτεινης. επειδη δεν ειμαι τρελη φαν του κρεατος, τρωω και αλλα πραματα που μου δινουν πρωτεινη οπως οσπρια, σογια, ψαρι και αυγα. φυσικα τρωω και κρεας αλλα οχι πανω απο 1-2 φορες την εβδομαδα. σε καθημερινη βαση επισης δημητριακα που ειναι Pure υδατανθρακας....

Δημοσ.

ναι αλλα στον υδατανθρακα(μακαρονι λογου χαριν) θα βαλεις και λιγη σαλτσα και λιγο κιμα και τελος παντων σκετο μια φορα δε θα το φας............

Δημοσ.

Ειναι αναλογα τον ανθρωπο

εμενα δν με παχαινον τοσο τα ζυμαρικα οσο αλλοους ανθρωπους πχ

Βασικα υπαρχει ενα τεστ με βελονα που πας σε νοσοκομειο και το κανεις(κοστιζει 170ε) και σου βγαζει στα αποτελεσματα τι σε παχαινει..

Δημοσ.
Ειναι αναλογα τον ανθρωπο

εμενα δν με παχαινον τοσο τα ζυμαρικα οσο αλλοους ανθρωπους πχ

Βασικα υπαρχει ενα τεστ με βελονα που πας σε νοσοκομειο και το κανεις(κοστιζει 170ε) και σου βγαζει στα αποτελεσματα τι σε παχαινει..

με 150Ε στο κανω και εγω............:-):-)

τωρα σοβαρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...