Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με χάσιμο βάρους

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να γελάσετε, δημοκρατία έχουμε, αρκεί κάποιος να δώσει και καμία σωστή συμβουλή, πιστεύω ότι οι γυναίκες οι οποίες ασχολούνται με τις δίαιτές τους αλλά και το πρόσωπό τους θα έχουν κάποιες ιδέες.

Τέλος πάντων χοντρό σώμα δεν έχω, έχω λίγο τοπικό πάχος το οποίο μπορώ να χάσω γρήγορα με γυμναστική και κατάλληλη δίαιτα (λιγότερα παχυντικά, περισσότερες σαλάτες και φρούτα) και όταν λέω γρήγορα το εννοώ. Το πρόβλημα με αυτό τον τρόπο είναι ότι όπως φεύγουν τα κιλά από το σώμα εξαφανίζονται και τα μάγουλά μου, το πρόσωπό μου χάνει τη στρογγυλάδα του και αποκτάει γωνίες πράγμα που δε μου πάει καθόλου γιατί φαίνομαι σαν πεινασμένος, ταλαιπωρημένος, ασκητής, απελπισμένος οικονομικός μετανάστης κτλ. :-( Μόλις κόψω τη γυμναστική και αρχίσω την παχυντική δίαιτα τα μάγουλά μου επανέρχονται αλλά μαζί με αυτά και τα τοπικά κιλά. Με άλλα λόγια δεν ξέρω πώς να χάσω τα κιλά που επιθυμώ από το σώμα χωρίς να αδυνατίσει - αποσκελετωθεί καλύτερα - το πρόσωπό μου.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανε μονο γυμναστικη,χωρις διαιτα αδυνατισματος

δηλαδη κανε γυμναστικη ογκου,απο οργανα,και ελευθερα βαρη

και οχι απο αεροβιες ασκησεις.

Δημοσ.

Δενγινεται να κανεις γυμναστικη που να μην χανεις απο το πρσωπο.

Βασικα απο το προσωπο θα χασεις μοναχα αν χασεις πανω απο 5 κιλα.

Αν εχεις τοπικο παχος κανε αεροβιες.Σχοινακι πχ.Που ειναι πολυ εξοντωτικη ασκηση..Και δεν κοστιζει και δεν χρειαζεται να τρεχεις στο γυμναστηριο..

Αμα κανεις βαρακια ενω θες να χασεις λιπος θα σφιξεις και θα γινει μυς και θα χασεις κιλα πολυ πιο αργα απο οτι θες.

Βασικα οτι και αν κανεις.ΜΗΝ κανεις υπερβολες με το φαι.ακα μην τρως μοναχα φρουτα ή σαλατες.λιγο απο ολα.και κοψε τα πολλα λιπαρα πχ οτι ειναι απο εξω.juck food κτλπΟυτε καν τοστ απο εξω.

Δημοσ.

εγω παλι θα συμφωνισω με τον ντιναρα. αν και δεν ειμαι και πολυ ειδικη επι του θεματος γτ ποτε δεν ειχα τοπικο παχος, μονο ολικο :lol:

Δημοσ.

Aμα κανει βαρακια τοτε μοναχα θα σφιξει.Το λιπος θα ειναι εκει.

Οταν σταματησει να κανει βαρακια θα χαλαρωσει το δερμα και παλι θα ειναι οπως πριν.

Εγω που εκανα σχοινακι ΣΥΝ βαρακια και εχασα και εσφιξα.

Τωρα πχ που δεν κανω πια γτ το εχω αφησει λογω εξεταστικης δεν πιστευω οτι δειχνουν ασχημα τα μπρατσα μου.Και πιστευω οτι ειναι λογω ΚΑΙ της αεροβας γυμναστικης που εκανα

Αν και ρε συ οι γωνιες στο προσωπο στον αντρα ειναι ωραιες:P

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου ειχα το ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα πριν απο καποιους μηνες και η λυση ειναι μονο 1. Δεν ειναι βαρακια, δεν ειναι ελευθερες ασκησεις αλλα το γρηγορο βαδην για καποια χιλιομετρα την ημερα. Αυτο το καταλαβα οταν καταφερα να ειμαι 104 κιλα, ξεκινησα με περπατημα και καταλληξα να κανω βαδην καθε φορα που εκανα την ποδαρατη βολτα μου οπου και με εφερε στα 98 κιλα σε περιπου 1 μηνα. Απο τοτε που επιασα δουλεια σαν σερβιτορος ομως το εχω κοψει (καταλαβαινεις γιατι φανταζομαι) και επειτα απο 3 εβδομαδες βρισκομαι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στα 89 κιλα.

Ενα συνολο 15 κιλων σε περιπου 2 μηνες καιρο ΧΩΡΙΣ να κοψω την παραμικρη μπουκια απο το στομα μου (κανονικα το φαγητο μου + οτιδηποτε αλλο μου κανει κεφι) και ενω εχω χασει απο το προσωπο δεν ειμαι σε σημειο να φενομαι σαν να εχω να φαω βδομαδες ολοκληρες. Χαλαροτητα δεν εχω (ποτε δεν ειχα) αν και εχω ακομα κατι λιγα τοπικα παχακια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Γι αυτο λοιπον φιλε μου απλα ξεκινα περπατημα και καθε φορα να το κανεις ολο και ποιο γρηγορα. Αν μπορεις να κανεις 2-3 χιλιομετρα τη μερα γρηγορο βαδην για 5 μερες τη βδομαδα θα δεις θεαματικα αποτελεσματα.

Δεν μιλαω καν για το σφιχτο ροδακινησιο κωλαρακι που θα κανεις κατα τη διαρκεια που λατρευουν οι γυναικες ε? ;)

Δημοσ.
Λοιπον φιλε μου ειχα το ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα πριν απο καποιους μηνες και η λυση ειναι μονο 1. Δεν ειναι βαρακια, δεν ειναι ελευθερες ασκησεις αλλα το γρηγορο βαδην για καποια χιλιομετρα την ημερα. Αυτο το καταλαβα οταν καταφερα να ειμαι 104 κιλα, ξεκινησα με περπατημα και καταλληξα να κανω βαδην καθε φορα που εκανα την ποδαρατη βολτα μου οπου και με εφερε στα 98 κιλα σε περιπου 1 μηνα. Απο τοτε που επιασα δουλεια σαν σερβιτορος ομως το εχω κοψει (καταλαβαινεις γιατι φανταζομαι) και επειτα απο 3 εβδομαδες βρισκομαι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στα 89 κιλα.

Ενα συνολο 15 κιλων σε περιπου 2 μηνες καιρο ΧΩΡΙΣ να κοψω την παραμικρη μπουκια απο το στομα μου (κανονικα το φαγητο μου + οτιδηποτε αλλο μου κανει κεφι) και ενω εχω χασει απο το προσωπο δεν ειμαι σε σημειο να φενομαι σαν να εχω να φαω βδομαδες ολοκληρες. Χαλαροτητα δεν εχω (ποτε δεν ειχα) αν και εχω ακομα κατι λιγα τοπικα παχακια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Γι αυτο λοιπον φιλε μου απλα ξεκινα περπατημα και καθε φορα να το κανεις ολο και ποιο γρηγορα. Αν μπορεις να κανεις 2-3 χιλιομετρα τη μερα γρηγορο βαδην για 5 μερες τη βδομαδα θα δεις θεαματικα αποτελεσματα.

Δεν μιλαω καν για το σφιχτο ροδακινησιο κωλαρακι που θα κανεις κατα τη διαρκεια που λατρευουν οι γυναικες ε? ;)

+1000

Και εγώ αυτό έκανα για κανα χρόνο και δεν έχασα παρα πολλά κιλά αλλά μάζεψε λίγο το σώμα μου (απο τα 95+ στα 81 τώρα) χωρίς να παραμορφωθεί πολύ το πρόσωπο.

Πρόσφατα μολύνθηκε η γλώσσα μου και δεν μπορούσα να φάω καλά (με λίγα λόγια έκανα δίαιτα) και ναι μεν έχασα 5 κιλά σε μια βδομάδα αλλά ήμουν σα φάντασμα...

Δημοσ.

αγαπητέ ikaruga24 αυτή τη στιγμή μπορώ πολύ παραπάνω από 3-4 χιλιόμετρα περπάτημα, χώρια το ότι δεν τα περπατάω γι' αυτό αναφέρω πως τα κιλά φεύγουν γρήγορα. Πάντως όπως τα λες και όπως τα λένε και υπόλοιποι φίλοι πρέπει να το πάω πιο σιγά το πράγμα τρώγοντας κανονικά και να προσθέσω λίγο γυμναστήριο στο μενού δηλαδή να μην προσπαθώ να τα χάσω όλα με αερόβια.

Αν και ρε συ οι γωνιες στο προσωπο στον αντρα ειναι ωραιες:P

εξαρτάται και από το πρόσωπο, το δικό μου γίνεται φαντασματοειδές, ενώ στρουμπουλό είναι μια χαρά

κανε μονο γυμναστικη,χωρις διαιτα αδυνατισματος

Αυτό είναι καλή ιδέα, έτσι θα χάσω σιγά σιγά αυτά που θέλω να χάσω οπότε πιθανόν δε θα φανούν συνέπειες στο πρόσωπο

Δημοσ.
αγαπητέ ikaruga24 αυτή τη στιγμή μπορώ πολύ παραπάνω από 3-4 χιλιόμετρα περπάτημα, χώρια το ότι δεν περπατάω τα χιλιόμετρα γι' αυτό αναφέρω πως τα κιλά φεύγουν γρήγορα. Πάντως όπως τα λες και όπως τα λένε και υπόλοιποι φίλοι πρέπει να το πάω πιο σιγά το πράγμα τρώγοντας κανονικά και να προσθέσω λίγο γυμναστήριο στο μενού δηλαδή να μην προσπαθώ να τα χάσω όλα με αερόβια.

Απλα θα πρεπει να προσθεσεις περισσοτερο κρεας στη διατροφη σου (κοτοπουλακι ειναι αψογο και οτι χρειαζεσαι) αφου κανεις πραγματι τοσο περπατημα/ βαδην. Το κρεας θα αποτρεψει απο το να σε κανει να φενεσαι (οπως λες και εσυ) φαντασματοειδες καθως εχω και εγω το ιδιο προβλημα και μονο το στρογγυλο προσωπο μου παει. Κρεας λοιπον και το προσωπο θα παραμεινει οσο στρογγυλο χρειαζεται χωρις κανενα προβλημα.

Το γυμναστηριο στο μενου βεβαια δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα αρκει να τα συνδιαζεις με το περπατημα που ηδη κανεις (και ποτε ταυτοχρονα την ιδια μερα και τα 2). 5 μερες τη βδομαδα mix & match να κανεις εστω και για λιγο και θα εισαι πρωτη μουρη. Μην ξεχνας το κρεατακι. Κλειδι γι αυτο που θελεις.

Δημοσ.
δεν εχασες παρα πολλα κιλα μονο 14!!! βγαλε αλλα 5 με την μολυνση παμε στα 19.

Γιατί πολλά είναι τα 14 σε ένα χρόνο;

Να μου πείς, τι ρόλο παίζει ο χρόνος, η ουσία είναι ότι τα έχασα.

Τα 5 που έχασα με την μόλυνση τα ξαναπήρα. I love BBQ.

Δημοσ.
Μην ξεχνας το κρεατακι.

:mrgreen: :mrgreen: Τώρα έπεσες στην περίπτωση γιατί είμαι φυτοφάγος. :-D Βασικά για τρεξιματάκι πάω και ποδηλασία

Δημοσ.

Λοιπον φιλαρακο,πρεπει να κανεις διατροφη πλουσια σε πρωτεινες και λιγοτερους υδατανθρακες και ακομα λιγοτερα λιπαρα.Να υπολογησεις ποσες θερμιδες θελεις ανα ημερα ωστε το σωμα σου να μην χανει "καλα" κιλα.Να τρως σωστα και να χανεις το λιπος σου.Τα υπολοιπα ολα ειναι βερεσε.

Δημοσ.

Εεεεεε και συ ολοκληρος μαντραχαλος (με το συμπαθειο) φυτοφαγος? Σε αυτη τη περιπτωση δεν ξερω τι να σου πω. Καποιος διατροφολογος σιγουρα θα ξερει να σου πει τι να κανεις αν και δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια καλη και βιωσιμη λυση μονο με τα χορτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...