poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όρθιο το έχω αλλά ζεσταίνεται !! ζεσταινεται ελαφρως.αυτο ειναι νορμαλ.προβλημα ειναι λιγακι οταν ειναι ξαπλωτο που δεν αναπνεει καθολου.παγωμενο δεν γινεται να ειναι.
Vasilius Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεβιδώστε άφοβα το thomson βγάλτε το καπάκι και βάλτε 2 μικρές ψύκτρες στα 2 κεντρικά chip του (αν ανεβάζουν μεγάλη ζέστη ) και είστε κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεβιδώστε άφοβα το thomson βγάλτε το καπάκι και βάλτε 2 μικρές ψύκτρες στα 2 κεντρικά chip του (αν ανεβάζουν μεγάλη ζέστη ) και είστε κομπλέ. ειναι υπερβολη αυτο.Thomson ειναι οχι siemens cl110.το ορθιο ειναι μια χαρα
anergos13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 1,5 χρονο ανοικτο συνεχεια το συγκεκριμενο router δεν εχει κλεισει σχεδον ποτε. Μαυρο σκυλι......Μακραν απο τα καλυτερα και οικονομικοτερα της αγορας...
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 +1 .ειτε ξαπλωτο ειτε ορθιο μια χαρα.εχω αλλαξει πολλα μοντελα ολα ηταν πανω σε ups και κανενα δεν επαθε ποτε τιποτα.780,787,784 τωρα.
dimkar2405 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα! Ποια ειναι η πιο σταθερη εκδοση firmware? Εχω την 7.4.2.7. Μονο με το ps3 εχω προβλημα καθως ακομη κι οταν το εχω με καλωδιο μου κολλαει οταν παιζω online καποιες φορες. Εχω ανοιξει τα απαραιτητα ports. Eυχαριστω προκαταβολικα!!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 μαλλον θα χρειαστει να δοκιμασεις για να δεις.εγω εχω την 8.2.6.5 που ειναι απο τις πιο καινουριες και μου παει μια χαρα.οποτε δοκιμασε την και εσυ.αν δεν την εχεις να στην ανεβασω.to na Κολλαει μπορει να ειναι και μεγαλο Ping.
dimkar2405 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 μαλλον θα χρειαστει να δοκιμασεις για να δεις.εγω εχω την 8.2.6.5 που ειναι απο τις πιο καινουριες και μου παει μια χαρα.οποτε δοκιμασε την και εσυ.αν δεν την εχεις να στην ανεβασω.to na Κολλαει μπορει να ειναι και μεγαλο Ping. Ευχαριστω πολυ! Ελειπα και τωρα ειδα την απαντηση! Δεν το διατυπωσα σωστα, ηθελα να πω οτι με πεταει στιγμιαια απο το ps network και αμεσως με ξαναβαζει. Εδω και 2 μερες ειναι καλυτερα τα πραγματα ομως. Ναι, αν δεν ειναι κοπος, ανεβασε την εκδοση που μου λες! Ευχαριστω και παλι
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZuTWM4NVc5TEp1bW15dU9SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg&experience=bas εδω ειναι
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 θες και το update wizxard.αμα δεν το εχειςνα το ανεβασω και αυτο.
dimkar2405 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZuTWM4NVc5TEp1bW15dU9SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg&experience=bas εδω ειναι θες και το update wizxard.αμα δεν το εχειςνα το ανεβασω και αυτο. Ναι, βασικα ανεβασε και το update wizard. Ελπιζω να μην το brickarw! Ευχαριστω!!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 δεν ειναι το τελευταιο αλλα παιζει νομιζω παντου εκτος απο 64 bit windows.αλλιως θα πρεπει να βρεις καποιο πιο νεο.υπαρχουν παντου βεβαια τα wizard.ακομα και μεσα στο cd του ρουτερ αν θυμαμαι καλα.ta firmware δεν υπαρχουν δυστυχως στο net.υπαρχουν αλλα οχι απο το official site αφου η Thomson τα δινει σε συγκεκριμενους providers..αυτο εχει μεσα και το firmware .θα βγαλει δυο firmware.το ενα ειναι για αλλο ρουτερ.για το 585 ειναι το ZZ5YAA8.265.bli κοινως το 8.2.6.5 https://www.yousendit.com/download/WTNKSmIxaTFubVUwTVE9PQ εδω ειναι. δεν γινεται να το brickareis.το εχω δοκιμασει με χαλασμενο firmware και δεν το περναει με τιποτα.δεν εχω καταφερει να το brickaro.επισης το Update γινεται μονο με καλωδιο και οχι ασυρματα αλλιως απλα δεν θα πετυχει.σε σπανια περιπτωση θελει καρφωτα Ip στο pc.συνδεσε το καλωδιο στην πρωτη lan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.