CoOliO Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους..Μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε το conn-x tv μου και μαζί μου δώσαν το αναφερόμενο ρουτεράκι..Μιας κ είμαι καινούργιος στην υπηρεσία αυτή (έχω conn-x 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό προβλημα) θα ήθελα να μάθω πως θα κάνω το ρούτερ μου πιο ασφαλές..Θα ήθελα να απενεργοποιήσω το wifi μου μιας και στην γειτονιά μου έχουμε λίγους κλέφτες..Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά ζεσταίνεται πολύ το ρουτεράκι..Το έχω πάνω σε ξύλινο γραφείο και πάνω του ψήνεις αυγουλάκι..Έπισης ότι άλλες προτάσεις για την ασφάλεια μου κ του ρούτερ μου δεκτές..Ευχαριστώ σε όλους για τον χρόνο σας...
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 α.σηκωσε το ρουτερ ορθιο οχι χαπλωτο.β.ειτε το κλειδωνεις με wpa/wpa2και αλλαζεις το pass και εισαι μια χαρα η το κλεινεις.για να το κλεισεις 192.168.1.254 home network μετα κλικ εκει που λεει wlan:thomson.... μετα πανω δεξια configure kai ξετσεκαρεις το Interface enabled.
CoOliO Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για όλα..Επίσης σκέφτομαι καμιά καλύτερη λύση για τη θερμοκρασία..
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ανεμηστηρι εκτος αν θες να ξηλωσεις ολο το εξωτερικο περιβλημα.
CoOliO Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα καλά πλέον με θερμοκρασία..Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι..Χθες το έκλεισα πίσω από το κουμπάκι του και το άνοιξα (ενώ είχα ανοιχτό υπολογιστή) κ περίμενα να συνδεθεί αλλά δεν έγινε..Για να συνδεθώ μπήκα στο 192.168.1.254 μου ζήτησε τους κωδικούς μου και συνδέθηκε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Στο παλιό μου modem δεν τα είχα αυτά..Πως γίνετε πχ όταν θα το κλείνω η όταν θα βγάζω-βάζω 1 καλώδιο να συνδέεται μόνο του στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ?Ευχαριστώ και πάλι για όλα απλά τώρα μαθαίνω το routeraki...
kfyros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Με το που ανοίγει δεν συγχρονίζει αμέσως. Μπορεί να κάνει και 3 λεπτά. Ειδικά αν η γραμμή δεν είναι και στα καλύτερα της. Πάντως αν δίνεις τους κωδικούς και τους χάνει, κάτι δεν πάει καλά με το routerάκι. Το username και το password της σύνδεσης το κρατάει ακόμα και αν κοπεί το ρεύμα (δεν ξέρω για πόσο αλλά το κρατάει). Εκτός αν χάνει τις ρυθμίσεις μετά από κάποιες ώρες εκτός ρεύματος (ή κλειστό), αλλά δε νομίζω.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα καλά πλέον με θερμοκρασία..Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι..Χθες το έκλεισα πίσω από το κουμπάκι του και το άνοιξα (ενώ είχα ανοιχτό υπολογιστή) κ περίμενα να συνδεθεί αλλά δεν έγινε..Για να συνδεθώ μπήκα στο 192.168.1.254 μου ζήτησε τους κωδικούς μου και συνδέθηκε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Στο παλιό μου modem δεν τα είχα αυτά..Πως γίνετε πχ όταν θα το κλείνω η όταν θα βγάζω-βάζω 1 καλώδιο να συνδέεται μόνο του στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ?Ευχαριστώ και πάλι για όλα απλά τώρα μαθαίνω το routeraki... αφου κανεις connect βγες απο τον ρουτερ και πηγαινε σε παραθυρο command prompt και κανε telnet 192.168.1.254 username Administrator με A κεφαλαιο. password τιποτα μετα saveall και enter μετα exit και enter και λογικα δεν θα χρειαστει να τα ξαναπερασεις.επισης αν εχεις το v7 κανε και ενα firmware update Με το που ανοίγει δεν συγχρονίζει αμέσως. Μπορεί να κάνει και 3 λεπτά.Ειδικά αν η γραμμή δεν είναι και στα καλύτερα της. Πάντως αν δίνεις τους κωδικούς και τους χάνει, κάτι δεν πάει καλά με το routerάκι. Το username και το password της σύνδεσης το κρατάει ακόμα και αν κοπεί το ρεύμα (δεν ξέρω για πόσο αλλά το κρατάει). Εκτός αν χάνει τις ρυθμίσεις μετά από κάποιες ώρες εκτός ρεύματος (ή κλειστό), αλλά δε νομίζω. 3 λεπτα ειναι λιγο too much για το v7 που ξεκιναει γρηγορα.για το v8 που θελει κανα λεπτο να bootarei παει πιο στο νορμαλ.
CoOliO Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ανοίγω γραμμή εντολών..Τς πρώτες 2 κινήσεις τις κάνω σωστά..Μετά μου λέει στο password κάτι για invalid..
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 η εχεις αλλαξει τα στοιχεια η δεν γραφεις το Administrator me to πρωτο α κεφαλαιο.
CoOliO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τς πρώτες 3 κινήσεις τις κάνω σωστά..Μετά πατάω σαν εντολή saveall και enter κ μετά exit και enter???Θα πάρει αυτές τις 2 εντολές?
ss13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα καλά πλέον με θερμοκρασία..Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι..Χθες το έκλεισα πίσω από το κουμπάκι του και το άνοιξα (ενώ είχα ανοιχτό υπολογιστή) κ περίμενα να συνδεθεί αλλά δεν έγινε..Για να συνδεθώ μπήκα στο 192.168.1.254 μου ζήτησε τους κωδικούς μου και συνδέθηκε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Στο παλιό μου modem δεν τα είχα αυτά..Πως γίνετε πχ όταν θα το κλείνω η όταν θα βγάζω-βάζω 1 καλώδιο να συνδέεται μόνο του στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ?Ευχαριστώ και πάλι για όλα απλά τώρα μαθαίνω το routeraki... Πήρα αυτό http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20948 και είμαι εντάξει , πριν έπαιρνε φωτιά το router !!
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 saveall και πατας enter μετα exit kai enter ειναι για να τα σωσει ολα καλου κακου.αν και κανονικα τα σωζει μονο του αλλα να δουμε αν ετσι θα διορθωθει το θεμα με το να κανεις saveall οταν θα εχεις ηδη συνδεθει μηπως για καποιο λογο δεν το σωζει μονο του
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα αυτό http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20948 και είμαι εντάξει , πριν έπαιρνε φωτιά το router !! μια χαρα αν και μπορεις στο thomson απλα να το βαλεις ορθιο.
ss13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 μια χαρα αν και μπορεις στο thomson απλα να το βαλεις ορθιο. Όρθιο το έχω αλλά ζεσταίνεται !!
CoOliO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όρθιο ζεσταίνεται ελάχιστα..Αναπνέει καλύτερά..Ευχαριστώ για όλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.